Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 50/2014

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä horoskoopit kertovat viikostasi!

Oinaan viikko 

8.12.2014

Tunnet olosi tänään tavallista varmemmaksi ja olet valmis esittämään ideoitasi ja mielipiteitäsi toisten kannanottoja pelkäämättä. Tietoisena tästä toimivasta energiasta voit saada monta asiaa kolahtamaan kohdalleen.

9.12.2014

Laitteistot saattavat oikutella käsissäsi eikä tavaroiden putoileminenkaan ole epätavallista, mikäli tekeminen painuu hosumisen puolelle. Varaa itsellesi tavallista enemmän aikaa ja tilaa, niin vältyt isommilta ongelmilta.

10.12.2014

Älä anna hermostuneen yleisenergian vaikuttaa itseesi, sillä juuri sinulla on nyt parhaat mahdollisuudet löytää oikeat ratkaisut kaikkiin ongelmiisi. Anna muiden hoitaa omansa ja keskity vain itseesi.

11.12.2014

Elämässäsi on yllättävää sujuvuutta, sillä alitajunta ja tietoisuutesi ohjaavat sinua tasapainoisesti oikeaan suuntaan. Luota tuntemuksiisi ja hetken mielijohteisiin etkä tule pettymään.

12.12.2014

Oivalluksesi juoksevat kirkkaina ja sinun kannattaa lähteä toteuttamaan kaikkia sinua kiinnostavia suunnitelmia, sillä nyt on onnistumisen aika. Saat kaikki ideasi kannalta tärkeät tahot helposti vakuuttuneiksi omasta kannastasi, kunhan vain esität asiasi rehellisesti ja näkyvän itsekkäästi.

13.12.2014

Elät yhtä vuoden suotuisimmista jaksoista ja saadaksesi siitä kaiken hyödyn irti kannattaa nyt tarttua epäröimättä kaikkiin tilaisuuksiin, joita elämä eteesi pudottelee. Menestyksen tuloksia tai voittoja ei kuitenkaan parane laskea, sillä onni seuraa ainoastaan onnellista ja iloista tekemistä.

14.12.2014

Olet tänään herkällä tuulella vaistoamaan mitä juuri nyt kaipaat elämääsi samoin kuin vaistoat mitä missään nimessä et siihen halua sisällyttää. Olo tuntuu hiukan ahdistavalta, elleivät ihmissuhteesi ole kaikilta osin kohdallaan. Kaikki vähänkään epäilyttäviltä tuntuvat asiat on hyvä selvittää.

Härän viikko

8.12.2014

Jos tunnet vastustamatonta tarvetta nostaa jonkun sinua vaivanneen asian esille juuri tänään niin älä ihmeessä jää miettimään vaan toimi. Mitä pidempään mietit, sitä varmemmin juttu jää harkinnan asteelle. Esiin nostettuna se korjautuu yllättävän helposti.

9.12.2014

Saat ehkä hyvinkin kiinnostavia tarjouksia tai ehdotuksia, joiden tiedät sopivan sinulle kuin lottovoitto kenelle tahansa, mutta et tahdo uskaltaa vastata niihin vain omasta puolestasi. Kannattaisi olla itsekäs, sillä epäröinti kostautuu aivan liian nopeasti. Päätökset on tehtävä heti tai ei ollenkaan.

10.12.2014

Ellei elämäsi ole oikeilla raiteilla, niin nyt kyllä tökkii oikein kunnolla ainakin johonkin aikaan päivästä. Varo hosumista tai hermostumista näissä ikävissä tilanteissa. On ehkä korkea aika tehdä joitakin ratkaisevia muutoksia.

11.12.2014

Yllättävä takaisku tai harmillinen käänne, joka osuu tälle päivälle, on todellisuudessa vinkki jostakin toisesta ulottuvillasi olevasta mahdollisuudesta. Saat siitä kiinni vain katsomalla eteenpäin harmittelun sijasta.

12.12.2014

Jos haluat ihan välttämättä hoitaa tänään jonkun asian eteenpäin, niin olet luultavasti oikeilla jäljillä. Älä anna pienten pelkojen estää itseäsi, sillä pelkojen voittaminen on nyt ajan henki. Saatuasi suun auki, sujuu loppu melkein itsestään. Kakaise siis homma käyntiin ja katso mitä tapahtuu.

