Viikkohoroskoopit

Päivähoroskooppi viikolle 4/2016

Teksti:
Anna.fi

Jos suinkin pystyt kasaamaan itsesi ja ylläpitämään positiivisen ja kannustavan suhtautumisen lähelläsi oleviin ihmisiin, niin palkkio on sen mukainen. Kannattaa ainakin yrittää.

Jousimies

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Saat johonkin aikaan päivästä loistavan ja samalla arveluttavan idean piristää kanssasi olevia ihmisiä. Älä turhaan jarruta itseäsi. Uskalla nauraa elämälle ja anna sama mahdollisuus muillekin.

26.1.2016

Olet tavallista herkemmässä mielentilassa etkä pysty tavanomaisen selkeään ajatteluun. Varo ettei kukaan johda sinua tarkoituksella harhaan.

27.1.2016

Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämän hetkiseen tilanteeseesi. Luota välittömään tunteeseesi ja ole valmis toimimaan sen ohjauksen mukaisesti.

28.1.2016

Tavallista voimakkaampi turhautumisen tunne saattaa iskeä jossain vaiheessa päivää ja se kannattaa panna merkille. Suuntaa voi ja ehdottomasti kannattaa hiukan vaihtaa, jolloin elämä taas innostuu hymyilemään sinulle.

29.1.2016

Kuun sekstiili antaa sinulle selvän etulyöntiaseman tämän päivän vahvoja tunnelatauksia sisältäviin tapahtumiin. Jännitteet painavat lähelläsi olevia ihmisiä ja mahdollistavat sinulle oman paikkasi varmistamisen vain siksi että säilytät malttisi muita paremmin.

30.1.2016

Tänään olet tavallista herkempi ihastumaan johonkin uuteen asiaan tai ihmiseen, joka ei lopulta ehkä ole läheskään sitä mitä odotit. Tästä hiukan karusta ennusteesta huolimatta ihastumista tai rakastumista ei pitäisi estää tai kieltää millään tavalla. Ainoa korjaamisen arvoinen asia on sinun odotuksesi.

31.1.2016

Alitajuntasi varoittaa sinua tänään sellaisista asioista, jotka eivät ole ihan sitä miltä ne näyttävät tai mitä niistä sanotaan. Ole varuillasi.

Kauris

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Hetkelliset oivallukset iskevät sellaisella voimalla että niitä on pakko päästä jollakin tavalla toteuttamaan käytännössä. Suurin ongelma lienee ajan puute. Sinun on vain otettava tarvitsemasi aika, sillä muuten jotain tärkeää jää tapahtumatta.

26.1.2016

Pystyt aistimaan ja aavistamaan mitkä asiat eivät ole oikeilla raiteilla. Juuri sinulla on tänään mahdollisuus saada tilanne korjaantumaan.

27.1.2016

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

28.1.2016

Jos tänään innostut jostakin asiasta, niin se on jotakin sellaista, johon kannattaa kiinnittää enemmän huomiota myös tulevina päivinä. Sinulla on tavallista vahvempi tuntuma sosiaaliseen kenttään ympärilläsi ja vaistoat mitkä asiat onnistuvat ja mitkä eivät.

29.1.2016

Kuun tiukka asema merkissäsi vaikuttavaan Plutoon asettaa sinut täysin määräävään rooliin elämäsi tämän päivän tapahtumissa. Jousto- tai kompromissiratkaisuihin ei ole nyt mitään syytä alentua, sillä tiedät mitä haluat ja pystyt nyt ottamaan omasi.

30.1.2016

Arvomaailmasi on tavallista herkempi ja tunnet aivan erityistä lämpöä sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Älä ihmettele jos joku jää hengailemaan lähistölle pidemmäksikin aikaa, sillä sinussa on nyt aimo annos selittämätöntä kosmista vetovoimaa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

31.1.2016

Kuuntele tänään vaistojesi ohjausta ja anna jalkojesi kuljettaa sinua ilman liian tiukkaa mielen ohjausta. Tiedossa on mukavia yllätyksiä.

