Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 29/2015

Teksti:
Anna.fi

Tästä on alkamassa itsenäinen viikko Auringon tehdessä neliötä Uranukselle. Parhaiten tästä selviää tekemällä asioita aina täsmälleen omalla aikataululla. Muuten nousee helposti aggressioita pintaan.

Oinas

13.7.2015

Varo hosumasta tai edes kiirehtimästä tällaisina päivinä, sillä onnettomuusriski on korkeissa lukemissa. Rauhoita tahtia ja jätä hommia huomiseen. Tänään voisit keskittyä uusien ideoiden ja suunnitelmien kehittämiseen samalla kun jätät suosiolla osan päivärutiineista kokonaan hoitamatta.

14.7.2015

Pääset näinä päivinä ihmeellisellä tavalla nauttimaan parisuhteen tai jonkun muun keskinäisen kemian parhaista puolista, samalla kun eräillä ystävistäsi on melkoisia ongelmia oman rakkauselämänsä kanssa. Uskalla nauttia oman energiasi toimivuudesta vaikka rakastetullasi olisikin kehno jakso menossa.

15.7.2015

Olet hyvin ehdottomien kosmisten voimien alaisuudessa ja ne vaativat sinua tekemään jonkun normaalia elämänrytmiä sekoittavan ratkaisun. Tästä syystä koet muiden vaatimukset ja arvostelun niin ahdistavana, että olet valmis melkein mihin tahansa oman näkemyksesi puolesta. Näin sen kuuluu nyt olla.

16.7.2015

Näinä päivinä kannattaisi pitää suu kiinni ja hoitaa asiat fiksusti turhia selittelemättä. Hermostut helposti ja ajaudut tarpeettomiin selkkauksiin, mikäli pyrit saamaan ulkopuolisten hyväksynnän ratkaisuillesi. Opettele siis tulemaan toimeen omillasi ja kantamaan vastuu omista päätöksistäsi.

17.7.2015

Vältä hermoilemista ja hosumista vaikka monet asiat ja suunnitelmat eivät menisikään odottamallasi tavalla. Tänään on päivä, jolloin moni systeemi osoittautuu liian kankeaksi pystyäkseen vastaamaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin. Tee vain se mihin resurssisi riittävät ja anna muun jäädä.

18.7.2015

Marsin ja Merkuriuksen neliö pistää aina vipinää kinttuihin, eikä tekemisestä pitäisi olla puutetta. Ainoa ongelma ja aika paha sellainen syntyy oikeasta ajoituksesta. Kiireeseen ei saisi sortua missään tapauksessa, sillä silloin ajatus ei ole siinä mitä teet ja vahinkoja sattuu yksi toisensa jälkeen.

19.7.2015

Ihmissuhteisiin liittyvä yllättävä takaisku tai pettymys kuuluu tähän päivään. Todellisuudessa taidat pettyä vain omiin odotuksiisi, et ihmiseen, sillä hän on koko ajan ollut ja on edelleen oma itsensä. Siihen ei ole lupa pettyä.

Härkä

13.7.2015

Sinusta saattaa tuntua että voisit saada tänään paljonkin aikaiseksi, mutta älä yritä ahnehtia liian isoa palaa. Pystyt kyllä ideoimaan ja viemään vauhdilla eteenpäin omia mielenkiintoisia hankkeitasi, mutta aikasi ei riitä muiden ongelmien hoitamiseen, vaikka sitä sinulta varmasti pyydetään.

14.7.2015

Jos tänään tökkii ihmissuhteissa, niin kannattaa katsoa mitä juttuja oikein olet raahaamassa mukanasi. Oletko valmis luopumaan sellaisista rakkauselämääsi liittyvistä sidonnaisuuksista, jotka juuri nyt tuntuvat erityisen tympeiltä. Kiinteääkin parisuhdetta täytyy ajoittain perata ja kitkeä rikkaruohoista.

