Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 1.–7.6.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuleva viikko rohkaisee sinua olemaan oma itsesi ja tekemään enemmän sellaisia asioita, joista oikeasti nautit. Älä pyytele anteeksi, vaan luota itseesi. Kuuntelemalla intuitiotasi voit saavuttaa jotain kullanarvoista.

Rapu 21.6.–22.7.

Sosiaalinen elämäsi kukoistaa, ja uskallat liittyä rohkeasti uusiin piireihin. Kohtaat ihmisiä niin verkossa kuin kasvotustenkin, ja osa kohtaamisista saattaa syventyä ystävyydeksi. Vedät puoleesi tyyppejä, joilla on sinuun rauhoittava ja rentouttava vaikutus.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet valmis ottamaan riskejä ja toteuttamaan ideoitasi. Tuleva viikko antaa sinulle lisää energiaa ja kannustaa sinua osallistumaan kunnianhimoisiin projekteihin. Nyt on aika astua mukavuusalueen ulkopuolelle!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ensi viikolla olet katseiden kohteena, joten nyt sinulla on hyvä hetki kertoa omista kyvyistäsi, kokemuksistasi ja onnistumisistasi. Olet valmis seikkailuihin, jotka avaavat sinulle uusia ovia. Jotain suurta on tulossa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tuleva viikko tuo mukanaan rauhaa. Olet iloinen ja positiivinen ja tunnet olosi mukavaksi omassa kehossasi. Osaat hyväksyä omat heikkoutesi, ja se auttaa sinua hyväksymään myös muiden huonot puolet.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnetko olosi kunnianhimoiseksi? Haluat ehkä aloittaa jonkin isomman projektin, johon voit tarvita ulkopuolisten apua. Uskalla ottaa yhteyttä muihin ja kysyä heiltä neuvoa, niin asiat alkavat kyllä rullata.

Jousimies 22.11.–20.12.

Ensi viikko on kiireistä mutta palkitsevaa aikaa, ja saat tehtyä paljon asioita. Mitä rohkeampi olet, sitä suurempia tavoitteita saavutat. Saat runsaasti tukea lähimmäisiltäsi, ja se auttaa sinua etenemään polullasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on aika keskittyä olennaiseen. Yritä harjoitella ajanhallintaa, äläkä sullo kalenteriisi liikaa asioita. Priorisoi hyvinvointiasi ja muista jättää aikaa rentoutumiselle.

Vesimies 20.1.–18.2.

Haluatko sijoittaa johonkin? Oikealla lähestymistavalla se onnistuu. Sosiaalisessa elämässäsi näyttää menevän hyvin, ja saat paljon kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Jokin unohtumaton kohtaaminen saattaa muuttaa kaiken.

Kalat 19.2.–19.3.

Tuleva viikko kannustaa sinua olemaan aktiivinen ja liikkumaan aiempaa enemmän. Nyt on loistava hetki astua pois mukavuusalueelta ja kokeilla jotain uutta. Pian huomaat, mitä etuja aktiivinen arki tuo tullessaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulla on tilaisuus aloittaa jokin uusi harrastus tai projekti. Elämässäsi on meneillään hyvin luova vaihe, ja olet valmis tekemään yhteistyötä muiden kanssa. Seikkailut ja jännittävät mahdollisuudet odottavat sinua.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet todella elementissäsi tulevan kesän lähestyessä. Tartu kaikkiin mahdollisuuksiin, jotka osuvat tiellesi, sillä ne voivat viedä elämäsi aivan uudelle tasolle. Tuleva viikko voi johtaa uusiin kohtaamisiin ja uuden ystävyyden puhkeamiseen.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X