Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 7.7.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Kuun neliö Uranukselle muistuttaa aina omasta vapaudentarpeesta ja nostaa esille tilanteita, joissa rajat ovat käyneet liian ahtaiksi. Pieni rimpuilu on silloin ihan paikallaan.

Oinas

Ota tänään vähän enemmän tilaa itsellesi ja toteuta hetkellisiä mielijohteita ihan vaan itsesi iloksi, sillä sen suurempaa hyötyä irrottelusta ei nyt ole luvassa, mutta onhan sitä siinäkin.

Härkä

Älä ihmettele jos saat tänään aikaan yllättäviä sähkö- tai yhteyskatkoksia. Ota rauhallisesti, sillä yleensä viat korjaantuvat itsestään parissa tunnissa sen jälkeen kun maltat poistua paikalta. Mitä hermostuneempi olet, sitä vakavampia sähköoireita on luvassa.

Kaksonen

Ota kiinni hetkessä liikkuvista ideoista ja ole valmis toteuttamaan niitä välittömästi niiden ilmaantuessa. Olet hurjan kekseliäällä päällä ja kaikkea mahdollista kannattaa nyt kokeilla.

Rapu

Sinulle tarjoutuu tänään tilaisuus kokeilla tai kokea jotain tavallisesta poikkeavaa ja sinua kiinnostavaa juttua. Vaikka et voikaan saada mitään ennakkovahvistuksia homman luonteesta, niin kerää vain rohkeutesi ja hyppää.

Leijona

Tästä saattaa kehkeytyä sähäkkä päivä. Pidä itsesi valmiina nopeisiin siirtoihin ja tiedosta että tähän päivään ei mahdu mitään ylimääräisiä rajoituksia tai aikatauluja ilman yhteenottoa kanssasi.

Neitsyt

Uskalla lähteä hiukan rikkomaan rajojasi ja tee jotain sellaista mitä et normaalisti suo itsellesi. Pienistäkin tempauksista saa kummasti uutta energiaa ja luottamusta omiin tuntemuksiin.

Vaaka

Osaat tänään seurata ilmassa liikkuvia tunnelmia, joten älä epäröi tarttua hyvältä vaikuttaviin mahdollisuuksiin, vaikka päivärytmi menisikin aivan poskelleen. Tilaisuus menee ohi sekunneissa.

Skorpioni

Laitteistot saattavat oikutella käsissäsi eikä tavaroiden putoileminenkaan ole epätavallista, mikäli tekeminen painuu hosumisen puolelle. Varaa itsellesi tavallista enemmän aikaa ja tilaa, niin vältyt isommilta ongelmilta.

Jousimies

Saat ehkä hyvinkin kiinnostavia tarjouksia tai ehdotuksia, joiden tiedät sopivan sinulle kuin lottovoitto kenelle tahansa, mutta et tahdo uskaltaa vastata niihin vain omasta puolestasi. Kannattaisi olla itsekäs, sillä epäröinti kostautuu aivan liian nopeasti. Päätökset on tehtävä heti tai ei ollenkaan.

Kauris

Oivallat asioita tavallista tehokkaammin ja sitä kannattaa käyttää tänään hyväksi tekemällä salamannopeita päätöksiä silloin kun siltä tuntuu. Ei haittaa vaikka joku nikottelee naapurissa, se kuuluu asiaan.

Vesimies

Tänään menojalkaa vipattaa ja koet olosi helposti tavallista ahdistuneemmaksi sellaisissa tilanteissa, jotka tavalla tai toisella estävät sinua kulkemasta vapaasti ja toteuttamasta aidointa itseäsi.

Kalat

Yllättäviä ja innostavia ideoita saattaa pälkähtää päähäsi keskellä päivän rutiineita, mutta toteuttamisasteelle nämä välähdykset harvoin yltävät, vaikka aihetta ehkä olisikin. Kokeile ottaa edes yhdestä oivalluksesta kunnolla kiinni.

X