Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 9.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Hyvin pitkäaikainen syväluotaavan Pluto-planeetan vaikutus on yhä merkkiisi nähden voimakas ja juuri nyt se tietää talouden ympärillä tapahtuvaa syvää pohdintaa monille. Ota tai jätä -tyyppisiä kysymyksiä voi esiintyä muutenkin. Toinen melko pitkäaikainen Jupiter on viime kuukausina lisännyt materiaalisia halujasi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Toisten vaatimukset sinua kohtaan ovat tiivistyneet tai kiristyneet viime päivinä ja viikkoina, ja voit kokea olosi ajoittain melko epäitsenäiseksi. Monet härät voivat nauttia näillä planeetoilla vahvasti ja määrätietoisesti yhdessä tekemisestä. Mitä enemmän liikuntaa, sen parempi. Rakkauselämässä tulee rauhoittumisen hetkiä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kykysi keskittyä johonkin yksityiskohtaan voi olla huomattava juuri nyt, ja saatat kaivella esiin työssäsi tärkeää tietoa tai muutoin löytää olennaisen osan vaikkapa suunnitelmasta. Pitkäaikaiset työelämään liittyvät teemat ovat koko ajan taustalla. Saat nauttia kuun ja Venuksen hellittelevästä vaikutuksesta! Onko lahjoja pelissä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Laita kaikki kykysi peliin, sillä sitä ovat planeetat toitottaneet jo useiden viikkojen ajan. Jos sinulla on luova työ tai harrastus, olisi erityisesti aika takoa. Nämä planeetat tuovat myös vetovoimaa ja tyyliä esiintyjille. Kuu ja Venus osoittavat molemmat kodin suuntaan, ehkä sen kaunistamiseen tai vieraanvaraisuuteen.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tässä voivat olla kyseessä niin sanotut hyperaktiivisuuden viikot ja se näkyy monella tavalla. Toivottavasti se näkyy myös oikeana fyysisenä aktiivisuutena ja aikaansaamisena, sillä se on parasta mitä näillä planeetoilla voi tehdä. Keskusteluihin tulee ihanaa huomioimista tai tasa-arvoisuutta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tiedolliset asiat ovat ehdottomasti tärkeitä, joten vieläkin kannattaa panostaa puuttuvan tiedon hankintaan eli opiskeluun. Ehkä juuri sinulle sopiva kurssi on tarjolla ja tulee sattumalta vastaan.  Keskustelut koskettavat taloutta tai pyrkivät ongelmien ratkaisuun. Yritä nähdä estetiikka ruokailun yhteydessä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Konkreettinen tai raha-asioihin liittyvä tarttumapinta elämään on yhä ajankohtaista. Olisiko aika myydä tai ostaa tavaraa tai käydä vaikka huutokaupassa? Huomiosi saattaa joka tapauksessa kiinnittyä merkitykselliseen esineeseen. Tunneplaneetat kuu ja Venus ovat samaan aikaan sujuvoittamassa suhteita!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ei juuri kannata hellittää, sillä valtava määrä energiaa ja voimaa on saatavilla kuin itsestään. Ehkä jatkatkin pari viikkoa sitten orastaneita aiheita niitä kehitellen. Vaativatkin tehtävät onnistuvat, joten niihin voisi erityisesti panostaa. Tunneareenalla on jotain utuista ja vaikeasti käsitettävää. Vai onko joku poissa?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Useiden jousimiesten ajatukset ovat vieläkin muualla, ehkä siellä missä ruoho on vihreämpää ja aurinko paistaa kirkkaasti. Kaikella sillä, mikä liikkuu pinnan alla on enemmän merkitystä vieläkin, ja se auttaa ymmärtämään syvältä kumpuavia tunteita. Yhteisössä on kauniita asioita ja hyvää vuorovaikutusta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet todennäköisesti kokenut mukavaa ja helppoa etenemistä ja se jatkuu yhä. Asiat, jotka otat hoitaaksesi, sujuvat yleensä moitteettomasti. Kannattaa pitää mielessä ajan hengessä oleminen ja ryhmän vaikutus kaikkeen. Joku määrätietoinen ja diplomaattinen ihminen saattaa olla suuressa roolissa pari päivää.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tahdonvoimaa kannattaa käyttää yhä vaan, ja pian voit huomata olevasi aivan eri asetelmissa kuin muutama viikko sitten. Ensi viikolla voi olla jonkinlainen h-hetki hankkeittesi kanssa. Itsesi repiminen moneen suuntaan ja energiatason jojoilu saattavat altistaa sinua flunssaviruksille. Tunneplaneetat työntävät kulttuuria eteesi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Itsesi pitäminen enemmän korkeuksissa saattaa liittyä kasvavaan arvostukseen, josta nautit ja jota annat myös muille. Monet seikat vaativat selkeyttä ja suoraselkäisyyttä, mikä todennäköisesti onnistuu hienosti. Pitkään odottaneet virastoasiat hoituvat näinä viikkoina sutjakkaasti. Salamyhkäisyys astuu suhde-elämään!

X