13.12.2014

Olet tekemässä jotain hyvin merkittävää ratkaisua, mutta epäilys kalvaa mieltäsi. Älä jätä epäilyksille mitään sijaa. Aika on varmasti oikea, mutta ellet uskalla ottaa riittävän suurta riskiä tulee mahdollisuus lipumaan ohitsesi kuin loistoristeilijä, josta ei nähdä pientä kumivenettäsi.

14.12.2014

Pystyt tänään osoittamaan ihanalla tavalla rakkautesi niille, jotka ovat sen ansainneet. Hyvä tuulesi tarttuu nyt muihinkin ja pieniltä ihastumisilta on lähes mahdotonta välttyä. Ole vain oma itsesi ja nauti tästä päivästä sekä kaikesta saamastasi huomiosta avoimin mielin ja sydämin.

Kaksosten viikko

8.12.2014

Mikäli joudut jossakin tilanteessa toimimaan vastoin omaa käsitystäsi, niin nyt saatat yllättää itsesi ja ilmoittaa kylmän rauhallisesti, että enää se ei onnistu. Ja heti helpottaa.

9.12.2014

Oivallat asioita tavallista tehokkaammin ja sitä kannattaa käyttää tänään hyväksi tekemällä salamannopeita päätöksiä silloin kun siltä tuntuu. Ei haittaa vaikka joku nikottelee naapurissa, se kuuluu asiaan.

10.12.2014

Vaikka itselläsi onkin suhteellisen hyvä meno päällä, niin varo tänään puuttumasta kenenkään asioihin sen paremmin hyvällä kuin pahallakaan. Tunteet ovat pinnassa ja kaikki eivät halua itseään autettavan.

11.12.2014

Sinuun suhtaudutaan tänään yllättävän myönteisesti. Ota vastaan sinulle tarjottavat mahdollisuudet ja suosionosoitukset avoimin mielin ja käytä kaikki tilaisuudet empimättä hyväksesi.

12.12.2014

Joudut helposti napit vastakkain sellaisten henkilöiden kanssa, jotka tietäen tai tietämättään vaikeuttavat sinulle tärkeiden suunnitelmien toteutumista. Tällaisissa oppositiotilanteissa sinun tulee muistaa, että olet ihan varmasti menestyksen raiteilla, jos pystyt pitämään oman kantasi loppuun saakka.

13.12.2014

Ole tarkkana tehdessäsi suunnitelmia pidemmällä tähtäimellä, sillä mitkään lupaukset eivät nyt pidä paikkaansa sellaisina kuin sinä ne ymmärrät. Varmista ainakin kahdesti, että haluat kaikesta sydämestäsi tehdä sitä mihin olet ryhtymässä. Silloin menestys on kaikkia lupauksia suurempaa.

14.12.2014

Tänään et tahdo itsekään tietää mitä haluat tai mihin voisit olla tyytyväinen. Tästä syystä jotkut kokevat olonsa vaivautuneeksi seurassasi. Mahdollinen ahdistus ajaa sinua uuteen suuntaan elämässäsi ja tänään on kaikin puolin oikea aika kääntää peräsintä reippaan puoleisesti itsellesi sopivaan kurssiin.

Ravun viikko

8.12.2014

Tänään sinulla on voimakas tunne siitä, että joku sinua vaivannut asia täytyy saada selvitettyä. Ajankohta on varmasti paras mahdollinen, joten asiaan! Vaikka tiedät jonkun ottavan nokkiinsa, niin silti asia kannattaa hoitaa pois päiväjärjestyksestä.

9.12.2014

Tänään menojalkaa vipattaa ja koet olosi helposti tavallista ahdistuneemmaksi sellaisissa tilanteissa, jotka tavalla tai toisella estävät sinua kulkemasta vapaasti ja toteuttamasta aidointa itseäsi.

10.12.2014

Joku aikaisemmin hoitamatta jäänyt asia aiheuttaa harmia, ellet ole valmis hoitamaan sitä välittömästi sen ilmetessä pois päiväjärjestyksestä. Tähän tarkoitukseen uhrattu aika maksaa itsensä nopeasti takaisin.

