Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 20/2013

Teksti:
Anna.fi

Viikko alkaa rakkauden ilmapiirissä. Romantiikkaa voi olla tarjolla, mutta kyse voi olla paljon laajemmasta ja universaalimmasta kokemuksesta.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 13.5.2013

Maanantai korostaa rakkaudellista ilmapiiriä, ja hellyys, lämpö ja myötätunto sävyttävät päivän energiaa kokonaisvaltaisesti. Romantiikkaa voi olla tarjolla, mutta lempeys ja rakastaminen eivät välttämättä liity vain henkilökohtaisiin ihmissuhteisiin, vaan kyse voi olla paljon laajemmista ja universaalimmasta kokemuksesta. Jokin vahvasti latautunut, menneisyyteen liittyvä asia saattaa myös aktivoitua tänään ja käynnistää prosessin joka vaatii toimintaa.

Tiistai 14.5.2013

Tiistaissa on hieman oikukas ja arvaamaton tunnelma. Tunteet virtaavat omia polkujaan, eikä niiden ohjaileminen tai kahlitseminen järjen keinoin ole mahdollista. Intensiivisiä ja yllättäviäkin reaktioita saattaa olla luvassa, erityisesti mikäli asiat ovat saaneet hautua maton alle lakaistuna liian pitkään. Vaikka ei ole hyvä yrittää kontrolloida tunteita, mieti silti tarkkaan sitä, mitä päästät suustasi ulos. Kerran ääneen lausuttua ei enää saa takaisin vaikka kaduttaisi.

Keskiviikko 15.5.2013

Keskiviikkona viestintää ja kommunikointia edustava Merkurius siirtyy omaan merkkiinsä, vilkkaaseen, sosiaaliseen ja puheliaaseen Kaksosiin. Päivässä on jokapäiväistä vuorovaikutusta ja pinnallisia kohtaamisia tukeva lataus, mutta tietty rajoittuneisuus tai jokin konkreettinen este voi hankaloittaa ihmissuhteisiin tai raha-asioihin liittyviä kuvioita. Velvollisuuden tunne saattaa aiheuttaa ristiriitaa omien halujen kanssa. Valintoja tehdessä mieti kumpi on tärkeämpää.

Torstai 16.5.2013

Torstai on energialtaan uudistuksia ja eteenpäin menoa vaativa päivä. Omaehtoisuutta ja joustamattomuutta voi olla ilmassa. Joku saattaa ottaa kaikkitietävän opettajan roolin ja yrittää ohjailla muita oikeaksi katsomaansa suuntaan. Tämä kuitenkin tietää pelkkiä ristiriitoja, sillä päivän sana on suvaitsevaisuus. On tärkeää ymmärtää olla pakottamatta muita omaan muottiinsa.

Viikonloppu

Perjantaissa kytevät syvät, pinnanalaiset voimat. Ristiriidat voivat tuntua ahdistuksena tai fyysisenä painostavuuden tunteena. Jos tämä pätee kohdallasi, tärkeintä on tarkastella tilannetta arvostelematta ja myöntää tosiasiat. Muutos seuraa luontevasti, kun ymmärrät että vanhat mallit eivät ole enää käyttökelpoisia. Painolastista luopuminen on helpompaa, kun huomaat että sen ylläpitäminen on raskaampaa kuin irtipäästämisen herättämä pelko.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X