Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 31/2011

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 1.8.2011

Elokuu on kokonaisuudessaan niin täynnä energisiä planeettakuvioita, ettei ole lainkaan helppo kohdistaa sitä mihinkään tiettyyn osa-alueeseen. Viisainta onkin lueskella viikkohoroskooppia viikko ja päivä kerrallaan. Elokuu käynnistyy Venuksen ja Uranuksen kolmiolla, joka kannattaa käyttää kaikenlaiseen yllättävään hauskanpitoon ja rutiinista poikkeaviin tempauksiin. Romantiikka on sekin täynnä yllätyksiä.

Tiistai 2.8.2011

Auringon neliö Jupiterille muistuttaa elämästä tässä ja nyt. Odotuksissa eläminen tuottaa useimmiten pelkkiä pettymyksiä. Tänään on hyvä muistaa se, että kaikki mahdollinen hyvä on ulottuvillasi juuri nyt tai ei koskaan elämäsi aikana. Ellet osaa nauttia elämästäsi tänään, tulee se olemaan vielä vaikeampaa huomenna.

Keskiviikko 3.8.2011

Ennen elokuun kriittisimpiä kuvioita kuun puolessa välissä pääsemme nauttimaan Marsin kolmiosta Neptunukselle. Voit tehdä tulevaisuudestasi paljon mielekkäämmän seuraamalla intuitiotasi juuri tänään ja koko loppuviikon mahdollisimman herkällä otteella. Anna tunteen ja tunnelman ohjata päivittäistä kulkuasi.

Torstai 4.8.2011

Merkurius pysähtyy ja lähtee perääntymään sekstiilissä Marsiin. Siksi tämä on hyvä hetki hoitaa keskeneräisiä asioita pois päiväjärjestyksestä nyt, kun siihen on vielä aikaa. Hektinen vaihe lähestyy kovalla vauhdilla, ja reitin on siinä vaiheessa oltava niin selvä kuin mahdollista.

Viikonloppu

Viikonloppuna Venus tekee neliötä Jupiterille ja silloin ovat edessä etenkin rakkauselämään liittyvät aiheettomat odotukset, jotka tuottavat pettymyksiä ja syvää tyytymättömyyden tunnetta. Muista, että voit lopulta olla tyytymätön vain omiin ratkaisuihisi, sillä kukaan muu ei voi tehdä elämästäsi onnellista tai onnetonta. Päätös on sinulla joka ainoa hetki. Jos olet tyytymätön, niin muuta jotain omassa elämässäsi.

Astro.fi

X