11.12.2014

Huomaat jonkun ystäväsi kohtaavan tänään onnekkaita tapahtumia ilman näkyvää omaa ansiotaan. Pystyessäsi iloitsemaan yhdessä hänen kanssaan huomaat pian olevasi itse samassa tilanteessa.

12.12.2014

Tunnet tänään olosi ahdistavaksi sellaisissa tilanteissa, jotka ovat jääneet jollain tavalla keskeneräisiksi. Nyt on aika hoitaa asia lopullisesti kuntoon. Tiedät kyllä mikä asia juuri nyt jarruttaa jonkun tärkeämmän asian toteuttamista. Sen kun hoidat alta pois, niin sitten taas kulkee ja kovaa.

13.12.2014

Elämä tarjoaa sinulle jotain hyvin radikaalia askelta eteenpäin elämässäsi. Askel kannattaa ottaa, mutta älä uskottele että kaikki tapahtuu niin nopeasti, kuin kuvittelet. Valmistaudu suosiolla muutamaan tiukkaan pudotukseen projektin kestäessä, jotta et erehtyisi luovuttamaan ennen aikojaan.

14.12.2014

Elät rakkauselämässäsi luovaa ja jännittävää vaihetta, jonka aikana kannattaa seurata alitajunnan osoittamaa suuntaa pelkoa tuntematta. Sinua saatetaan pyytää osallistumaan johonkin tilaisuuteen tai vain kahviseuraksi läheiseen konditoriaan. Tänään kannattaa katsoa mitä elämällä on sinulle tarjottavana.

Leijonan viikko

8.12.2014

Ajatuksesi toimivat kirkkaasti ja tiedät miten mikäkin asia kannattaa esittää, jotta se tulisi oikein ymmärretyksi. Nyt kannattaa olla aktiivinen ja viedä itsellesi tärkeitä asioita eteenpäin kaikilla sektoreilla.

9.12.2014

Yllättäviä ja innostavia ideoita saattaa pälkähtää päähäsi keskellä päivän rutiineita, mutta toteuttamisasteelle nämä välähdykset harvoin yltävät, vaikka aihetta ehkä olisikin. Kokeile ottaa edes yhdestä oivalluksesta kunnolla kiinni.

10.12.2014

Joustavuutesi ei ole parhaassa vireessä ja saatat menettää malttisi ilman mitään kunnon syytä. Elä tänään tietoisesti ihan omaa elämääsi ja tee jokainen yksittäinen päätös selkeän itsekkäästi.

11.12.2014

Oikea päivä muistaa jotakin hyvää ystävää tekstiviestillä tai puhelulla. Mieti ketä kohtaan tunnet suurinta kiitollisuutta juuri nyt tätä lukiessasi ja kerro se hänelle. Aito ystävyys on kalleimpia aarteitamme.

12.12.2014

Nyt kannattaa lähteä toteuttamaan mielessäsi pyörineitä suunnitelmia oikein todenteolla, sillä näinä päivinä osaat puhua oikeat asiat oikeille ihmisille. Sanoillasi on ihmeitä tekevä voima ja siksi kannattaa puhua vain sinulle todella tärkeitä asioita. Elleivät ne nyt mene jakeluun, niin ei sitten ikinä.

13.12.2014

Mistä ikinä tunnet nyt innostuvasi niin lähde täysillä mukaan, sillä näiden päivien energia lupaa suurta toimivuutta uusille ideoille. Auringon ja Jupiterin kolmio on eräs vuoden suotuisimmista ajanjaksoista minkä tahansa oman projektisi käynnistämiseen. Riittää, että olet itse peräsimessä.

14.12.2014

Tunnet vahvaa alitajuista tarvetta lähteä toteuttamaan jotain omaa, ihmissuhteisiin liittyvää ideaa tai haavetta. Nosta vaan rohkeasti kytkintä ja anna itsellesi lupa ajelehtia kulloinkin parhaalta tuntuvaan suuntaan. Uskalla ottaa vastaan kaikki se hellyys ja rakkaus, jota sinulle mahdollisesti osoitetaan.

Neitsyen viikko

8.12.2014

Tunnet tänään tavallista selvemmin mikä asia tai mitkä ihmiset imevät energiaasi. Tänään on myös paras hetki vapauttaa itsesi näistä olosuhteista ilmoittamalla, että kiitti, mulle riitti.

