Ihmiset ja suhteet

Tarjolla kumikasvoinen komistus – 12 katseen kestävää kundia

Teksti: Anna.fi

Marvellous Maverick/ LemmenlaivaJos ei heilaa helluntaina, niin ei sitten koko kesänä. Joskus oikean heilan löytäminen vaatii aikaa ja vaivaa.  Mutta miksi ihmeessä jyrsiä kuitenkaan kynsiään saati halkoa hiuksia moisen takia? Heilan haeskelussa voi nimittäin hyvin päästä huomattavasti vähemmälläkin, kun tarttuu oikeasta tuumasta toimeen.

Suomeen on rantautunut koko joukko katseen kestäviä kumikasvoja, jotka ovat varsin laajalti maailmaa nähneitä ja kansainvälisyys kalskahtaa korvaan jo yksin uroiden fiineissä nimissäkin. Pellavapäistä sinisilmää ei ihan heti kannata lähteä näistä piireistä hakemaan – tosin kiikkiin jää pari sinisilmääkin – ja ehta blondi – useiden peräänkuulutusten jälkeen.

Jack Hammer/ Beate UhseNämä kumikroppaiset, lihaksikkaan ilmavat kundit ovat pääpiirteittäin ruskeasilmäistä sakkia. Vartta heillä on ja muotoa niin kuin viriilillä Valentinolla viime kesän Sardinian lomalla ja pepun piukkuudessa ei ole tingitty piiruakaan.

Kundit ovat karskisti rinnat rottingilla ja heitä on kyllä karvoihinkin katsominen: nimittäin ei loisto pojilta todellakaan tähän lopu. Eräiden komistusten kropan karvoitus – ja jopa kasvot – loistavat vinhasti pimeässä! Hallelujah!

Tää onko fantasiaa vai alku ihastuksen? 

Kundien huulet ovat luonnollisesti kumiset mutta häkellyttävän pehmeät ja tukka, ainakin joillakin heistä, on herttaisesti laineilla. Toisilla pojilla päälaki on aavistuksen verran siloisempi ja maskuliinisesti muovittunut. Ja hetkinen, mitäs näillä komeilla uroilla onkaan kädessä? Arsenaalista löytyy ainakin sauvaa ja keppiä. Paikoillanne, valmiina – patterit sisään vie! Pojilla kielet jo vatkaavat ja valmistautuvat pehmittämään paatuneimmankin… 

Gorgeous Gavin/ LemmenlaivaHintahaitari näillä keskiyön  – ja miksei päivienkin –  naarasleijonien kesyttäjillä –  on Suomen vajaasta 20 eurosta mertentakaisten miesten sataan dollariin. Luksusluokan kumikallesta saakin siten pulittaa melko pitkän euron, mutta toisaalta: jos kestävyydessä kavereita koitellaan, painivat nämä ökyhemmot aivan toisessa sarjassa ( ainankin itsekehujensa valossa) kuin halvimmat pumpattavat serkkupoikansa. 

Tapaan ensin tiukkailmeisen Julianin ja rautaisen Jack Hammerin Suomen pääkaupungin humussa. Kaksi kuumaa ja kestävää kaveria. Heiltä eivät lopu kuulemma tehot todellakaan kesken.

Black Jack/ LemmenlaivaSen jälkeen törmään ihanaiseen muovihuuli-Gaviniin ja hurmaavaan kumikroppa-Maverickiin. Pojat vakuuttavat kuin yhdestä suusta olevansa tämä alan kestävyysottelujen kuninkaita.  Eksotiikkaa ja etelän kiimaa lupailevat puolestaan Trigger Travis ja Black Jack, joukon kiihkeät muovilatinot. Kyllä nyt kävi aikamoinen flaksi! On uroissa mistä valita…  

Kumisia kundeja maailmalla

Entä millaiset kuminaamat maailman selillä sitten valloittavat naisten sydämiä? Toki heillä on aika paljon yhteistä kuin näillä Suomeenkin rantautuneilla humureillakin. Tehoja piisaa ja työntöaisan koossa ei senttejä säästellä. Koko sakki on kaikkialla hyvin hiljaista poikaa eikä kieliongelmien kanssa tarvitse näin ollen painiskella petipuhissa, vaikka valitsisikin sitten miehen suoraan merten takaa. Osalla porukasta kielet tosin vatkaavat niin hillittömästi, että hirvittää: eivät tosin suoranaisia sanoja. Mutta hei, kukas tässä nyt puhumassa olikaan. Pusi-pusi!

Miksi valitsisin kumisen kumppanin?

Big John/ Beate UhseEntä miksi tyytyisin kumiseen kaveriin sen sijaan, että lähtisin varsinaisesti miesmetsälle? Näitä kavereita voi pitää kotona useampaakin, eivätkä pojat ryhdy räksyttämään tai osoita mustasukkaisuuden elkeitä, vaikka sitten pistäisi pystyyn kunnon kimppasessiot.

Kundit toteuttavat armeliaasti toiveitasi, kunhan pitää huolen, että paristot eivät satu loppumaan kesken tai ilmat puske pihalle ennen hekuman huippua. Nämä miehet eivät tee turhia lupauksia – liekö tuossa perää, kun niin suurisuisesti pullistelevat – no, eivätpä ainakaan kysele seksihistoriaasi. He eivät väsy vällyjen välissä, eivätkä stressaa tekemättömistä töistä. Heidän vaatteitaan ei myöskään tarvitse korjailla pyykkipäivänä olohuoneen nurkista kuleksimasta.

