Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2019: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Viehätysvoimasi tuntuu kestävän ikuisesti. Tosin se, mikä herättää intohimoja yhtenä päivänä, saattaa seuraavana pitkästyttää. Siksi kannattaa olla avoin ja rehellinen, kun on kyse rakkaudesta ja romantiikasta.

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Paula Herranen
Kuvat:
Mvphotos

Viehätysvoimasi tuntuu kestävän ikuisesti. Tosin se, mikä herättää intohimoja yhtenä päivänä, saattaa seuraavana pitkästyttää. Siksi kannattaa olla avoin ja rehellinen, kun on kyse rakkaudesta ja romantiikasta.

Rakkaus

Kiusaus flirttailla ja sen jälkeen paeta on sinulle luontaista. Tänä vuonna tilanne on kuitenkin toinen. Koko kevään etsit jotakuta sellaista, jonka ajatukset juoksevat samoja ratoja kuin sinulla. Haluat keskustella niin elämästä kuin maailmankaikkeudestakin jonkun toisen kanssa. Sen toisen ei tarvitse olla korkeasti koulutettu, vaan käytännöllinen ja selväjärkinen. Loppukesästä oivallat sen hyvin vahvasti. Joku tärkeä lähipiiristä harkitsee erkanemista. Saatko hänet muuttamaan mielensä? Mitä voisit ehdottaa?

Hyvinvointi

Varhainen loma tänä vuonna täydentää energiavarastoja ja herättää uusia ajatuksia. Pitkästyt helposti, jollei sinulla ole koko ajan uusia suunnitelmia ja keinoja hallita elämääsi. Älä siis anna joutilaisuuden saattaa itseäsi hankaluuksiin, vaan ota vastaan hyvä tarjous, joka tupsahtaa eteesi keväällä. Saat sellaista tietoa, jossa ei tunnu olevan mitään järkeä, mutta palaset asettuvat paikoilleen tulevaisuudessa. Haluat nautti kesästä, joten hoida pois mahdolliset lääkärintarkastukset ennen sitä. Et halua pilata hauskanpitoa. Suhtaudut itse kaikkeen tyynesti, mutta terveytesi voi vaikuttaa muihinkin. Pidä huolta itsestäsi ja vältä riskit.

Työ

Muutokset vuoden alussa voivat masentaa mielesi. Ideoita sinulla kyllä riittää, mutta hetki tuntuu väärältä niiden toteuttamiseen. Olet oikeassa. Muutokseen pakottaminen voi johtaa ulosmarssiin. Kesän tullessa suosiosi nousee huippuunsa, mikä saattaa johtua työtoverin suosituksista. Yllätyt, koska olet niin vaatimaton. Oli miten oli, talouden koheneminen kertoo sinun olevan oikealla tiellä. Sekä syksyllä että talvella tilanne seestyy entisestään. Työ- ja kotiasiat kulkevat ihailtavasti käsi kädessä, mikä luo sen mielikuvan, että elämä on hallussa.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet!

X