Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 8.-14.6.

7.6.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Palatko halusta kertoa eräälle, mitä mieltä todella olet? Jos asia liittyy työelämään, on parempi odottaa ensi viikkoon. Sosiaalinen elämä ja kotiin liittyvät asiat korostuvat tällä jaksolla. Jotkin rutiinityöt saattavat turhauttaa, mutta ne ovat silti tarpeellisia.

Rapu 21.6.–22.7.

Rahaan liittyvät keskustelut voivat olla pitkäveteisiä ja turhauttavia. Yritä pitää kuitenkin kielesi kurissa ja malttaa mielesi. Hakeudu sellaisten ihmisten pariin, jotka ymmärtävät tunteitasi ja tukevat sinua henkisesti. Et ole nyt kovin innokas kompromisseihin.

Leijona 23.7.–22.8.

Luvassa on aika rento ja leppoisa viikko. Asiat rullaavat melkein itsestään, joten sinulle jää hyvin aikaa viettää yhteisiä hetkiä läheisten kanssa. Äskettäin solmittu ystävyyssuhde osoittautuu monessa mielessä hyödylliseksi. Suhtaudu avoimesti uusiin haasteisiin.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Työkaverisi käyttäytyy oudosti, mutta voi olla vaikeaa saada selville syytä. Ole ymmärtäväinen, mutta älä levitä väärää viestiä tai huhupuheita. Läheisesi kotona kaipaavat huomiota ja aikaasi viikonloppuna. Positiivisuutesi auttaa paitsi itseäsi myös muita.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet anteliaalla tuulella, mutta koeta silti pitää taloutesi kurissa. Jokin yllättävä menoerä saattaa olla tulossa. Se voi liittyä myös jonkun läheisen auttamiseen. Ota vakavasti ehdotus, joka liittyy luovaan toimintaan. Rauhallinen loppuviikko antaa aikaa rentoutumiseen.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Jakson keskivaiheilla energiatasosi voi olla alhaalla, joten yritä rauhoittaa tilannetta. Älä anna tämän kuitenkaan vaikuttaa viikonlopun viettoon. Eräs läheinen yrittää epätoivoisesti saada sinut hyvälle tuulelle. Suhtaudu hänen yrityksiinsä ymmärtäväisesti ja suopeasti.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jokin tapahtuma saa sinut kuvittelemaan, että kohtalo on puuttunut asiaan. Kyse voi tietenkin olla vain yhteensattumasta. Mutta jos haluat uskoa johonkin, pidät helposti oman pääsi. Älä ota henkilökohtaisesti, jos eräs ei ole taipuvainen toimimaan mielesi mukaan.

Kauris 21.12.–19.1.

Ympärilläsi tapahtuvat muutokset antavat mahdollisuuden ottaa tilaisuudesta kaiken irti, kunhan muistat olla joustava. Pienellä sovittelulla voi saada aikaan ihmeitä. Viikonloppu on erikoinen sekoitus uutta ja vanhaa, ja tämä voi aiheuttaa hämmennystä lähipiirissä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Saatat tuntea itsesi hieman urautuneeksi, mutta uudet tuulet puhaltavat ja tuovat tullessaan romanttista energiaa ja onnea. Haluatko tehdä erääseen vaikutuksen? Nyt kannattaa ryhtyä tuumasta toimeen. Varmista, että vietät viikonlopun oikeassa paikassa ja oikeassa seurassa.

Kalat 19.2.–19.3.

Näköpiirissä on paljon jännittäviä asioita, joita odotat innolla. Ehkä haluaisit edistää nopeammin uutta projektia, ja toisten hidastelu voi olla turhauttavaa. Hoida keskeneräiset asiat kuntoon, niin ne eivät vaikeuta tulevien tehtävien hoitoa. Ole rohkea ja optimistinen.

Oinas 20.3.–19.4.

Jaksoa leimaavat päättäväisyys ja rauhalliset keskustelut. Joustavuus voi ratkaista pitkäaikaisen erimielisyyden. Tapaat sattumalta erityisen ihmisen ja huomaat, että kemianne osuvat kohdalleen. Erään läheisen mielenmuutos sallii sinun siirtyä eteenpäin.

Härkä 20.4.–20.5.

Elämä näyttää nyt rullaavan hyvin sekä taloudellisesti että tunne-elämän puolella. Voit yrittää kanavoida hyvää energiaasi ystäville ja läheisille, jotka ovat tukahduttaneet unelmansa. Sinun avullasi he voisivat löytää aivan uudenlaisen tavan lähestyä asioita.

 

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan