Ihmiset ja suhteet

Onko peniksen koolla väliä? Naiset kertovat kokemuksensa

Teksti:
Anna.fi

Suomalaisen peniksen keskipituus on 13,8 senttiä. Pituus ei kuitenkaan ole ainoa kriittinen tekijä. Naisen nautintoon vaikuttavat myös peniksen paksuus ja muoto.

Onko koolla väliä?

Peniksistä löytyy netistä vaikka mitä tietoa, kuten loputtomia keskusteluja ja esimerkiksi kansainvälisiä peniskarttoja. Pienimmät penikset löytyvät Aasiasta, suurimmat Afrikasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Ruotsalaisilla on sentin pidempi penis kuin suomalaisilla. Euroopan suurimmat penikset, 16,5 senttimetriä, löytyvät Unkarista.

Pituus, kuten ikäkin, on lopulta pelkkä numero. Tärkeämpiä asioita ovat miehen läsnäolo tilanteessa ja halu miellyttää naista. Kun mies osaa oikeat niksit, yhteinen sävel löytyy tavalla tai toisella.

Onko koolla väliä?

Pieni käy hyvin

”Minulla on kokemusta pienistä peniksistä seksiseikkailuiltani Indonesiassa. Siellä peniksen keskimitta on 11,7 senttiä. Useimmilla miehillä on niin pieni penis, että he tekevät solmun kondomin juureen, jotta se pysyisi paikallaan! Olen silti todella tyytyväinen kokemuksiini.

Vaikka peniksen koossa uupuu, miehet ovat innokkaita ja innostuvat, vaikka menossa olisi kahdeksas kerta saman yön aikana. Näppärät sormet ja kieli tasapainottavat pientä penistä. Parasta on se, millaista huomiota saan indonesialaismiehiltä osakseni. Koolla ei ole väliä, kun saan kokea olevani miehen silmissä vastustamaton.” Kirsi, 28

Kokoa pitää olla

”Koolla on väliä, ei siitä mihinkään pääse. Jos penis ei tunnu missään, sitä on todella vaikea korvata muulla. Toisaalta on vanha totuus, että on ihan sama, minkä kokoinen penis on, jos ei sitä osaa käyttää.

Olen ruotsalainen, mutta asun nyt Väli-Amerikassa. Täällä olen huomannut ainakin sen, ettei miehen kroppa ole verrannollinen varustuksen kokoon. Hyvinkin pienikokoisilla miehillä voi olla todella iso penis.” Laura, 31

Koolla ei ole väliä

”Olen törmännyt floridalaisittain todella pieneen penikseen vain yhdellä miehellä. Ensimmäisellä kerralla seksi ei oikein sujunut, ja aioin päättää jutun siihen. Toisella kohtaamisella miehen itsetunto olikin yllättäen kohdallaan. Jäin miettimään, että jotenkin hän onnistuu olemaan kokoaan suurempi. Nyt olemme naimisissa, eli uskalsin luottaa miehen taitoihin enkä jäänyt murehtimaan peniksen kokoa.” Heather, 24

Ellien suuri seksikysely 2013

Paksuus on peniksen tärkein ominaisuus 48,17 prosentille Ellien suuren seksikyselyn vastaajista. Pituus sai toiseksi eniten ääniä, mutta vain 16,23 prosenttia kaikista. Lähes puolet vastaajista on siis sitä mieltä, että peniksen paksuus on tärkeämpi tekijä kuin pituus.

Lue lisää kyselyn tuloksista: Ellien suuri seksikysely 2013: peniksen tärkein ominaisuus on paksuus

Lisää tietoa penisten pituuksista:
Penisten koko maailmankartalla: World Map of Penis Size
Male Enhancement Solutionsin penisharjoituksia

Lue ja osallistu keskusteluun aiheesta: Paras peniksen pituus ja paksuus

Teksti: Paula Ojanen

X