9.12.2014

Ota tänään vähän enemmän tilaa itsellesi ja toteuta hetkellisiä mielijohteita ihan vaan itsesi iloksi, sillä sen suurempaa hyötyä irrottelusta ei nyt ole luvassa, mutta onhan sitä siinäkin.

10.12.2014

Haluaisit tänään keskittyä jonkun hoitamatta jääneen asian loppuun suorittamiseen ja hermostut, ellet pysty järjestämään siihen aikaa. Muista tässä tilanteessa, että ainoa järjestelijä olet sinä itse ja että muille ei kannata äksyillä.

11.12.2014

Saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi vaikka esille tulevat asiat selvästi tuntuvat kohdistuvan itseesi. Älä jää tuppisuuksi vaan sano oma painava mielipiteesi, sillä muuten asia saa sinun kannaltasi kehnoja piirteitä.

12.12.2014

Mikäli kohtaat tänään epämiellyttäviltä tuntuvia asioita niin älä edes yritä hoitaa niitä kunnialla eteenpäin, sillä jotain voi mennä vielä pahemmin poskelleen, eikä selittäminen auta tippaakaan. Ole mieluummin hiljaa ja tee omat toiminta strategiasi olosuhteita kunnioittaen.

13.12.2014

Elämä ei ehkä näytä sinulle parhaita puoliaan, sillä hetkellinen väsymys ja haluttomuus kalvavat mieltäsi. Tilanne on kuitenkin korjattavissa jos vain vaivaudut vilkaisemaan tarkemmin elämäsi kulkua. On lopulta täysin omissa käsissäsi tarttua elämän mielekkyyteen tältä istumalta.

14.12.2014

Elämä kutsuu sinua tänään nauttimaan rakkauden tavallisesta poikkeavista ja jopa hiukan arveluttavista antimista tavalla tai toisella. Anna itsellesi lupa seikkailla edes hiukan ja ottaa vastaan se mitä sinulle tarjotaan. Säteilevä olemuksesi herättää tänään ansaittua huomiota ja valinta jää sinulle.

Vaa’an viikko

8.12.2014

Ideasi ja suunnitelmasi kiteytyvät tavallista selkeämpään asuun aivoissasi eikä niitä kannata jättää sinne pyörimään. Kerro ideoistasi rohkeasti kaikille, jotka jaksavat kuunnella. Saat tukea ajatuksillesi yllättäviltä tahoilta.

9.12.2014

Älä ihmettele jos saat tänään aikaan yllättäviä sähkö- tai yhteyskatkoksia. Ota rauhallisesti, sillä yleensä viat korjaantuvat itsestään parissa tunnissa sen jälkeen kun maltat poistua paikalta. Mitä hermostuneempi olet, sitä vakavampia sähköoireita on luvassa.

10.12.2014

Törmäät johonkin hankalalta tuntuvaan tilanteeseen, johon sinulla on kuitenkin hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos uskallat toimia itsenäisesti ja muilta lupaa kyselemättä.

11.12.2014

Tämä on aivan loistava päivä palkita itseäsi ilman mitään syytä jollakin pienellä lahjalla tai täysin yksityisellä hetkellä kivassa paikassa. Itselle annettu palkinto on loppujen lopuksi tuhat kertaa tärkeämpi kuin kenenkään muun antama. Sellaisen voisi antaa useamminkin.

12.12.2014

Saat todennäköisesti loistavia ideoita päähäsi tämän päivän aikana ja nyt niistä kannattaa pitää kunnolla kiinni, sillä ne todella toimivat ja tuovat tullessaan odottamatonta menestystä kuukausiksi eteenpäin. Älä jää epäröimään kateellisten panettelua, vaan ole valmis tekemään omat ratkaisusi.

13.12.2014

Elät näinä päivinä mukavassa myötätuulessa ja olet muutenkin onnettaren suosiossa. Käytä kaikki ilmenevät tilaisuudet hyväksesi viivyttelemättä. Jupiter ja Aurinko siunaavat kaikki ilolla ja innostuksella alulle laittamasi suunnitelmat. Saat nauttia tämän hetken aloituksista kuukausia ellei vuosia eteenpäin.