15.7.2015

Positiiviset muutosvoimat vaikuttavat sinun kauttasi ja saat tällä jaksolla toteutettua tärkeitä uudistuksia monella sinulle tärkeällä elämänalueella. Heti toimintaan ryhdyttyäsi huomaat saavasi yllättävää tukea kaikille kaipaamillesi uudistuksille. Tietoisena tästä onnekkaasta ajasta saat paljon aikaan.

16.7.2015

Monilla on tänään pinna tiukalla. Sinun ei tarvitse mennä mukaan kiistoihin, sillä pystyt muita paremmin huolehtimaan omista oikeuksistasi. Ymmärrät asioiden välisiä yhteyksiä tavallista paremmin ja osaat kääntää hetkelliset ongelmat eduksesi, kunhan pelaat täysin omaa peliäsi.

17.7.2015

Monenlaisia sekaannuksia ja väärinkäsityksiä mahtuu tähän päivään, mutta sinä pystyt selviämään kiperistä tilanteista puhumalla tai kirjoittamalla. Ajatuksesi ovat kirkkaita ja ymmärrettäviä, mutta silti sinulla ei ole oikeutta puuttua väkivalloin muiden asioihin.

18.7.2015

Anna jalkojesi lentää ideoittesi perässä ilman mitään rajoituksia ja huomaat kuinka suuri tilaus sinun oivalluksillesi onkaan olemassa. Menestys seuraa innostustasi, suuntautuipa se mihin hyvänsä. Älä siis suotta pidättele itseäsi, vaan ole valmis nauttimaan omasta vauhdistasi.

19.7.2015

Parhaimmillaan tämä päivä on tarjoamassa sinulle ihania hetkiä ystävien tai rakkaimpasi seurassa, mutta sinun tulee voida itse päättää mitä haluat ja kenen kanssa. Velvollisuudentunto ei toimi rakkaudessa.

Kaksoset

13.7.2015

Monenlaisia selkkauksia ja häiriöitä on näinä päivinä luvassa, mutta sinulta ei tule menemään sormi suuhun vaan pystyt selvittämään ongelmat ja kehittelemään siinä samalla uusia ideoita tulevaisuutesi varalle. Jotkut odottavat sinun hoitavan heidänkin ongelmansa, mutta aikasi on rajallista.

14.7.2015

Vaikka monet muut haluavat tehdä tästä päivästä hiukan nihkeän itsensä lisäksi myös sinulle, niin siihen leikkiin ei tarvitse mennä mukaan. Nauti sinä elämästäsi ja sen hienoista vivahteista tai tavallista voimakkaammasta intensiteetistä kaikessa rauhassa.

15.7.2015

Tunnet valtavaa sisältäsi nousevaa vastustusta sellaisia asioita kohtaan, jotka sinun on nyt pystyttävä jättämään pois tärkeämpien tieltä. Ahdistava olotila kohdistuu joko asioihin tai ihmisiin, joita kohtaan tunnet liian suurta velvollisuudentuntoa tai auktoriteettipelkoa. Vapauta itsesi näistä kahleista.

16.7.2015

Ympärilläsi saattaa käydä melkoinen viima, sillä tänään puhutaan asioita halki poikki ja pinoon. Älä sekaannu tänään edes omiin asioihisi silloin kun toiset niitä pyörittelevät. Moni haluaa purkaa sinuun pahaa oloaan, eikä silloin puhuta todellisista asioista vaan keksityistä syytöksistä.

17.7.2015

Tänään ilmenevien yllättävien vaikeuksien keskellä oivalluskykysi auttaa sinua tempaisemaan ilmasta oikeat ratkaisut ongelmiesi selvittämiseksi. Kekseliäisyytesi saattaa johdattaa sinut tapaamaan jotain outoa tyyppiä, jonka ideoista tulee olemaan sinulle suurta hyötyä.

18.7.2015

Nyt eletään vauhdikasta aikaa kaikkialla ympärilläsi ja saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi. Kukaan ei ehkä ehdi pyytämään sinua mukaan elämän karnevaaliin, mutta mikä estää hyppäämästä mukaan ihan vaan omasta mielenkiinnosta.

