Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.–24.8.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Leijona 23.7.–22.8.

Oikean polun valitseminen voi olla vaikeaa. Sinua saatetaan vetää välillä yhteen suuntaan, välillä taas toiseen, mikä voi olla hämmentävää. Kenties katsot asioita väärästä näkökulmasta. Noudata sydämesi ääntä, niin kaikki kääntyy parhain päin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Seuraelämä on vilkasta. Joku saattaa olla kovin omistushaluinen ja tekee kaikkensa peittääkseen sen. Sinua ei kuitenkaan hämätä. Jos alkaa tuntua liian ahdistavalta, ota aikaa itsellesi ja omille ajatuksillesi. Tee toimintasuunnitelma jatkoa varten.

Vaaka 23.9.–22.10.

Asia, jonka haluaisit pitää salassa, saattaa tulla ilmi. Myös tunteesi tulevat päivänvaloon, ja vain sinun vastauksesi avoinna oleviin kysymyksiin voivat kertoa totuuden. Huomaat kuitenkin lopulta, että hermoilit asiasta aivan turhaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Muutokset kotona tai töissä ovat väistämättömiä. Saatat olla hämmentynyt ja pelokas tuntemattoman edessä. Nyt tie vie kuitenkin kohti parempaa, ja olet tyytyväinen asioiden saamaan käänteeseen. Mennyt on mennyttä, eikä taaksepäin kannata katsella.

Jousimies 22.11.–20.12.

Asiat eivät aina suju suunnitelmien mukaan, mikä voi tuntua epämukavalta. Kaltaisesi seikkailija näkee pulmallisessa tilanteessa kuitenkin uuden mahdollisuuden. Stressaamisen sijaan sopeudu ja ota rennosti. Lopulta saatat päätyä juhlimaan onnekkuuttasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinusta voi tuntua, että asiat ovat hallinnassasi, mutta tämä viikko osoittaa, ettei se ole aina mahdollista. Saatat ottaa riskin, vaikka et ole varma sen kannattavuudesta. Kenties haluat sisimmässäsi kokea tunteen epävarmasta tulevaisuudesta.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jakso voi tuoda eteesi odottamattomia uutisia tai pitkään muhineen riidan. Tämä voi kuitenkin olla odottamasi tilaisuus puhdistaa ilmaa ja saada asiat paremmalle tolalle. Voit varautua vaikeisiin keskusteluihin, mutta lopulta asiat selviävät parhain päin.

Kalat 19.2.–19.3.

Jos näytät siltä, että tiedät, mitä teet, onnistut helposti. Jos annat epäilyksillesi vallan, menetät kylmäpäisyytesi. Saatat pitää tehtävää testinä, jolla puntaroit uskoa itseesi. Kanavoi lahjasi oikein, niin suunnitelma etenee toiveidesi mukaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Monenlaiset tunteet tuntuvat vyöryvän päällesi. Yllättäen joku läheinen saattaa käyttäytyä luonteensa vastaisesti tai torjuvasti. Tällaisina hetkinä ymmärrys omaa itseä ja muita kohtaan voi kääntää asiat päälaelleen. Kärsivällisyytesi palkitaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisit kenties joidenkin asioiden olevan toisin. Aloita kaikkein painostavimmasta aiheesta. Saatat olla tottunut nykytilanteeseen sen epämukavuudesta huolimatta. Mieti kuitenkin, kuinka paljon onnellisempi olisit, jos vain päästäisit irti.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tekemäsi virhe voi harmittaa, ja tunnet syyllisyyttä, mutta nyt on myöhäistä katua. Älä yritä peitellä tekoasi. Säilytät ylpeytesi myöntämällä kaiken. Sen jälkeen olet sinut itsesi kanssa.

Rapu 21.6.–22.7.

Vältä konfliktia ihmisten kanssa, joiden älyllinen ja henkinen näkemys ei vastaa omaasi. Teidän arvonne eivät koskaan kohtaa, joten on viisaampaa antaa periksi. Elä rauhassa omaa elämääsi. Ajan mittaan saat ansaitsemasi arvostuksen.

Tutustu mm. horos­kooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee ennea­grammitesti!

X