Vesimies

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Mielialasi saattavat vaihdella hyvin voimakkaasti pitkin päivää. Se kuuluu tähän päivään, joten älä ota siitä turhaa päänsärkyä vaan anna se toisille. Elä sinä tunnelmiesi mukaan laidasta laitaan.

26.1.2016

Älä välitä ellet tahdo tänään päästä eräiden ihmisten kanssa samalle aaltopituudelle, sillä kuljet itse hiukan tavallista sameammassa vedessä.

27.1.2016

Tämä on loistava päivä sekä antaa että vastaan ottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle se mitä puhut ja se mitä kuulet, sillä ajatusten ja tunteiden harmoniassa elää totuuden siemen.

28.1.2016

Asia johon olet voimakkaasti sitoutunut aiheuttaa tänään ahdistavia tuntemuksia koska kaikki ei näytä sujuvan niin kuin olit ajatellut. Mieti silloin, missä vaiheessa olet toiminut todellisten tuntemustesi vastaisesti, koska se on ainoa syy mahdolliselle ahdistukselle.

29.1.2016

Kuun kolmio merkkiisi synnyttää tällä kertaa vahvan tietoisuuden joissakin tänään eteesi tulevissa tilanteissa ja voit ehdottomasti luottaa omaan näkemykseesi, vaikka ympäristön reaktiot saattavat olla hyvinkin kielteisiä. Tiedät kyllä mitä olet tekemässä.

30.1.2016

Vaistoat hienoisen eroottisen jännitteen ympärilläsi, mutta varo tekemästä sillä perusteella hätiköityjä johtopäätöksiä. Ihastuminen muuttuu nyt helposti vihastumiseksi, jos erehdyt etenemään liian suoraviivaisesti. Neptunuksen herkässä energiassa liike on aina hidasta ja hienotunteista.

31.1.2016

Jos sinulle tulee tänään sellainen tunne, että tuota ihmistä pitää mennä tapaamaan tai jututtamaan niin mene vaan, mutta ole tarkkaavainen.

Kalat

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Jos tunnet jonkun ihmisen tai asian ahdistavan sinua tämän päivän aikana niin uskalla tuoda se esille. Avoimuus on ainoa oikea mahdollisuus helpottaa omaa oloa edes hiukan pysyvämmällä tavalla, voit yllättyä myönteisistä seurauksista.

26.1.2016

Joudut ehkä tahtomattasi todistamaan jotain väärinkäytöstä tai jopa petosta lähipiirissäsi. Toimi sen mukaan minkä itse koet oikeudenmukaiseksi.

27.1.2016

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa eikä kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

28.1.2016

Joku hyvältä vaikuttanut tilaisuus on vaarassa mennä sivu suun tällaisena päivänä. Tulet lopulta hyötymään asiassa ilmenneistä ongelmista, kunhan pidät pääsi kylmänä, etkä syytä muita ihmisiä tapahtuneesta.

29.1.2016

Kuun ja Pluton keskinäinen kova aspekti osuu merkkiisi positiivisessa kulmassa, joka kuitenkin vaatii rohkeaa kannanottoa johonkin tärkeään ratkaisuun. Päätöksesi vaikuttaa monien muidenkin elämään, mutta se on silti tehtävä hyvin omaehtoiselta pohjalta.

30.1.2016

Luota tänään alitajuisiin tuntemuksiin, jotka kutsuvat sinua elokuviin, kyläilemään tai vaikkapa vain viettämään ihanaa iltaa omassa seurassasi. Tämä päivä tarjoaa sinulle hienoja nautinnollisia hetkiä, jos vain annat itsellesi siihen luvan. Päivän mittaan teet varmasti upeita oivalluksia tulevaisuuteesi liittyen.