19.7.2015

Läheinen ihmissuhde saattaa olla tänään kovalla koetuksella, mikäli siinä on sellaisia piirteitä, joita et pysty hyväksymään. Syytät kumppaniasi ehkä täysin aiheettomasti siitä että hän on sitä mitä on. Sellaiseen sinä joskus rakastuit.

Rapu

13.7.2015

Vauhtia riittää vähän liiankin kanssa ja siksi olet altis tapaturmille ja onnettomuuksille. Saat uusia oivalluksia, joita on pakko päästä toteuttamaan miltei välittömästi. Aikasi ei kuitenkaan riitä ihan kaikkeen. Rauhoita siis menoasi, tee tietoisia valintoja ja ole varovainen liikenteessä.

14.7.2015

Sinulla on mahdollisuus saattaa tänään järjestykseen joku sinua parisuhteessasi vaivannut asia. Älä epäröi nostaa kissaa pöydälle ainakaan, jos tiedät mikä sinua juuri nyt eniten rassaa. Elämä tulee yllättämään sinut toimivuudellaan, jos luotat sen tuottamiin tuntemuksiin ja toimit niiden mukaan.

15.7.2015

Joudut näinä aikoina tekemään hyvin ratkaisevia ja varmasti vaikeita päätöksiä, joissa sinun on uskallettava olla itsekkäämpi ja vahvempi kuin aikoihin. Mars on merkissäsi oppositiossa Plutoon ja se merkitsee sinulle kohtalokkaita aikoja, ellei itsevarmuutesi riitä omien ratkaisujen tekemiseen.

16.7.2015

Totuusseerumia on nyt ilmassa sakeana sumuna, joten mieti tarkkaan mitä suustasi päästelet. Valheet ja puolitotuudet paljastuvat usein myös takautuvasti, eikä sinulla ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin myöntää joku aikoja sitten tekemäsi virhe. Älä yritä peitellä mitään, sillä se vain pahentaa tilannetta.

17.7.2015

Yllättäviä ja usein harmillisia käänteitä tapahtuu tässä lähipäivien aikana teknisten laitteiden tai epäselvien sopimusten kanssa. Ole valppaana ja koeta tiedostaa, että sinun roolisi tässä pelissä on löytää pulmaan oikea ratkaisu. Vakuutan, että hermoilemalla se ei onnistu.

18.7.2015

Ajatukset ja ideat sulautuvat menestyksellisellä ja lopulta hyvin vaivattomalla tavalla konkreettiseksi toiminnaksi Merkuriuksen tehdessä yhtymää Marsille merkissäsi. Puheessasi ja ennen kaikkea innostuksessasi on sellaista säihkettä, että kaikki haluavat päästä mukaasi, minne ikinä oletkaan menossa.

19.7.2015

Luota tänään omiin vaistoihisi ja anna elämän kuljettaa sinua tärkeäksi tai läheiseksi kokemaasi paikkaan. Rakkaus elää siellä missä voit hyvin ja sinne päästäksesi et voi taata kaikille muille hyvää oloa tai oikeaa ratkaisua.

Leijona

13.7.2015

Tänään on hermostunutta energiaa ilmassa, mutta sinä pystyt hoitamaan asiasi yllättävän rauhallisesti. Anna muiden toilailla rauhassa ja varaudu siihen, ettei neuvojasi haluta ottaa vastaan. Joidenkin on kerta kaikkiaan pakko saada oppinsa kantapään kautta ja siihen sinun on tyytyminen.

14.7.2015

Venus on merkissäsi ja muistuttaa tänään ahdistavalla tavalla asioista ja ihmisistä, jotka koet velvoitteina enemmän kuin todellisina ystävinä. Kuuntele tarkoin itseäsi ja mieti mitä todellisuudessa haluat tehdä juuri nyt. Ahdistus helpottaa huomattavasti, jos pystyt asettamaan itsesi muiden edelle.

15.7.2015

Alitajuiset ja ahdistavat paineet käyvät ajoittain lähes ylivoimaisiksi, ellet rohkene uudistaa elämääsi siihen suuntaan, jonka tiedät ainoaksi oikeaksi. Pluto haastaa alitajuntasi työskentelemään kaipaamiesi muutosten puolesta ja tietoisena tästä sisäisestä paineesta voit luottaa siihen mitä olet tekemässä.

