Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 18.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Hitaammat planeetat ovat korostaneet jo pidempään aiheita, jotka liittyvät konkreettisiin puoliin elämässäsi ja siihen, miten järjestät kaikkea käsin kosketeltavaa. Näihin aiheisiin voi liittyä voimakkaampi suhde kehoosi ja kehon nautintoihin. Jos ei muuta, niin käy ainakin hierojalla saadaksesi tuntuman kehoosi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit olla jonkin toiminnan keskiössä aktiivisesti mukana, ja kyse saattaa olla merkittävästä vaiheesta työelämäsi jatkon kannalta. Tiivis vaihe ja oivallukset tekevät sen, että voit olla vihdoin ja viimein valmis myös muutokseen suunnassasi. Toisaalta voit olla valmiimpi kuin koskaan tekemään kaikkesi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ilmassa voi olla poikkeuksellista itsetutkiskelua tai paneutumista piileviin seikkoihin. Ehkä jonkun mielentila askarruttaa tai olet muutoin altis tukemaan henkilöä ongelmissaan. Älä luota pelkästään siihen, mitä sinulle kerrotaan, vaan ota itse selvää ja tutki! Voit hurahtaa johonkin henkiseen oppiin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Joko omasta halustasi tai sinusta riippumattomista syistä olet ollut mukana aiheissa, joihin liittyy uusia tuulia, innovaatioita tai keksintöjä. Yhteisöissäkin tai sosiaalisessa mediassa on ollut aktiviteettia, jota olet ehkä seurannut sivusta. Juuri nyt saatat oivaltaa, miten saat parhaan irti verkostosta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Saavuttamisen halusi voi kokea jonkinlaisen huipun tai lakipisteen, mutta sinun täytyy ottaa huomioon ulkopuoliset rajoitukset tai yllättävät muutokset. On myös mahdollista, että haluat raivata tietäsi erikoisella, mieleenpainuvalla tyylillä! Venus tuo merkissäsi sinulle tunteen, että olet vetovoimainen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Nämä päivät vievät sinua tavallista korkeammalle ajatuksissasi, toiveissasi tai pyrkimyksissäsi. Jopa suureellinen tai pitkäaikainen koulutus voi siintää mielessäsi tai sitten suunnitelmat toisella paikkakunnalla saavat vallan. Saatat kokea elämyksen kulttuurin parissa, ja se vie jalat pois maan pinnalta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Paljon strategisia pohdintoja voi olla edessäsi tai täysillä meneillään! Suoraviivaisuutta ja selkeää suuntaa ei kannata heti ensimmäiseksi odottaa, vaan pikemminkin sitä, että palikoita asetellaan kuin pelilaudalla sopiviin paikkoihin. Budjetti ja sen rajat voivat olla tapetilla, myös siksi, että hankintoja on tehtävä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kaikenlaiset vaiheet muiden kanssa ovat voineet tuottaa merkittäviä tuloksia tai seurauksia viime aikoina, ja suhteesi yhteistyöhön on jollain lailla muuttunut. Näissä asioissa näyttäisi nyt olevan oivallus, joka on heti merkittävä tai näyttää merkityksensä vasta myöhemmin. Onko suhteelle tulossa kasvojenkohotus?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Useat planeetat härän merkissä viittaavat monien elämässä materiaalisiin merkityksiin. Myös sinun kohdallasi kyse voi olla merkitysten tai nimikkeiden luomisesta arjessa, joko ihmisille, toiminnoille tai esineille. Saat virkistäviä hetkiä pikemminkin kaukana kotoa tai hulppean kulttuurielämyksen parissa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Elämässäsi voi juuri nyt olla enemmän vauhtia ja vipinää. Rutiinityöt eivät välttämättä maistu, vaan sen sijaan harrastuselämä vie mukanaan. Jos kaipaat esilläoloa tavoitteesi eteenpäinviemiseksi, voi sellainen nyt olla mahdollista. Voit saada yllättävää ihailua muuallakin, ja siihen voi olla syynä tyylikkyys!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Saatat päätökseen viimeaikaisia konkreettisia seikkoja, jotka ehkä liittyvät perhe-elämäsi tasaisuuteen, mökkeilyyn, remonttiin tai vaikkapa muuttoon. Ehkä seuraat sivussa tämän tapaisia aiheita muiden elämässä. Talousasioita on muutenkin pidettävä tarkkaan silmällä vielä jonkin aikaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Elämässäsi luulisi olevan liikettä tällä hetkellä, joko niin, että liikut paljon autolla, junalla tai bussilla paikasta toiseen asioita hoitamassa tai sitten saat itsesi enemmän liikkeelle pyöräillen, juosten tai kävellen. Sanallisuus voi myös olla intensiivistä, ehkä vähän liiankin, mutta saat asiat vinhaa vauhtia järjestykseen!

X