Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 9.4.

9.4.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Kun se on herkkää, niin se tosiaan on sitä ja nyt voit päättää, millaiseksi värität oman maailmasi. Sydämen ääneen saa nyt luottaa silloin, kun se on Sinua jonnekin ohjaamassa. Mikään ei ole varmaa ja siksi voit kaartaa ihan minne haluat.

Oinas

Vaikka et ehkä itse ole juuri nyt kovin romanttisella tuulella, niin älä silti pistä sinnikästä yrittäjää ihan matalaksi. Ajassa on taikaa, joka parhaassa tapauksessa valitsee sinut valloitettavan rooliin. Nauti tästä päivästä, vaikka mitään ihmeellistä ei tuntuisi tapahtuvan.

Härkä

Löydät tällaisena aikana monenlaisia romanttiselta vaikuttavia sattumia polultasi. Poimi kokemukset talteen ja nauti tästä ihanasta ajasta koko sielusi ja herkistyneen kehosi jokaisen solun voimalla. Anna elämän yllättää sinut kauniilla ja koskettavalla tarjonnallaan.

Kaksoset

Sielusi ja sydämesi ovat herkästi haavoittuvalla päällä lähipäivien aikana. Seuraa tarkasti mikä sattuu ja ennen kaikkea kuka satuttaa. Vaistoat pienenkin petollisuuden ja sanattomat valheet kilometrien päähän ja jokaiseen tällä tavalla koskettavaan tunteeseen tulee hakea selvyys välittömästi.

Rapu

Oman arvomaailmasi ja kauneudentajusi mukaiset asiat ja ihmiset ovat nyt ulottuvillasi. Anna hyvän olon ja rakkauden ohjata kulkuasi uusiin ja outoihin paikkoihin omia mieltymyksiäsi kuunnellen. Rakkaus löytyy aina sieltä, missä sinun on hyvä olla.

Leijona

Mieti mikä sinulle on lähipäivinä kaikkein tärkeintä ja rakkainta elämässäsi. Olisi oikea aika seurata ilon ja rakkauden kutsua tavallisesta poikkeaville poluille, jos vain suinkin uskallat. Elämällä on jotain aivan ainutlaatuista tarjottavaa rohkealle ja sydäntään kuuntelevalle merkkisi edustajalle.

Neitsyt

Ellei rakkauselämäsi ole oikeilla raiteilla, niin tämä on yksi vuoden herkimpiä hetkiä tuon kieltämättä ikävän asian havaitsemiseen. Usva katoaa silmiesi edestä ja näet puhtaan totuuden, jonka keskeltä rakkaudettomuus paistaa synkkänä ja luotaan työntävänä tunkiona.

Vaaka

Elät aikaa, jolloin tunnistat selittämättömän kaipuun jonnekin tai jonkun lähelle. Toteutus vaatii melkoista rohkeutta, mutta elämän salaisuuksien jäljille ei koskaan voi päästä, ellei uskalla lähteä liikkeelle. Lopputuloksesta riippumatta nyt ottamasi askel vie sinut paljon lähemmäksi todellista rakkautta.

Skorpioni

Elät yhtä vuoden ihanimmista ja herkimmistä ajoista. Luota rakkauden tunteeseen sisälläsi ja anna sen ohjata päivittäisiä askeleitasi unohtumattomien elämysten ihmeelliseen maailmaan, joka avautuu aivan jalkojesi juuressa. Juuri nyt sinulla on pari päivää aikaa elää satua todeksi.

Jousimies

Itku ja paha olo ovat nyt yllättävän herkässä sellaisissa tilanteissa, joissa koet rakkaudettomuutta ja välinpitämättömyyttä jonkun taholta. Asiat, jotka aikaisemmin olet pystynyt lakaisemaan mielesi maton alle, eivät nyt suostu katoamaan silmistäsi ja sielustasi. Kohtaat oman totuutesi.

Kauris

Olet valloittavalla tuulella ja ihastut helposti sellaisiin ihmisiin ja asioihin, joista heijastuu sinua kohtaan aitoa välittämistä ja rakkautta. Tällaiseen seuraan kannattaa nyt heittäytyä vapautuneella mielellä, sillä luvassa on ihania yllätyksiä.

Vesimies

Tunteet heilahtelevat voimakkaasti puolelta toiselle. Ideaalisuus ja realismi vääntävät kättä. Koeta antaa tilaa herkälle puolelle itsestäsi ja uskalla nauttia päivittäisen elämän tarjoamista elämyksistä ilman jatkuvaa kontrollia. Anna itsellesi lupa nauttia elämästä ja huomaat rakkauden löytyneen.

Kalat

Olet hyvin herkällä tuulella etenkin rakkauselämään liittyvissä asioissa. Anna unelmillesi tilaa toteutua. Rakkaus kolkuttelee ovellesi omalla salaperäisellä tavallaan ja tarjoaa satumaisia hetkiä, mikäli sinulla on aikaa ja uskallusta kuunnella sydäntäsi.

Lue myös:

Astro.fi