16.7.2015

Äänenvoimakkuus kohoaa tänään helposti yli desipelirajojen. Asiat selviävät puhumalla mutta ei huutamalla. Selittäminen ei nyt auta, vaan liikkeelle on lähdettävä omista rehellisistä tunteista käsin. Ellet ole toteuttanut jotakin nyt tärkeäksi osoittautuvaa suunnitelmaa, niin ainoa vastuullinen olet sinä itse.

17.7.2015

Vaikka monet asiat menevät tänään sekaisin, niin sinun elämääsi se ei pysty järkyttämään. Selviät yllätyksistä kekseliäisyytesi avulla. Kaikki eivät pysty samaan ja se sinunkin tulisi nyt ymmärtää. Jokainen ihminen tarvitsee omat koulunsa ja omat läksynsä. Älä riistä heiltä oppimisen iloa.

18.7.2015

Tämän päivän energia suosii kaikkia uusia ja yllättäviä ideoita, joita nyt pälkähtää päähäsi. Älä epäröi toteuttaa itseäsi siellä, missä tunnet olosi kotoisaksi ja samalla innostuneeksi. Innostus on ihmisen tärkeintä henkistä ravintoa ja sitä tarjoillaan myös sinulle juuri nyt.

19.7.2015

Älä anna hetkellisen inspiraation puutteen vaivata itseäsi. Ota tämä päivä mahdollisimman rennosti ja koeta olla pakottamatta itseäsi mihinkään. Nauti pelkästä olemisesta, sillä se on todellisen luovuuden elinehto.

Neitsyt

13.7.2015

Olet itse kohtalaisen hyvässä vireessä, mutta hillitse silti innokkuuttasi, sillä monen muun tilanne on tänään paljon kriittisempi. Sähkölaitteet ja tietokoneet reagoivat kaikkeen hermostuneeseen energiaan erittäin herkästi. Vaikka syy ei ole sinussa, joudut hyväksymään tilanteen.

14.7.2015

Vaikka yleisesti tuntuukin olevan ihmissuhteissa kriittinen jakso, niin sinulla pitäisi kuitenkin olla ihan hyvä meno päällä näinä päivinä. Pääset ehkä jollakin tavalla hyötymään muiden kinastelusta, mutta se kannattaa pitää ihan omana tietonasi.

15.7.2015

Hallussasi on niin suuri sisäinen voimalataus, että voit tällä jaksolla muuttaa todella suuria asioita elämässäsi, täysin haluamaasi suuntaan. Marsin sekstiili ja Pluton kolmio merkkiisi on kosminen lupa toimia tämän hetken hallitsijana omassa ja välillisesti monen muunkin elämässä.

16.7.2015

Osaat seurata kanssaihmistesi reaktioita tavallista tarkemmin ja huomaat heti jos joku puhuu palturia. Sinulla on nyt taito puuttua tällaisiin tilanteisiin hienovaraisesti ja siksi pystyt kääntämään monta ongelmallista tilannetta puhtaaksi voitoksi. Olet vahvoilla myös kaikissa sopimusasioissa.

17.7.2015

Sovittelukykysi pelastaa sinut lähipäivien kiusallisilta tuntuvissa epäselvyyksissä. Osaat ottaa asioista selvää ja toimia kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla, mutta et voi pelastaa kuin oman nahkasi. Hyväksy suosiolla, että aina on niitä, joiden täytyy saada polttaa näppinsä.

18.7.2015

Ajatuksen ja tekemisen välinen yhteys toimii sinulla erinomaisesti ja on täysin oma asiasi suunnata se juuri sinne minne tunnet suurinta vetoa. Älä anna elämän lipua koskemattomana ohitsesi. Tartu joka päivä kaikkeen mikä sinua kiinnostaa ja huomaat yllättäen menestyväsi tässä elämässä.

19.7.2015

Tunteet ja rakkauselämä ovat tänään voimakkaasti esillä. Mieti tarkkaan mitä todella haluat tältä elämältä sillä sen sinä tulet saamaan jo tänään. Rakkaus ei tunne huomista eikä eilistä, se vaan on tai ei ole sinun valintasi mukaan.

