Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 23.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Historiallinen planeettasiirtymä, Pluton siirtyminen 15 vuoden kauriissa olon jälkeen vesimieheen, tapahtuu nyt! Sinun kohdallasi tämä voi merkitä jonkin pitkäaikaisen rasittavan tekijän poistumista päiväjärjestyksestä, joko näinä päivinä tai lähikuukausina. Planeetat merkissäsi tukevat myös astumista uuteen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Näinä päivinä on monenlaista meneillään, josta kaikki eivät tiedä. Planeettaenergiat suuntaavat siis pikemminkin näkymättömään maailmaan ja salaperäisyyksien pariin, joihin voi liittyä tietoa, jota on vaikea tuoda esiin. Joillakin härillä voi ilmetä enemmän myötätuntoa ja halua auttaa. Olisiko sinussa nyt mystistä vetovoimaa?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pitkäaikainen Pluto-planeetta vaihtaa merkkiä 15 vuoden jälkeen ja siirtyy kohdallasi sellaiseen paikkaan, jossa se voi tuoda aivan uusia näkökulmia ulkomaansuhteisiisi ja muihin paikkakuntiin ylipäätään. Vaikka sosiaalisissa suhteissa on vilkasta ja aloitteellista, kannattaa pitää mielessä työn vastuuaseman rakentaminen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Vikisetkö, kun sinua viedään? On nimittäin niin dynaamisia asetelmia taivaalla, että sinun on vaikea pidättäytyä tekemästä tai sanomasta suoraan asioita. Ehkä menet poikkeuksellisella rohkeudella mukaan hankkeeseen ja unohdat turvallisuushakuisuutesi hetkeksi. Ystävä hakeutuu seuraasi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Lähiviikkoina sinulle sopisi erinomaisesti kaikenlainen seikkailu ja maailman valloitus, mikä edellyttää poissaoloa kapeista ympyröistä. Rutiininomaiset tehtävät voivat teettää ongelmia, jos et kompensoi niitä muulla tavoin. Voit edetä hyppäyksin jossain hierarkiassa, mikä on aina sinulle mieluisaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Miten henkiset tai fyysiset voimavarat yhdistetään parhaalla tai mahdollisimman tuottavalla tavalla, siinä kysymyksiä, joita voi tulla pohdittavaksi tänään tai lähiviikkoina. Saattaa olla, että mietit raha-asioiden koukeroita enemmän kuin pitkään aikaan. Suhde-elämää viriäisi nautinnolle matkalla gourmet-kohteeseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kova tahti ja kiire ovat sidoksissa muiden vaatimuksiin, ja ehkä sinun täytyykin noudattaa toisten laatimia aikatauluja. Tunnetasolla saattaa olla kireyttä, ehkä jonkinlaisesta hulabaloosta tai silkasta erimielisyydestä johtuen. Pluton poistuminen kauriin merkistä voi merkitä pitkäaikaisen kotielämään liittyvän hankaluuden häipymistä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Terveyden parantamiseen, ylläpitämiseen tai parempiin elämäntapoihin liittyvät seikat saattavat olla mielenkiinnon kohteena näinä viikkoina. Tutkailet kaikkea ja itseäsi tarkemmin ja huomaat helpommin korjattavia seikkoja tai tavaroita. Kannattaa pitää silmät auki mahdollista kohtaamista ajatellen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pluton merkin vaihtumisen myötä alat saada syvällisempää älyllistä inspiraatiota, joka auttaa sinua ymmärtämään paremmin asioiden syyt ja seuraukset. Muutoin vauhdikkaat oinas-planeetat pitävät tahtia ja itseluottamusta yllä. Leikkisyys, pelit ja oivallukset leimaavat monen jousimiehen elämää ja saavat yrittämään valloituksia!

Kauris (21.12.-19.1.)

Perheeseen liittyvien asioiden hoitaminen saattaa olla kaiken keskiössä, tai sitten mietintämyssyssä on kotiasioiden käytännöllisyys ja ehkä rohkeakin ratkaisu. Tarvitsetko lisää tilaa? Pluto poistuu merkistäsi viidentoista vuoden jälkeen, jokohan tietyt paineet lopullisesti hellittävät?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Pluto tulee merkkiisi lähes kahdeksikymmeneksi vuodeksi! Parhaimmillaan se auttaa sinua saamaan itsestäsi esiin puolia, jotka ovat aiemmin jääneet tunnistamatta. Muutoin, juuri tässä ja nyt on paljon ilmaisullista voimaa ja suoruutta, joka voi olla tarpeen joko työssä tai yksityiselämässä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kiinnostuksesi alitajuntaan ja psykologiaan voi kasvaa pidemmällä tähtäimellä johtuen Pluto-planeetan merkin vaihdoksesta. Alat ymmärtää enemmän myös omien vaikeuksiesi synnystä ja saat avaimia ongelmien ratkaisuun. Tällä hetkellä planeettarykelmä painottaa kehollisia tarpeita ja ehkä hyviä ruokia.

X