31.1.2016

Intuitiosi ohjaa sinua tänään tavallista voimakkaammin. Luota sen ääneen ja kulje rohkeasti utuisella ja suunnittelemattomalla mielellä.

Oinas

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Olet yllättävän avoimella tuulella ja kekseliäisyytesi yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Nauti tämän päivän tarjoamista uusista virikkeistä ja tempaise itsesi kunnolla irti arkisista rutiineista.

26.1.2016

Painostava olotila osuu johonkin kohtaan tätä päivää, mutta menee kyllä nopeasti ohi. Se on silti tärkeä vihje väärin valitusta suunnasta.

27.1.2016

Olemuksesi ja käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta.

28.1.2016

Olet tänään ehkä hiukan hermona, koska et tahdo uskaltaa puuttua sinua vaivaavaan asiaan, vaikka tiedät että niin tulisi tehdä ja pian. Kerää ihmeessä rohkeutesi ja ilmoita oma kantasi ennen kuin mitään ikävää pääsee tapahtumaan.

29.1.2016

Tunnelma on hiukan ristiriitainen Kuun tehdessä oppositiota merkkiisi ja neliötä Plutolle. Luota tiukalla otteella omiin tunteisiisi ja vältä kaikkia vähänkään harmittavilta tuntuvia kompromisseja. Paha olo nostattaa ikäviä aggressioita ja aiheuttaa turhia riitoja.

30.1.2016

Olet tänään herkällä tuulella vaistoamaan mitä juuri nyt kaipaat elämääsi samoin kuin vaistoat mitä missään nimessä et siihen halua sisällyttää. Olo tuntuu hiukan ahdistavalta, elleivät ihmissuhteesi ole kaikilta osin kohdallaan. Kaikki vähänkään epäilyttäviltä tuntuvat asiat on hyvä selvittää.

31.1.2016

Varaudu yllättäviin päähänpistoihin ja vieläpä niiden toteuttamiseen. Onnekkaita sattumia on luvassa mikäli uskallat toteuttaa ideasi.

Härkä

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Jos huomaat pienenkään masennuksen tai alakuloisuuden yrittävän hiipiä kimppuusi johonkin aikaan päivästä niin anna sen maistaa omaa lääkettään ja keksi jotain piristävää.

26.1.2016

Osaat tänään määritellä omaa suuntaasi tarkkailemalla alitajuisia ja silti selviä varoitussignaaleja, jotka nyt ohjaavat elämääsi oikeaan suuntaan.

27.1.2016

Järki ei tänään luista odottamallasi tavalla ja pieniä lipsahduksia on odotettavissa sanallisessa kommunikoinnissasi muiden ihmisten kanssa. Älä kanna moisista kömmähdyksistä sen isompaa huolta. Voit aina korjata jos joku käsittää sinut väärin.

28.1.2016

Arpaonnea ja muita mukavia sattumuksia on luvassa sitä enemmän mitä hauskemman pystyt tästä päivästä itsellesi tekemään. Nauti siis elämästäsi ja sen tarjoamista pienistä onnistumisista.

29.1.2016

Kuun kvinkunssi painottaa tänään eteesi tulevaa tunnepitoista ratkaisua, joka saattaa herättää alitajuisia pelkoja sinulle läheisessä ihmisessä. Älä anna näiden reaktioiden vaikuttaa tämän päivän päätöksiisi. Pelot eivät lopulta liity lainkaan sinuun.

30.1.2016

Pystyt tänään osoittamaan ihanalla tavalla rakkautesi niille, jotka ovat sen ansainneet. Hyvä tuulesi tarttuu nyt muihinkin ja pieniltä ihastumisilta on lähes mahdotonta välttyä. Ole vain oma itsesi ja nauti tästä päivästä sekä kaikesta saamastasi huomiosta avoimin mielin ja sydämin.