Vaaka

13.7.2015

Mitään ei kannata pitää tänään varmana. Olet innokas uudistamaan elämääsi jollain erikoisella tavalla, mutta se ei onnistu niin helposti. Tarvitset tilaa ja ilmaa ympärillesi etkä suostu tänään kenenkään pompoteltavaksi. Pahin jarru lieneekin omassa päässäsi, sillä kukaan muu ei sinua pysty estämään.

14.7.2015

Joku haluaa ehkä purkaa sinuun omaa tyytymättömyyttään, mutta tänään sitä ei kannata jäädä kuuntelemaan. Venus on sinun kannaltasi hyvissä asemissa ja vain kateelliset kaatavat pahaa oloaan sinun niskaasi. Nauti sinä elämästäsi ja tästä päivästä tietoisen itsekkäästi, se on paras suoja yrmyjä vastaan.

15.7.2015

Marsin ja Pluton neliössä ei pysty toimimaan itseään vastaan pienissäkään asioissa. Luota omiin tuntemuksiisi ja pidä lujasti kiinni oikeuksistasi. Mahdolliset vihan ja aggressiivisuuden tunteet kuuluvat luonnollisesti kokemuspiiriisi ja ne ovat varmoja merkkejä muutoksen tarpeesta sillä alueella.

16.7.2015

Aivotoimintasi on ylijännittyneessä tilassa joka purkautuu aggressiivisina reaktioina. Helpottaa jos muistat olevasi oman elämäsi kuningas ja päätät aamusta alkaen toimia tästä lähtökohdasta käsin. Jos yrität seurata jonkun toisen odotuksia tai määräyksiä, niin seuraukset eivät varmasti naurata.

17.7.2015

Käämit palavat yhdeltä jos toiselta etkä sinäkään ole poikkeus, sillä tänään ja lähipäivinä suunnitelmat eivät toimi sitten niin alkuunkaan odottamallasi tavalla. Elleivät aikasi ja resurssisi riitä kaiken lupaamasi tekemiseen, niin silloin on tarkoitus jättää jotakin tekemättä.

18.7.2015

Ole tarkkana kaiken tekemisesi kanssa näinä päivinä ja huomaa mitä menee pieleen. Ellet ole henkisesti läsnä päivittäisessä tekemisessä, niin voit odottaa yhtä tai useampaa ikävää yllätystä, jotka sotkevat tehokkaasti laatimasi suunnitelmat. Se on vain merkki tarpeestasi uudistaa elämää näiltä osin.

19.7.2015

Ihmissuhteesi mietityttää sinua tavallista enemmän. Tänään ei kuitenkaan kannata uhrata asialle liikaa energiaa, sillä asiat etenevät omalla vauhdillaan sinulta lupaa kyselemättä. Sinun on tyytyminen vain katsomaan missä mennään.

Skorpioni

13.7.2015

Varaudu yllättäviin ja äkillisiin käänteisiin jopa ihan itsestään selvissä asioissa. Pystyt tänään kääntämään pahatkin vaikeudet voitoksi, sillä kekseliäisyytesi ei nyt tunne rajoja. Ihan kaikkien murheita et kuitenkaan pysty selvittämään, joten pysy omalla reviirilläsi.

14.7.2015

Sinun varaasi on asetettu tai olet itse asettanut ihmissuhteissa joitakin liian suuria odotuksia, jotka sinun tulee lähipäivinä palauttaa maanpinnalle selkeästi ja ehdottomasti. Et voi sietää liian materiaalista tai pinnallista suhtautumista itseltäsi sen paremmin kuin muiltakaan. Vain aito tunne läpäisee seulasi.

15.7.2015

Marsin voimakas kolmio merkkiisi antaa sinulle vahvuutta ja kyvykkyyttä toteuttaa omia suuria suunnitelmiasi ilman pelkoa tai epäilystä toimintasi onnistumisesta. Älä silti odota, että kaikki muut ovat samaa mieltä. Voimakas vastustus joltakin suunnalta kuuluu asiaan. Älä anna se hidastaa vauhtiasi.

