Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 20.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko on taivaalla tarkassa yhtymässä kauneuden ja ihmissuhteiden planeettaan Venukseen. Tämä varsin kukkainen ja kaunopuheinen kuvio on vahvasti aspektoituna merkkiisi, ja siksi kyseiset teemat saattavat olla erityisen tärkeitä juuri nyt. Lyhyt matka voi olla erityisen antoisa, kuten myös vilkas keskustelu.

Härkä (20.4.-20.5.)

Laita jo vihdoin se kaunis taulu, maljakko tai valokuvakehys sinne, missä toimitat päivittäisiä töitä. Nämä saavat työpäiväsi hehkumaan paremmin. Jos mahdollista, lisää työympäristöösi jotain pastelliväriä tai hempeä kuosi. Käsillä tekemistä ja konkretiaa kannattaa suosia, se tekee hyvää tasapainolle eri aiheiden välillä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olet varmaan jo pidemmän aikaa pistänyt merkille, kuinka rakkauden- tai huomionkaipuusi on lisääntynyt. Tämä on voinut saada sinut suoranaisesti metsästämään ymmärrystä, tasapainoista keskustelua ja oikeaa parisuhdetta. Vapaa-ajalla, juhlilla ja itseilmaisulla näyttäisi olevan suuri merkitys!

Rapu (21.6.-22.7.)

Suhde kotiseutuun, perheeseen tai menneisyyden muistelemiseen voi olla monen ravun agendalla. Kaikki nämä aiheet voivat myös nivoutua toisiinsa, ja suvun piirissä tai lähiseudulla saattaa olla tiedossa jotain perinteistä merkittävää. Perheessä voi olla käänteentekevä vaihe sen suhteen, kuka merkitsee mitä kenellekin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet todennäköisesti ollut intoa täynnä jo parin päivän ajan, ja elinvoimasi on kaiken järjen mukaan kohdillaan. Pikkuvaivatkin häviävät helpommin tai ne eivät tunnu. Haluatkohan osoittaa muille olevasi kaiken kestävä tai sankarillinen? Diplomaattiset taidot kasvavat lähtötasostasi riippuen, enemmän tai vähemmän.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jotkut itsesi tai muiden auttamiseen liittyvät seikat ovat voineet viedä ajatuksesi mennessään viime päivinä. Kyseessä on voinut ollut myös salaisuuden puiminen tai kiinnostus salaisiin aiheisiin, joista on vielä tänään rippeitä. Tahtisi voi kuitenkin nopeutua äkisti, sillä kuu tulee merkkiisi vahvistamaan oloasi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tämän päivän aikana voit alkaa tuntea tarvetta vetäytyä jostakin, joko pysyvästi tai väliaikaisesti. Ehkä on myös tarpeen pitää jotkin tiedot tai avut omassa tiedossasi eikä levitellä niitä ympäriinsä. Muutoin jatkat samassa planeettaloisteessa kuin viime viikkoina, ja mahdollisuudet todelliseen rakkauteen ovat erinomaiset!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Elämässäsi on todennäköisesti poikkeuksellisia aikoja, jolloin on tärkeää päästä sisään muiden tai omaan päähän ja motivaatioon. Kysy itseltäsi, mitä todella haluat ja oletko kulkemassa oikeaan suuntaan. Monia skorpioneja voi kiinnostaa kaukana oleva eksoottinen paikka, joka tarjoaa pääsyn kuvitelmiin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Jokin ärtymyksen aihe voi tulla kuvaan mukaan, ja se voi liittyä järjestykseen tai sen puutteeseen. Ehkä työympyröissä on ihminen, jolla on osuutta asiaan. Laajat näkemykset, kansainvälisyys tai rajat ylittävä solidaarisuus ovat aiheita, joihin pääset parhaiten kiinni näinä viikkoina!

Kauris (21.12.-19.1.)

Arjen askareissa on voinut viime päivinä olla kiirettä, mutta jokin on voinut myös viedä siihen, että olet tehnyt asioita enemmän luovasti, intuitiivisesti tai oman jaksamisesi mukaan. Kuitenkin, pääasiassa rauhan ja tasapainon tavoite on ollut ja on yhä päällimmäisenä, ja se vaatii jonkin verran yritystä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Toisten kanssa oleminen on parin päivän ajan vaatinut joustavaa asennetta, sillä vastassa on saattanut olla henkilö, joka tietää oman arvonsa ja sen, mitä hän haluaa. Nyt on pari päivää sisäistä pohdintaa, ja voisit saada otteen psykologisesta suuntauksesta. Yltäkylläisyyttä on tunteen tasolla!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kaikenlainen toiminta tunteen tai taiteen virrassa voi sopia erityisen hyvin näinä päivinä, sillä ilmassa on paljon inspiraatiota ja mielikuvia. Rutiinien välttäminen tai niiden saaminen minimiin voisi olla suotuisaa hyvinvointisi kannalta. Salaperäiset teemat ovat yhä vallalla, ja voit retkahtaa varattuun henkilöön!

X