14.12.2014

Jos olet jo pidempään tuntenut tyytymättömyyttä joitakin rakkauselämääsi liittyviä asioita kohtaan, niin tänään on hyvä sanoutua irti sellaisista osista ja tekijöistä, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan. Kumppanille on hyvä kertoa mitä olet tekemässä, mutta hänen luvastaan se ei saa olla kiinni.

Skorpionin viikko

8.12.2014

Tunnet hienoista voimattomuutta ja saamattomuutta sellaisissa asioissa, joita et uskalla tai pysty viemään eteenpäin sinulle sopivalla tavalla. Selittely ei enää maistu ja parasta olisikin sanoutua irti rasittaviksi käyneistä osista elämääsi.

9.12.2014

Ota kiinni hetkessä liikkuvista ideoista ja ole valmis toteuttamaan niitä välittömästi niiden ilmaantuessa. Olet hurjan kekseliäällä päällä ja kaikkea mahdollista kannattaa nyt kokeilla.

10.12.2014

Vältä tänään kaikkia epämiellyttäviä tilanteita ja ihmisiä, sillä kärsivällisyytesi on varsin matalissa lukemissa. Olet sotajalalla heti, kun joku sanoo väärän sanan tai ottaa kasvoilleen väärän ilmeen. Onneksi tämä puuska menee nopeasti ohitse.

11.12.2014

Älä anna negatiivisen uutisen tai kommentin pilata päivääsi, sillä siinä piilee paremman huomisen mahdollisuus. Asian tai tilanteen saama käänne ei ehkä sovi suunnitelmiisi, mutta se on ainoa mikä on varmasti totta. Käännä siis kiltisti kolikko ympäri. Muuta ei ole tehtävissä.

12.12.2014

Jos tunnet jonkun asian askarruttavan nyt mieltäsi niin älä epäröi ottaa sitä esille vaikka tuntisitkin olosi harvinaisen epävarmaksi. Aika on oikea rohkeille ja ennakkoluulottomille Ratkaisuille, jotka eivät juuri tällä kertaa ole muille selitettävissä. Teet vain sen mikä nyt pitääkin tehdä.

13.12.2014

Juuri kun kaikki näyttää menevän hyvin, iskee yllättävä vastoinkäyminen, mutta älä anna paniikin hiipiä puseroon. Lopulta kaikki kääntyy parhain päin, jos uskallat katsoa ongelmaa suoraan silmiin ja tehdä tilanteen vaatimat korjaukset. Joudut ehkä loukkaamaan jonkun tunteita, mutta se on nyt onnistumisen hinta.

14.12.2014

Älä ihmettele, jos päähäsi pälkähtää ihan hassuja ihmissuhteisiin tai rakkauselämääsi liittyviä ideoita. Olet varsin kekseliäällä ja samalla herkällä tuulella eivätkä ideasi ole lainkaan niin mahdottomia kuin miltä ne aluksi saattavat kuulostaa. Lähde vain rohkeasti tekemään unelmista totta.

Jousimiehen viikko

8.12.2014

Aurinko ja Merkurius merkissäsi antavat lisää pontta ja uskottavuutta kaikille tänään esittämillesi asioille ja mielipiteille. Nyt kannattaa puhua suu puhtaaksi ja katsoa sitten kuinka hyvään malliin asiat järjestyvät.

9.12.2014

Sinulle tarjoutuu tänään tilaisuus kokeilla tai kokea jotain tavallisesta poikkeavaa ja sinua kiinnostavaa juttua. Vaikka et voikaan saada mitään ennakkovahvistuksia homman luonteesta, niin kerää vain rohkeutesi ja hyppää.

10.12.2014

Olet tänään ratkaisevassa roolissa ristiriitojen selvittäjänä. Ole valmis sanomaan oma mielipiteesi epäröimättä. Tulet hyötymään rohkeudestasi, vaikka huomaisitkin myöhemmin olleesi väärässä.

11.12.2014

Sinulla on tänään edessäsi merkittävä ratkaisu paria seuraavaa päivää ajatellen. Luota itseesi ja tee se mikä juuri nyt tuntuu sinusta parhaalta ja innostavimmalta. Tällä ratkaisulla luot omaa elämääsi.