16.7.2015

Sinulla on erikoista kyvykkyyttä selvittää vaikeaan asteeseen edenneitä erimielisyyksiä ainakin omalta kannaltasi suotuisaan päätökseen. Aina kun avaat suusi, huomaat puhuvasi suuria totuuksia ja viisauksia. Nyt kannattaa tehdä ja toteuttaa omia suunnitelmia niin paljon kuin suinkin ehdit.

17.7.2015

Vaikka ilmassa on sähköä ja ihmiset ovat hermostuneita pystyt omalta osaltasi pysymään ajan hermolla ja selvittämään kohtaamasi ongelmat, kunhan maltat pukea ajatuksesi sanoiksi ja toimia oivallustesi osoittamalla tavalla.

18.7.2015

Suullinen ilmaisusi on nyt vahvaa ja puhuttelevaa. Sinua kuunnellaan tavallista tarkemmin ja pystyt ilmaisemaan ajatuksesi niin selvästi, ettei kukaan koe tarpeelliseksi asettua vastustamaan ideoitasi. Älä siis kätke kynttilääsi vakan alle, vaan anna innostukselle lupa ohjata elämääsi.

19.7.2015

Kohdatessasi tänään sinulle arvokkaita ja rakkaita ihmisiä niin osoita heille sopivaksi katsomallasi tavalla omat tunteesi. Tulet saamaan vastalahjasi elämän loppumattomasta aarreaitasta yllättävän nopeasti.

Jousimies

13.7.2015

Valmistaudu tekemään tänään jotain tavallisesta poikkeavaa, sillä elämän syke on viemässä sinua kohti jotain arvokasta kohtaamista, joka tapahtuu poikkeavissa olosuhteissa. Tapaamisen luonnetta ei pysty tarkemmin määrittelemään, mutta jotenkin se liittyy työelämän kuvioihin.

14.7.2015

Tänään ei kannata lähteä myötäilemään muiden valituksia rakkauselämän vaikeuksista. Sinulle tämä on ihan hyvää aikaa nauttia elämästä ja erotiikasta kaikilla mieleesi tulevilla mausteilla. Sinusta kiinnostuvat nyt sellaiset tyypit, joilla on pallo hukassa omissa ihmissuhteissaan. Ole hiukan varovainen.

15.7.2015

Varaudu voimakkaisiin ja ehdottomiin innostuksen puuskiin, jotka eivät alkuinnostuksen jälkeen jätä sinulle mitään mahdollisuutta perääntyä. Hetkellinen paniikki kuuluu ajan laatuun pian päätöksen tekemisen jälkeen, mutta se menee lopulta nopeasti ohi ja osaat lopulta nauttia muutoksesta elämässäsi.

16.7.2015

Jos olet tottunut selvittämään asioita puhumalla, niin tänään se ei toimi. Kaikki selittelyt ovat turhia. Ainoastaan puhdas totuus menee perille ja sitä kun ei saa paketoitua toiveiden mukaiseen pakettiin. Sanat takertuvat kurkkuusi, ellei sydän ole mukana kaikissa toimissasi.

17.7.2015

Kun kohtaat toistuvia epäselvyyksiä jossakin asiassa niin uskalla puhua suusi puhtaaksi ja vaatia asianosaiset tilille lupauksistaan. Jokainen mieltäsi vaivaamaan jäävä asia tulee myös tuottamaan ongelmia joskus myöhemmin. Miksi suotta ottaa sellaista painolastia.

18.7.2015

Aivoissa ja jaloissa tuntuu olevan virtaa tavallista enemmän ja sille on olemassa yksi selvä tarkoitus. Jos uskallat luottaa omaan innostuneeseen ajatusenergiaasi ja hetkelliseen tekemisen tarpeeseen, löydät helposti todellisen idean alkulähteille. www.minä.com, siellä se menestys on.

