Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 12/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 19.3.2012

Maanantai on tunnelmaltaan hieman vakavamielinen tai ainakin älypainotteinen päivä. Tänään järkiperäiset ratkaisut voivat löytyä luontevasti ilman sen suurempaa vääntämistä. Tunteet voivat jäädä vähemmälle huomiolle, koska nyt keskitytään asioihin ja ajatuksiin. Voikin olla hyvä miettiä elämäänsä puhtaan objektiivisesti ja ilman ylimääräistä tunnelatausta. Kysy itseltäsi: mitä ja miksi?

Tiistai 20.3.2012

Tiistaissa on keväistä uuden alun energiaa, vaikka vanhakuu taivaalla rauhoittaakin sisäisiä tunnelmia. Tunneasiat ovatkin tänään pinnassa normaalia enemmän, sillä herkkävaistoisuus, emotionaaliset haavat ja niistä käsin reagointi kuuluvat päivän teemaan. Mitä tietoisempi omista kipupisteistäsi olet, sitä paremmin voit valita miten haluat eteen tulevat tilanteet kohdata.

Keskiviikko 21.3.2012

Keskiviikossa on pehmeä, hieman pysähtynyt ja jopa unenomainen tunnelma. Ilmassa voi olla romantiikkaa ja lempeyttä, parhaiten päivän kuviot sopivatkin ihmissuhteisiin keskittymiseen ja luoviin toimintoihin. Kirjoita runo, maalaa taulu tai laula laulu ja jos vielä omistat teoksesi rakkaallesi, päivän teema toteutuu mitä oivallisimmassa muodossa.

Torstai 22.3.2012

Torstaissa on intoa, inspiraatiota ja tulenpalavaa energiaa vaikka muille jakaa. Uusikuu oinaan ensiasteilla nostaa toimintatarmoa ja puhaltaa hiipuneenkin hiilloksen tuleen. Myös sisäiset soturit saattavat tänään olla tavanomaista terhakkaammalla päällä, joten pidähän huoli siitä, että taistelet oikeiden asioiden puolesta, etkä vain nauttiaksesi adrenaliinin virtaamisesta suonistossa.

Viikonloppu

Perjantaina tunneilmasto on kiihkeää, intensiivistä ja impulsiivista, mutta mieli ja sanat eivät toimi niin kirkkaasti kuin tässä tilanteessa voisi toivoa. Vanhojen asioiden kaivelu kuuluu päivän teemaan, joko nostalgisten muisteluiden muodossa, tai todennäköisemmin siksi, että jotain on jäänyt selvittämättä. Kannattaa miettiä ovatko selvittely-yritykset nyt oikea lähestymistapa, vai olisiko parempi vain antaa asioiden olla, antaa anteeksi ja unohtaa menneet.

Astro.fi

X