12.12.2014

Tänään on loistava päivä tuoda esille omia suunnitelmia ja ideoita, sillä ajatuksillesi on olemassa sosiaalinen tilaus ja tulet oikein ymmärretyksi. Älä peittele omaa innostumistasi, sillä vain olemalla aidosti sen takana, tulet myös kohtaamaan sellaiset ihmiset ja tahot, jotka ovat aidosti tukenasi.

13.12.2014

Jupiter on nyt kolmiossa Aurinkoon merkissäsi ja tämä on loistavaa aikaa uudistaa omaa elämää ja aloittaa menestyksekkäitä projekteja niin työelämässä kuin harrastustenkin alueella. Riittää kun nautit siitä mihin olet ryhtymässä. Menestys seuraa sitä suurempana, mitä hauskempaa sinulla on.

14.12.2014

Tänään olet tavallista herkempi ihastumaan johonkin uuteen asiaan tai ihmiseen, joka ei lopulta ehkä ole läheskään sitä mitä odotit. Tästä hiukan karusta ennusteesta huolimatta ihastumista tai rakastumista ei pitäisi estää tai kieltää millään tavalla. Ainoa korjaamisen arvoinen asia on sinun odotuksesi.

Kauriin viikko

8.12.2014

Tänään on puhumisen ja kirjoittamisen päivä, joten sinunkin kannattaa rohkaista mielesi ja tuoda rehellisesti esille omat ideasi ja ajatuksesi, vaikka oletkin vähän paitsiossa parhaita apajia ajatellen.

9.12.2014

Tästä saattaa kehkeytyä sähäkkä päivä. Pidä itsesi valmiina nopeisiin siirtoihin ja tiedosta että tähän päivään ei mahdu mitään ylimääräisiä rajoituksia tai aikatauluja ilman yhteenottoa kanssasi.

10.12.2014

Tänään kannattaa luottaa omaan innostukseesi, sillä se kuljettaa sinua menestyksekkääseen suuntaan. Älä anna epäilysten muuttaa hetken mielijohteesta tekemiäsi päätöksiä.

11.12.2014

Alitajuinen ahdistus iskee yllättäen ja on merkki siitä, että sinun tulisi tehdä ainakin osa tähän päivään liittyvistä rutiineista uudella tavalla tai jättää kokonaan tekemättä. Tällaisen päätöksen jälkeen ahdistus helpottaa välittömästi.

12.12.2014

Jos olet tyytymätön johonkin osaan elämästäsi, niin tänään se korostuu reippaamman puoleisesti, etkä tahdo saada hoidettua mitään asioitasi kunnolla eteenpäin. Siksi sinun tuleekin hoitaa tämä näkyviin tuleva häiriö välittömästi pois päiväjärjestyksestä ja asiat alkavat jälleen luistaa sujuvasti.

13.12.2014

Jupiterin raskas aspekti merkkiisi varoittaa odottamattomasta takaiskusta tai pettymyksestä, joka kohtaa jotain myötätuulessa ollutta projektia elämässäsi. Tällaisessa tilanteessa odottaa aina hankaluuksia aiheuttanutta juttua menestyksekkäämpi mahdollisuus, kunhan et jää itkemään menetystäsi.

14.12.2014

Arvomaailmasi on tavallista herkempi ja tunnet aivan erityistä lämpöä sellaisia ihmisiä kohtaan, jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Älä ihmettele jos joku jää hengailemaan lähistölle pidemmäksikin aikaa, sillä sinussa on nyt aimo annos selittämätöntä kosmista vetovoimaa, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Vesimiehen viikko

8.12.2014

Esittämissäsi sanoissa ja ajatuksissa on tänään selkeästi enemmän voimaa ja vakuuttavuutta, joten uskalla tarttua myös hiukan pelottaviin aiheisiin reippaalla myötäotteella. Sinulle riittää kyllä ymmärrystä.

9.12.2014

Uskalla lähteä hiukan rikkomaan rajojasi ja tee jotain sellaista mitä et normaalisti suo itsellesi. Pienistäkin tempauksista saa kummasti uutta energiaa ja luottamusta omiin tuntemuksiin..