19.7.2015

Ellei rakkauselämäsi ole kaikilta osin kunnossa niin tänään osoitat sen kumppanillesi jonkun äkkipikaisen reaktion muodossa. Varo kuitenkin tuomitsemasta toista liian hätäisesti, sillä hänkään ei halua satuttaa sinua.

Kauris

13.7.2015

Saatat olla näinä päivinä harvinaisen äkäisellä tuulella sellaisille, jotka jollain tavalla pyrkivät rajaamaan sinun elintilaasi liian pieneksi. Joudut tekemään nopeita ja itsenäisiä ratkaisuja, jotka epäonnistuvat, jos joudut kysymään niihin lupaa joltakin toiselta ihmiseltä.

14.7.2015

Vaikka rakkauselämääsi kuuluvat asiat eivät etene ihan odottamallasi tavalla niin sen ei pidä antaa estää sinua toteuttamasta jotakin kumppanuuteen tai yhteiselämään liittyvää suunnitelmaasi. Olosuhteet ovat ehkä pelottavankin kehnot, mutta juttu tulee onnistumaan yli odotusten. Älä jarruttele.

15.7.2015

Elämä näyttää sinulle oikeaa suuntaa niin voimakkaalla tavalla, ettei sinun kannata taistella itseäsi vastaan. Tee päätökset vain omasta puolestasi ja hyväksy ympäristötekijöiden sinua määräävä asema. Sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia seurata muiden odotuksia tai vaatimuksia ilman ankaraa suuttumusta.

16.7.2015

Olet ratkaisevassa roolissa jonkun sinua kohtaavan väärinkäytöksen selvittämisessä. Älä anna tuumaakaan periksi oikeuksistasi tai kenenkään sellaisen oikeuksista, jonka itse tiedät vilpittömäksi. Uskalla puhua arkaluontoisista asioista suoraan ja kiertelemättä, vaikka se loukkaisi kuulijaa.

17.7.2015

Tällaisena aikana ei kannata yrittää selvitä puhumalla omista töppäyksistään. Viisainta on reilusti myöntää oma osuutesi ongelmien syntyyn ja tehdä sitten kaikki mahdollinen vahinkojen minimoimiseksi. Samalla opit varomaan kaikenlaisten lupausten ja suostumusten antamista.

18.7.2015

Kiirettä pitää vähän joka suhteessa, sillä tunnet suurta vetoa johonkin sinulle tärkeään tekemiseen. Aika vain loppuu kesken ihan väkisin, eikä mikään mene niin kuin pitäisi. Tämän kuvion aikana on osattava suuntautua puhtaalla ajatuksella yhteen asiaan kerrallaan. Päätä ihmeessä, mikä se on.

19.7.2015

Suo itsellesi ja läheisillesi joku ihana hetki tai nautinto tämän päivän kuluessa. Tämän päivän ilosta ja keskinäisestä yhteydestä rakentuu mielekkyys tälle hetkelle ja tulevaisuudelle.

Vesimies

13.7.2015

Sisäinen levottomuus ajaa sinua osallistumaan johonkin täysin yllättävään suunnitelmaan tai projektiin. Et tiedä itsekään mihin olet ryhtymässä eikä tarvitsekaan, sillä leikkiin kannattaa lähteä vain hullun kiilto silmissä tai jättää koko juttu väliin.

14.7.2015

Mikäli parisuhteessasi on jotain ongelmia niin nyt ne nousevat tavalla tai toisella esille. Asiat eivät etene odottamallasi tavalla ja suhteessa on havaittavissa ikävältä tuntuvia jännitteitä. Ainoa oikea tapa edetä, on tunnustaa omat tunteesi tai oma epävarmuutesi kumppanillesi ja katsoa missä mennään.

15.7.2015

Edessäsi on nyt merkittäviä uusia mahdollisuuksia, jotka edellyttävät vähintään suurten henkisten riskien vastaan ottamista. Kerää kaikki rohkeutesi ja katsele, mitä elämä on sinulle tarjoamassa. Päätökset on tehtävä keneltäkään lupaa kysymättä tai ne jäävät kokonaan tekemättä.