31.1.2016

Elät tänään voimakkaasti tunteella ja tiedät mihin asioihin sinun kannattaa keskittää ponnistuksesi. Älä epäröi seurata alitajunnan ohjausta.

Kaksoset

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Olet vauhdikkaalla tuulella ainakin osan tästä päivästä. Ethän päästä sinulle tänään ilmenevää tilaisuutta luisumaan käsistäsi vain siksi että tottumuksesta on tullut toinen luontosi. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa ja nauti siitä.

26.1.2016

Itku ja mielenliikutukset saattavat olla tänään herkässä, sillä pahoitat mielesi lähes kaikesta sinuun kohdistuvasta arvostelusta. Tulpat korviin.

27.1.2016

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.

28.1.2016

Joku erittäin suotuisalta vaikuttanut mahdollisuus osoittautuu tänään jollain tavalla pettymykseksi, mutta voit vielä kääntää tilanteen eduksesi hyväksymällä tapahtuneen ja muuttamalla omaa suunnitelmaasi tai aikatauluasi.

29.1.2016

Kuun kolmio muistuttaa tunnetason valmiudestasi ottaa tavallista suurempaa vastuuta omista ratkaisuistasi tämän päivän aikana. Pluton asema antaa sinulle paljon lisävoimaa ja itseluottamusta, joiden avulla saavutat yllättävää tukea läheisiltäsi.

30.1.2016

Tänään et tahdo itsekään tietää mitä haluat tai mihin voisit olla tyytyväinen. Tästä syystä jotkut kokevat olonsa vaivautuneeksi seurassasi. Mahdollinen ahdistus ajaa sinua uuteen suuntaan elämässäsi ja tänään on kaikin puolin oikea aika kääntää peräsintä reippaan puoleisesti itsellesi sopivaan kurssiin.

31.1.2016

Monenlaisia ja yllättäviä ideoita putkahtelee tänään päähäsi. Kannattaa kokeilla jonkun idean viemistä ihan käytännön tasolle.

Rapu

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Olet halukas kokemaan tai kokeilemaan jotain tavallisesta poikkeavaa eikä kenenkään ole syytä asettua vastustavalle kannalle. Osaat pitää tehokkaasti puolesi, joten pallo on sinulla.

26.1.2016

Anna tänään enemmän tilaa mielikuvitukselle ja hetken mielijohteille, sillä olet hyvin luovassa mielentilassa. Voit ehkä uudistaa elämääsi.

27.1.2016

Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Seuraa hetki omia tunteitasi ja kuuntele mitä samalla olet sanomassa. Elleivät sanasi ja tunteesi ole tasapainossa et ole itsekään vakavissasi.

28.1.2016

Sinulla on tänään suotuisa aika kertoa työhösi tai harrastukseesi liittyvistä toiveista ja odotuksista jollekin vaikutusvaltaiselle tai muuten sinulle tärkeäksi osoittautuneelle henkilölle. Huomaat silloin suunnitelmiesi etenevän yllättävän tehokkaasti.

29.1.2016

Kuun neliö merkkiisi kovassa kulmassa Plutoon aiheuttaa kovaa sisäistä jännitettä ja saattaa tuntua myös poikkeavana epävarmuuden tunteena, jonka ei pidä antaa vaikuttaa tämän päivän päätöksiisi. Luota hetkellisiin aavistuksiisi ja ole valmis isoihin päätöksiin.

30.1.2016

Elät rakkauselämässäsi luovaa ja jännittävää vaihetta, jonka aikana kannattaa seurata alitajunnan osoittamaa suuntaa pelkoa tuntematta. Sinua saatetaan pyytää osallistumaan johonkin tilaisuuteen tai vain kahviseuraksi läheiseen konditoriaan. Tänään kannattaa katsoa mitä elämällä on sinulle tarjottavana.

