Viikkohoroskoopit 4.1.2017

Annan viikkohoroskooppi ajalle 5.-11.1.

Teksti: Anna.fi

Kauris 21.12.–19.1.

Uusi teknologia voi säästää aikaa monella tavalla, mutta kaiken säätäminen yksin ei ole välttämättä paras idea. Jos joku lähelläsi tietää alasta enemmän, ota apu ihmeessä vastaan. Rentouttava viikko tuo mukavan leppoisan ja silti tehokkaan tunnelman tammikuun alkuun.

Vesimies 20.1.–18.2.

Suoraan puhuminen ja kyky nauraa virheille osoittautuvat ensiarvoisen tärkeiksi tällä viikolla. Arkisen kiireen keskellä unohdamme helposti huumorin. Rentouttavat lomapäivät ovat vapauttaneet sinua henkisesti, ja tämän avulla jaksat helpommin jatkaa matkaa eteenpäin.

Kalat 19.2.–19.3.

Unohdamme joskus kiittää tai arvostaa läheisiämme tarpeeksi. Eräs ansaitsee enemmän kuin on tähän mennessä saanut. Aistit nyt entistä herkemmin toisten tunteet ja pystyt vastaamaan niihin paremmin. Se ei ole täysin välttämätöntä mutta erittäin suotavaa kaikkia asianosaisia kohtaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Optimismin aalto leimaa tätä jaksoa. Viimeaikaisten kommenttien ansiosta huomaat, että kynnys on ylitetty. Luottamus ja usko luovat tunteen, että olet menossa eteenpäin. Läheinen suhde on muuttumassa. Jos toimitte tiiviisti yhdessä, voi kehitys olla hyvin nopeaa.

Härkä 20.4.–20.5.

Mahdollisuudet, joista sait tietää muutama päivä sitten, ovat antaneet sinulle ajattelemisen aihetta. Jos otat nyt seuraavan askeleen suunnitelman edistämiseksi, saatat onnistua. Ota huomioon toisten tunteet ja pyri välttämään tilannetta, jossa eräs jäisi osattomaksi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Olosi on levoton, mutta voit syyttää siitä päättäväisyyttäsi ja jännitystäsi tulevaisuuden suhteen. Et haluaisi pysyä paikallasi minuuttiakaan kauempaa kuin on tarpeellista. Toiset voivat olla vielä lomatuulella eivätkä välttämättä jaa innostustasi töiden vauhdittamiseksi.

Rapu 21.6.–22.7.

Sinulla on kova kiire päästä edistämään tiettyä työasiaa, vaikka ajoitus ei tuntuisi olevan ihan kohdallaan. Haluat tehdä parhaasi, joten älä tunne syyllisyyttä. Läheiset tuntevat sinut ja tietävät, että olet pitelemätön, kun innostus ottaa sinut valtoihinsa.

Leijona 23.7.–22.8.

Saat tunnustusta ponnisteluista, joita olet tehnyt auttaaksesi toisia. Se käy sinulta aivan luonnostaan, sillä sinä todella rakastat ihmisiä. Jotkut ystävyyssuhteet saattavat muuttua jollain tapaa, mutta älä jää murehtimaan menneitä. Keskitä ajatuksesi nykyhetkeen.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Oletko tienristeyksessä? Onko urasi tai kumppanisi menossa eri suuntaan? Voisiko muutos olla välttämätön? Älä tukahduta vaihtoehtoja sillä, että valitsisit helpoimman tien. Vaikka tuntisit olevasi velvollinen valitsemaan tietyn polun, mikään ei estä sinua vaihtamasta suuntaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saatat hyötyä sosiaalisesti ja taloudellisesti, kun otat kaiken irti uusista suhteistasi. Vähän aikaa sitten aloittamasi projekti saa nyt tuulta alleen. Onni löytyy nyt lähempää kuin olisit arvannutkaan. Joskus tuttu vaihtoehto voi tuntua meistä harha-askeleelta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viime päivinä kuulemasi kommentit ovat tehneet vaikutuksen sinuun ja voivat näyttää nyt tietä eteenpäin. Muista, että useimmille asioille on oma aikansa. Älä anna romanttisten päähänpistojen mennä järkevän harkinnan edelle. Jos olet epävarma, viivytä päätöksiä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Hylkää turhauttavat ajatukset ja paneudu uuteen suunnitelmaasi. Mieti tarkkaan, kuinka voisit vakuuttaa toiset ideastasi. Suhtaudu uuteen avoimin mielin. Sinulla on paljon mietittävää ja tekemistä nyt vuoden alussa. Älä tuhlaa aikaasi enää yhtään enempää.

Lue myös:

Röyhkeä, jahkailija, rohkea riskinottaja… Tällaisia ovat horoskooppimerkkien temperamentit

Kiihottava seksihoroskooppi – Lue, mikä saa horokooppimerkkisi sekoamaan halusta

Horoskooppimerkkien riidat – Tähtimerkkisi paljastaa, oletko mököttäjä vai raivotar?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi