Maanantai 12.3.2012

Maanantaissa on magneettista latausta, jolloin monien ideatasolla hautuneiden asioiden alkaa olla mahdollista manifestoitua eli tulla todeksi. Sisäinen lujuus ja luottamus omaan visioon tuottavat nyt tulosta. Se, mihin olet keskittänyt intensiivisesti energiaasi, konkretisoituu. Oli kyseessä sitten mielessä vatvottujen ongelmien tai tietoisten positiivisten pyrkimysten aikaansaama lopputulos.

Tiistai 13.3.2012

Tiistai tukee menestymistä omissa päämäärissäsi ja sellaisissa toimissa, joissa toteutat sisäistä intohimoasi ja olet täysin sydämin mukana. Ihmissuhderintamalla tämä päivä voi tuottaa pienen pettymyksen. Jos olit asettanut liikaa painoa ja merkitystä toisen henkilön harteille, on mahdollista, että nämä odotukset eivät tänään tule täyttymään. Parhaat työkalusi tähän päivään ovat itsenäisyys ja täyden vastuun kantaminen omista projekteista.

Keskiviikko 14.3.2012

Keskiviikossa on aivan uskomattoman hieno, toimiva ja luontevan dynaaminen lataus. Parhaimmillaan tämä voi olla todellista sydämen toiveiden toteutumisen aikaa. Ihania asioita voi tapahtua kuin ihmeen kaupalla ja uskomattomilla ajoituksilla. Ilmassa on kuitenkin myös omia valintoja kyseenalaistava vire. Oletko täysin mukana siinä, mitä olet toteuttamassa elämässäsi? Seisotko valintojesi takana, vai haluaisitko muuttaa mieltäsi jostakin asiasta?

Torstai 15.3.2012

Torstai on päämäärätietoinen ja kurinalainen päivä. Tänään on oikea ajankohta vaihtaa elämässä isommalle vaihteelle ja ottaa omat kyvyt ja valmiudet käyttöön tavalla, jota et koskaan aikaisemmin ole uskaltanut. Tämä vaatii kuitenkin rohkeutta kohdata ne monenlaiset pelot, jota oman voimasi käyttöönottaminen herättää. Muista, että pelko ei ole syy jättää tekemättä jotain mitä pidät tärkeänä!

Viikonloppu

Perjantaissa on työteliäisyyttä, päämäärätietoisuutta ja periksiantamattomuutta. Sitkeys ja sisukkuus ovat päivän sanat, ja mikäli tiedät sydämessäsi olevasi toteuttamassa oikeita asioita, periksi ei kannata antaa. Tänään mennään läpi vaikka harmaan kiven. Ja se voi olla jopa yllättävän helppoa ja mukavaa.

Astro.fi

X