31.1.2016

Vaistosi pelaavat tänään terävästi ja pystyt ihmeellisellä tavalla varautumaan eteesi putkahtaviin yllättäviin mahdollisuuksiin. Tartu tilaisuuteesi.

Leijona

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Olet tänään yllättävällä ja hiukan vallattomalla tuulella. Nauti hetkellisestä vallattomuudestasi ja uhmakkuudestasi, sillä juuri tätä päivää ja tätä tilaisuutta ei tule koskaan uudelleen. Huomenna olet yhtä kokemusta rikkaampi tai köyhempi.

26.1.2016

Hiukan utuinen olotila kuuluu ainakin osaksi tätä päivää ja sellaisen ilmetessä kannattaa pysäyttää auto tai poistua hetkeksi tietokoneen läheltä.

27.1.2016

Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella.

28.1.2016

Tänään kannattaa seurata ketkä erityisesti viihtyvät seurassasi. Kuuntele mitä he sinulle sanovat, sillä joku näistä ideoista on aivan loistava, mutta huomenna sen aloittaminen on jo myöhäistä.

29.1.2016

Kuun sekstiili antaa sinulle tavallista vahvemman tunteen omista kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, eikä sinulla pitäisi olla ongelmia tehdä ratkaisevia siirtoja tämän päivän aikana. Fiilis on kohdallaan ja voiman tunne työntää sinua eteenpäin hankkeissasi.

30.1.2016

Tunnet vahvaa alitajuista tarvetta lähteä toteuttamaan jotain omaa, ihmissuhteisiin liittyvää ideaa tai haavetta. Nosta vaan rohkeasti kytkintä ja anna itsellesi lupa ajelehtia kulloinkin parhaalta tuntuvaan suuntaan. Uskalla ottaa vastaan kaikki se hellyys ja rakkaus, jota sinulle mahdollisesti osoitetaan.

31.1.2016

Älä ihmettele jos hermostut ilman mitään näkyvää syytä jollekin ihmiselle. Tiedosta vain että tilanteessa on jotakin sinulle haitallista.

Neitsyt

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Kaipaat pientä vaihtelua elämääsi eikä sinun kannata jättää käyttämättä tänään ilmenevää ja mukavalla tavalla elämääsi virkistävää mahdollisuutta vaikka siitä tulisikin myöhemmin vähän sanomista. Sinä itse teet elämästäsi tylsän tai kiinnostavan.

26.1.2016

Alitajuntasi elää tänään voimakasta aikaa ja sinun kannattaa kuunnella kaikkia aavistuksia sekä miettiä näkemiäsi unia ohjeeksi elämällesi.

27.1.2016

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa.

28.1.2016

Selvää onnekkuutta ja pientä menestystä on ilmassa. Luottamalla herkkiin tuntemuksiisi saatat iskeä hakkusi tänään, ellei ihan kultasuoneen niin pienen lohdutusvoiton sisältävään ässäarpaan kuitenkin.

29.1.2016

Aavistat tänään äärimmäisen herkästi jokaisen oikean liikkeen ja ratkaisun mitä haastavimmissa tilanteissa. Pystyt ottamaan ohjat käsiisi ilman minkäänlaista etukäteissuunnittelua ja asiat etenevät kuin itsestään.

30.1.2016

Elämä kutsuu sinua tänään nauttimaan rakkauden tavallisesta poikkeavista ja jopa hiukan arveluttavista antimista tavalla tai toisella. Anna itsellesi lupa seikkailla edes hiukan ja ottaa vastaan se mitä sinulle tarjotaan. Säteilevä olemuksesi herättää tänään ansaittua huomiota ja valinta jää sinulle.

31.1.2016

Voit turvallisin mielin luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja lähteä toteuttamaan niitä käytännössä, sillä alitajuntasi toimii nyt luotettavasti.

Vaaka

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Sinulta löytyy yllättävää seikkailumieltä johonkin aikaan päivästä. Toteuta itseäsi rohkeasti ja tee tästä päivästä erilainen kokemus, sillä jokainen uudella tavalla toteuttamasi hetki tekee elämästäsi mielenkiintoisen.