16.7.2015

Väittelyenergiaa on liikkeellä runsaasti, mutta sinulla ei ole juurikaan mahdollisuuksia selvitä selkkauksista voittajana. Ainoa mahdollisuutesi on pitäytyä väittelyiden ulkopuolella ja säilyttää silti oma kantasi, lainkaan sitä perustelematta tai keneltäkään siihen suostumusta pyytämättä.

17.7.2015

Jossakin jo ehkä pitkäänkin epäselvältä vaikuttaneessa asiassa nousee esille uusia tekijöitä, joiden perusteella sinun on pystyttävä katsomaan tilannetta kokonaan uudesta näkökulmasta ja tekemään aikaisemmista suunnitelmista poikkeavia päätöksiä.

18.7.2015

Hetkellinen onnistumisen ja menestymisen tunne saattaa vaihtua katkeraan pettymykseen jonkun elämälle asettamasi odotuksen osalta, mutta siitä ei nyt saisi masentua. Todellisuudessa olet oikein hyvissä asemissa, kunhan asettelet asiat ja ihmiset uuteen järjestykseen.

19.7.2015

Joku yllättävä kutsu tai tilaisuus vetää sinua voimakkaasti puoleensa. Vastaa ihmeessä myöntävästi sillä luvassa on enemmän kuin aavistatkaan. Rakkaus toista kohtaan on mahdollista vain jos rakastat ensin itseäsi.

Kalat

13.7.2015

Elämä ympärilläsi kiehuu melko epävakaisena, mutta sinulla pysyvät hommat hanskassa. Pidä omat juttusi selkeinä vaikka muut pimahtelevat kilpaa erilaisten sähkölaitteiden ja tietokoneiden kanssa. Pystyt sovittamaan omat tekemisesi hankaliinkin olosuhteisiin.

14.7.2015

Jos sinulla on mielessäsi joku rakkauselämääsi liittyvä suunnitelma, niin sitä kannattaa lähteä toteuttamaan välittömästi ja pelkoa tuntematta. Tässä ajassa on seikkailun makua ja liikkeelle lähtö on vain sinusta kiinni. Muista että kaikki on mahdollista, kun sitä vain lähtee tosissaan toteuttamaan.

15.7.2015

Elät yhtä vuoden voimakkaimmista jaksoista, jonka kuluessa sinulla on sisäistä näkemystä merkittävien uusien valintojen tekemiseksi elämässäsi. Kaikki luonnon voimat ovat puolellasi ja tunnistat sen kasvaneena itsevarmuutena kaikessa tekemisessäsi. Päätä vain mitä haluat ja ota se sitten itsellesi.

16.7.2015

Jotkut keskeneräiset ja vaikeat asiat nousevat pintaan, mutta sinun ei tarvitse lainkaan hermostua. Saat helposti hoidettua asiat järjestykseen. Järkesi luistaa liukkaasti ja oivallat asioiden välisiä yhteyksiä niin vaikuttavasti, ettei kukaan edes ajattele asettuvansa vastustamaan näkemystäsi.

17.7.2015

Osaat suhtautua kiitettävän levollisesti tänään ja lähipäivinä esille nouseviin ongelmiin ja saat tilanteet selviämään ainakin omalta osaltasi yllättävän näppärästi. Koeta silti pitäytyä omien asioittesi hoitamisessa, sillä kaikkien tilanne ei ole lainkaan yhtä yksinkertainen.

18.7.2015

Aivosi pelaavat loistavalla tavalla, eikä sinulle tuota mitään ongelmia kohdistaa energiaasi juuri oikeisiin kohteisiin. Tästä syystä sinuun luotetaan kuin vuoreen, ovatpa puheesi kuinka lennokkaita tahansa. Aja tietoisesti tärkeänä pitämiäsi asioita eteenpäin kaasu pohjassa.

19.7.2015

Ellei elämäsi vastaa todellista arvomaailmaasi niin tänään se ottaa sen verran pattiin, että annat asianosaisten kuulla kunniansa. Laita jo aamulla riittävästi jäitä hattuun, sillä vain sinulla itselläsi on avain elämäsi muuttamiseen.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 10.-16.7.
Kuukausihoroskooppi 7/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X