päivähoroskooppi skorpioni
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 27.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kaikessa päämäärätietoisuudessasi, joka nyt vallitsee, saatat päästä pari askelta eteenpäin yhden sijaan. Tällä hetkellä kyse on pitkälti tahdosta ja siitä, miten sitä käytetään. Jupiter on merkissäsi vielä useamman kuukauden, ja sen avoimuuden ja optimismin voimalla voit saada leveämmän tien auki!

Härkä (20.4.-20.5.)

Noin viikon verran ovat useat planeetat yhdessä osoittaneet suuntaan, joka on kaukana. Se voi olla matkakuume, joka on alkanut tuntua varsin selvästi tai sitten olet jo matkalla. Toki muualle voi matkustaa symbolisestikin, vaikkapa vaikuttavan kulttuuriteoksen tai esityksen välityksellä. Hae myös yhteyttä itseesi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokin ehkä kuukauden ajan taustalla ollut työasia saattaa nousta jälleen esiin. Esiin voi nousta myös tunteita työyhteisössä, ja niistä selvyyden ottaminen viekin sitten oman aikansa. Jos tämänhetkinen ilmapiiri tuntuu rasittavalta, mieti että se menee ohitse planeettojen etenemisen myötä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Oletko se sinä, joka olet ryhtynyt vaativaksi itseäsi tai muita kohtaan? Vai onkohan jokin muu taho asettamassa rimaa korkealle, jolloin kunnianhimo voi iskeä sinuunkin. Toiveet ovat joka tapauksessa tavallista korkeammalla vielä usean kuukauden ajan. Puhumisen merkitys tunteiden välittäjänä on suuri koko vuodenvaihteen ajan!

Leijona (23.7.-22.8.)

Onkohan nyt se ensimmäinen hetki joulunpyhien jälkeen, kun tuloja ja menoja tarkastellaan? On myös mahdollista, että rahaa valuu vieläkin jouluun liittyviin menoihin. Osaat kyllä vaalia myös niukkuutta näinä viikkoina ja saattaa olla, että innostut myös neuvomaan siinä jälkikasvua tai muita!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nyt voi olla tiedossa enemmän elävyyttä tai virtaavuutta rauhallisen staattiseen olotilaasi. Tämä saattaa liittyä musiikkiin tai taiteeseen tai sitten luova ystäväsi on mukana kuvioissa. Itsetuntosi on pitkään upeassa kunnossa ja kaikki säkenöivyytesi huomataan. Voit saada rakkaudessa jotain poikkeuksellista!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mielenkiintoisia kuvioita toisten kanssa voi syntyä enemmänkin, tänään tai lähikuukausina. Mahdollisuuksia on esimerkiksi johonkin hulvattomaan ilmaisulliseen, sillä alat kaivata voimakkaampaa itseilmaisua. Sen sijaan rutiinitehtävät voivat tuottaa lähiaikoina enemmän hankaluuksia.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ilmassa on tänään hiukan enemmän mielikuvitusta, herkkyyttä ja luovuutta. Jos olet muutenkin luova, pääset helpommin kiinni hankkeeseen, joka on ollut jo pidemmän aikaa esillä. Välit naapurustoon voivat muuttua näinä viikkoina paremmiksi, ja luottamukselliset suhteet kantavat pitkään.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Perhepiirissä saattaa olla tavallista enemmän asioita sekaisin tai hahmotusvaiheessa. Jonkun kodista voi muotoutua tyyssija vaikkapa musiikin kuuntelulle tai pyhitetylle laiskottelulle. Pitkäaikainen Mars pitää yhteistyön tahtia tai yhteistä harrastusta yllä, ja useimmilla tahti on jatkunut jo useamman kuukauden!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet ollut melko elinvoimainen viimeisen viikon ajan, ja siksi saatat työntää uutta putkeen koko ajan. Monenlaiset tehtävät onnistuvat sinulta näinä aikoina, vielä vuodenvaihteen yli, ja koordinoit eri aspekteja paremmin keskenään. Näytät parhaimmillasi taitosi keskustelijana, joka osaa sovitella ja löytää kompromissin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kaivaako joku perheenjäsen esiin sellaisen joululahjan, johon liittyy erityisen paljon tunnetta tai mielikuvitusta? Ehkä musiikkiin liittyvä esine innoittaa. Joulusta jääneitä herkkupaloja syödään todennäköisesti tänään ja huomenna. Ajan hengessä on yhä vetäytymistä tai asioiden tarkkailua etäältä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tunnetilasi on enimmäkseen tasapainoinen tänään, ja sitä tukee kuun asema merkissäsi, mikä jatkuu vielä huomenna. Jonkinlainen ylivilkkauteen viittaava kausi jatkuu, ja saatat jatkaa suhaamista eri tahojen ja ihmisten luona. Parhaat tunnelmat löytyvät paikoista, joissa kokoontuu paljon ihmisiä!

X