26.1.2016

Tämän päivän herkkä lataus tuo sinulle muutamia hiukan ahdistavia tuntemuksia, jotka ovat hienovaraisia varoituksia tulevista ongelmista.

27.1.2016

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin. Joudut sen vuoksi luopumaan jostakin aikaisemmasta sopimuksesta, mikä ei sitten sujukaan ihan helposti. Älä anna pienten hankaluuksien horjuttaa intoasi.

28.1.2016

Tästä päivästä henkivä hyväntuulisuus ja optimistisuus osoittavat sinulle ne ihmiset ja elämänalueet, joihin kannattaa keskittää lisää voimavaroja. Menestystä on aina luvassa kaikkialla missä itse tunnet viihtyväsi.

29.1.2016

Tunteesi ovat vahvassa roolissa tämän päivän aikana ja tunnet todella hurjana ahdistuksena jokaisen tilanteen, joka millään tavalla on viemässä elämääsi väärään suuntaan. Jos joku juttu tökkii, niin viisainta on pysäyttää eteneminen tuolla sektorilla ainakin toistaiseksi.

30.1.2016

Jos olet jo pidempään tuntenut tyytymättömyyttä joitakin rakkauselämääsi liittyviä asioita kohtaan, niin tänään on hyvä sanoutua irti sellaisista osista ja tekijöistä, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan. Kumppanille on hyvä kertoa mitä olet tekemässä, mutta hänen luvastaan se ei saa olla kiinni.

31.1.2016

Jos koet epävarmuutta jotakin ihmistä tai asiaa kohtaan niin tänään on syytä olla erityisen varovainen ja välttää kaikkia sopimuksia.

Skorpioni

Viikkohoroskooppi

25.1.2016

Jos tilan tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.

26.1.2016

Yleinen tavallista herkempi ilmapiiri osuu sinulle hyvään saumaan, sillä pystyt selvittämään monta asiaa toisten herkkyyttä hyödyntäen.

27.1.2016

Kuulet tänään asian tai asioita, jotka vaativat sinua korjaamaan käsityksiäsi luotettavaksi kokemastasi ihmisestä. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä, sillä tulet havaitsemaan että ainoastaan sinun odotuksesi tuota toista ihmistä kohtaan olivat epäluotettavia tai asiattomia.

28.1.2016

Johonkin aikaan päivästä voit tunnistaa voimakkaan kutsun tutustua sinua kiinnostavaan uuteen ihmiseen tai asiaan. Tutustuminen kannattaa varmasti, joten heitä nurkkaan kaikki arkuutesi ja seuraa sisältäsi kumpuavaa kutsua.

29.1.2016

Merkkisi jää Kuun ja Pluton haasteellisen kulman väliin tavalla, joka mahdollistaa sinulle arvokkaan tarkkailijan roolin joissakin tunnepitoisissa tilanteissa, jotka osoittautuvat yllättävän merkittäviksi suunnitelmiesi kannalta.

30.1.2016

Älä ihmettele, jos päähäsi pälkähtää ihan hassuja ihmissuhteisiin tai rakkauselämääsi liittyviä ideoita. Olet varsin kekseliäällä ja samalla herkällä tuulella eivätkä ideasi ole lainkaan niin mahdottomia kuin miltä ne aluksi saattavat kuulostaa. Lähde vain rohkeasti tekemään unelmista totta.

31.1.2016

Alitajunta ja kaikenlaiset visiot lentelevät tänään tavallista vauhdikkaammin ja niissä on tällä kertaa myös uudenlaista toimivuutta.

Annan viikkohoroskooppi ajalle 22.-28.1.2016

Kuukausihoroskooppi 1/2016

Tunnista kunkin horoskooppimerkin ominaispiirteet

X