Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.6.–7.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: Mvphotos

Rapu 21.6.–22.7.

Tulevien neljän viikon aikana kannattaa alkaa toteuttaa jotakin sydäntäsi lähellä olevaa projektia. Haluaisitko puhdistaa ilmaa? Siihen tarjoutuu oiva tilaisuus. Saatat samalla huomata, kuinka paljon eräs merkitsee sinulle.

Leijona 23.7.–22.8.

Tällä rauhallisella jaksolla kannattaa rentoutua ja ladata akkuja. Saat tilaisuuden hoitaa loppuun keskeneräiset asiat ja pääset siten myös irti menneisyyden painolastista. Luonnollinen viehätys­voimasi on huipussaan. Rakkauselämäkin virkistyy.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sosiaalinen elämä vilkastuu, mikä tuo sinuun uutta intoa. Haluaisit toteuttaa pitkä­aikaisen unelmasi, nyt kun olet ymmärtänyt, miksi se on sinulle niin tärkeä. Erilaiset viivästykset ovat vaivanneet toimiasi, mutta nekin menevät ohi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ota paikkasi valokeilassa ja valmistaudu loistamaan. Älä piilota kykyjäsi. Onni suosii sinua, kun tuot rohkeasti esille lahjasi ja taitosi. Pääset loistamaan myös sosiaalisissa ympyröissä, missä karismasi huomataan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Oletko jo tauon tarpeessa? Haluaisit kenties kokea jotain uutta, matkustaa kauas pois, käydä ulkona tuulettumassa, tarttua tilaisuuteen tai sitoutua uuteen haasteeseen. Viehätysvoimasi ja karismasi takaavat suosiosi, missä sitten oletkin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Talous- ja työasiat saattavat kaivata huomiotasi. Jos jokin ei tunnu ponnisteluistasi huolimatta toimivan, kannattaa päästää siitä irti nyt, jotta pystyt siirtymään eteenpäin. Viivästysten jälkeen asiat alkavat taas rullata, ja tilanne näyttää lupaavalta.

Kauris 21.12. –19.1.

Tulevien viikkojen aikana menestyt parhaiten, jos teet tiimityötä tai onnistut saamaan muut mukaan toteuttamaan omaa suunnitelmaasi. Myös rakkauselämäsi saa uutta virtaa. Tunteesi erästä kohtaan syvenevät entisestään.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet täynnä itseluottamusta ja valmis tarttumaan erilaisiin tilaisuuksiin ja jännittäviin haasteisiin. Tällä jaksolla edistymisesi on taattu. Vältä kuitenkin ottamasta harteillesi enemmän asioita kuin mitä pystyt järkevästi hoitamaan.

Kalat 19.2.–19.3.

Koti ja perhe-elämä korostuvat tällä jaksolla. Romanttinen puolesi pääsee myös esille. Rakkaussuhteesi saattaa herätä uuteen eloon. Älä kuitenkaan aseta ketään jalustalle, sillä huomaat pian, että jokaisella on omat vikansa.

Oinas 20.3.–19.4.

Vaikka kotiasiat vaativat huomiotasi tulevina viikkoina, varaa aikaa myös rentoutumiseen ja voimien keräämiseen. Oletko turhautunut loputtomiin viiveisiin? Onneksi asioiden pitäisi helpottua vähitellen ja pääset taas itsellesi ominaiseen vauhtiin.

Härkä 20.4.–20.5.

Onko mielessäsi suuria suunnitelmia? Älä takerru yksityiskohtiin vaan koeta nähdä asiat suuremmassa mittakaavassa. Parhaiten saavutat maalisi rennolla mutta sitkeällä otteella. Anna asioiden tapahtua, älä yritä liikaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kiinnitä huomiota raha-asioihin. Tee tilannearvio ja sen mukaiset toimenpiteet. Tämän jälkeen voit edistää suunnitelmia, jotka ovat olleet taka-alalla. Haluaisitko elämääsi vähän säpinää? Malta hetki, kohta pyörät alkavat pyöriä.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

 

X