10.12.2014

Olet tänään harvinaisen täynnä itseäsi ja otat pulttia, jos joku uskaltaa asettaa etuoikeutesi kyseenalaiseksi. Varo olemasta liian herkkänahkainen, sillä se on aina selvä merkki epävarmuudestasi.

11.12.2014

Asiat sujuvat tänään helposti, mutta nopealla tempolla. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä ja lähtemään salamana liikkeelle heti kun siltä tuntuu. Hitaus kostautuu välittömästi ja sitten kyllä harmittaa.

12.12.2014

Nyt kannattaa luottaa omaan innostukseesi asiassa kuin asiassa ja kertoa omat suunnitelmasi avoimesti eteenpäin, sillä ajatuksillesi on tilausta ja aivan ihmeellistä ymmärrystä. Kaikki johtuu sinun ja tämän ajan suotuisasta yhteisenergiasta, jota ei tietenkään parane jättää käyttämättä.

13.12.2014

Näiden päivien aikana kannattaa uskaltautua uusille urille ja ottaa jopa pieniä riskejä asioissa, joista huomaat innostuvasi kaikkein eniten. Jupiter ja Aurinko antavat sinulle voimaa ja menestykseen johtavaa näkemystä, jonka ansiosta voit tuntea tavallista suurempaa itsevarmuutta kaikissa toimissasi.

14.12.2014

Vaistoat hienoisen eroottisen jännitteen ympärilläsi, mutta varo tekemästä sillä perusteella hätiköityjä johtopäätöksiä. Ihastuminen muuttuu nyt helposti vihastumiseksi, jos erehdyt etenemään liian suoraviivaisesti. Neptunuksen herkässä energiassa liike on aina hidasta ja hienotunteista.

Kalojen viikko 

8.12.2014

Olet tänään tavallista rehellisempi itsellesi ja olet valmis tuomaan esille kokemasi vääryydet jopa liiankin hyökkäävästi. Sanoissasi on tavallista enemmän energiaa ja siksi sinun on syytä harkita puheitasi hyvin tarkkaan.

9.12.2014

Osaat tänään seurata ilmassa liikkuvia tunnelmia, joten älä epäröi tarttua hyvältä vaikuttaviin mahdollisuuksiin, vaikka päivärytmi menisikin aivan poskelleen. Tilaisuus menee ohi sekunneissa.

10.12.2014

Sinulla on voimakas alitajuinen tunne jostakin hoitamatta jääneestä asiasta eikä mikään homma ota sujuakseen ellet saa selville mistä on kysymys. Jos maltat pysähtyä miettimään asiaa muutamaksi minuutiksi, niin muistat kyllä mitä tänään piti hoitaa.

11.12.2014

Joku tekee sinulle yllättävän ehdotuksen, joka kiehtoo sinua mutta et oikein tiedä uskallatko lähteä liikkeelle. Luota omiin tunnelmiisi ja omaan innostukseesi, sillä innostus on elämän aitoustakuu.

12.12.2014

Ajatus ei juokse tänään parhaalla mahdollisella tavalla ja tulet helposti lupailleeksi liikoja yhdestä jos toisestakin asiasta. Vaikka tällä hetkellä kaikki näyttää helpolta ja yksinkertaiselta, niin yhtään aikaan tai päämäärään liittyvää lupausta ei pitäisi mennä antamaan.

13.12.2014

Jos tuntuu että tyytymättömyys ja siitä juontava väsymys iskee voimalla kimppuusi, niin kannattaa miettiä välittömiä toimia tilanteen korjaamiseksi. Sinun olisi pystyttävä jättämään joku aikansa elänyt juttu kokonaan taaksesi ja keskittämään voimasi ihan uuteen projektiin. Väsymys hellittää heti.

14.12.2014

Luota tänään alitajuisiin tuntemuksiin, jotka kutsuvat sinua elokuviin, kyläilemään tai vaikkapa vain viettämään ihanaa iltaa omassa seurassasi. Tämä päivä tarjoaa sinulle hienoja nautinnollisia hetkiä, jos vain annat itsellesi siihen luvan. Päivän mittaan teet varmasti upeita oivalluksia tulevaisuuteesi liittyen.

Kuvat: Thinkstock

Lue myös nämä:

Annan viikkohoroskooppi

Kuukausihoroskooppi 12/2014

Ystävyyshoroskoopit

X