Jason/ Beate UhseNämä pojat eivät lähentele liikoja, jos aika ei satu olemaan sinulle sopiva. Ja niin, heille voit kertoa aivan kaikki – luottamuksellisesti – ja voit olla varma, ettei heillä ole aiheesta yhtään poikkipuolista sanaa sanottavanaan. Tosin eivät he juuri kehuskelekaan. Eivät julista ääneen mestarillisia otteitasi, suloisen suukkosuusi pehmeyttä tai suitsuta uuden kampauksesi loistokkuutta – saati sitten supata ruusuisia rakkauden sanoja, mutta olkoon. Luonteitahan on moneksi!

Esittelyssä 12 katseen kestävää kundia

Nostamme nyt estradille 12 viriiliä kumikasvoa meiltä ja maailmalta. Puntarissa ovat niin kumisten kundien hinta, ulkoinen olemus, kestävyys kuin osaaminenkin. Ja nämä kaverithan eivät taidoissa tässä mittelössä säästele eikä vaatimattomuuskaan ole tällä kertaa lainkaan hyve, vaan pimentoon ei haluta jättää rintakarvaakaan!

Nimi Osoite Ulkonäkö Kestävyys Erityistaidot
Charles
100 £
Realdoll.com Salskea ja luonollisen oloinen ja -kokoinen hurmuri, joka lähes sykkii seksuaalista vetovoimaa. Erittäin viriili ja monikäyttöinen seuralainen ja petikaveri. Kylpee kanssasi vaikka ammeessa, sopeutuu suihkuun, antaa missä vaan ja milloin vaan!
Black Jack
58,00 €
Lemmenlaiva Kahdella aukolla ja jättisauvalla varustettu eksoottinen machomies. Kimmoisa suonikas penis. Potenssia riittää niin kaun kuin sinä jaksat pysyä menossa mukana! Sauvassa portaattomasti säädettävä vibraattori. Sauvan pituus n. 29 cm ja paksuus 4,5 cm. Tämän etelän miehen kiima vie mennessään!
 
Gary B
49,95 €
Seksituote.com Luonnollisen oloinen kroppa, imusuu, penis 20 cm Jaksaa aikansa ja puskee pitkään – ainakin niin kauan kuin paristoissa riittää vonkua. Värisevä penis. Ahdas anus antaa uudenlaisia käyttöulottuvuuksia. Lupaa toteuttaa kaikki – jopa vaativimmatkin toiveet.
Gorgeous Gavin Doll
19,95 €
Seksituote.com Ilmeikkäät kasvot, tuuhea ja rintakarvoitus ( molemmat loistavat pimeässä), penis 17,8 cm, luonnollisen kokoinen kroppa Varsinainen puhallettava tehotykki. Kaikin puolin kiimainen ja halukas, Valmis palvelukseen millä kellonlyömällä tai minä viikonpäivänä tahansa.
Jack Hammer
59,40 €
Beate Uhse Raavaan työmiehen ruumiillistuma (paketin päältä), paljastaako sisältö saman? Hiukset ja rintakarvat maalattu/printattu. Sopii esitellä uikkareissakin, ainakin karvoitusta on, mitä katsoa. Kahdella AA-koon paristolla tehoja riittää tällä pojalla pitempäänkin aktiin. Penis vibratoiva. Lupaa käytellä työkaluaan ammattilaisen elkein. Jackilla onoikeannäkönen penis, jonka voi myös kiinnittää imukupilla vaikka tuoliin, joten sitä voi käyttää täysin erillään nukesta.
Julian
221,50 €
Beate Uhse Ruskea silmät ja oikeanlainen tukka, pehmeät huulet, lihaksikas kroppa, tiukka ja kiinteä peppu. Tämä miesnukke jaksaa tyydyttää kumppaninsa, sillä ongelmia uusintakierroksen kanssa ei ole. Penis aina yhtä terhakkaasti tanassa ja valmiina miellyttämään. Kieli  ja penis vibratoivat. Terhakka ukko, joka kestää kauemmin kuin yhdessä yössä on tunteja.
Marvellous Maverick
19,50 €
Lemmenlaiva Pumpattava, komeat kolmiulotteiset kasvot, syvän siniset silmät, karvainen rinta ja lihaksikas varsi.
Anusaukko. Penis ostettava erikseen mieltymysten mukaan.
Tehoja piisaa, vaikka sitten toisillekin jakaisi, eikä ole edes mustasukkainen luonne. Tämä komistus ei lähde viereltäsi kulumallaakaan.
Trigger Travis
19,90 €
Lemmenlaiva Suklaan ruskea puhallettava söpöläinen, aidonkokoinen komistus, penis 17,8 cm pitkä, kasvot ja rinta hohtavat piemeässä houkuttelevasti. Puksuttaa ja peuhaa tomerasti paristojen varassa. Hellyttävän söpö ja ahkera toimissaan. Tätä herraa ei tarvitse kahta kertaa kehottaa, kun se tarttuu reippaasti toimeen.
Contruction Man
74,90 €
Lemmenleikki  Maskuliininen rakennustyömies, jonka työkalu on 20 cm pitkä. Riuska työmies, jolla eivät työnnöt työmaalla lopu kesken.Työvälineet ovat hyvässä terässä eikä kuntokaan ei ole ruosteessa. Toteuttaa toiveesi, mutta toivoo sinun käyttävän liukastetta.
Big John
59,95 £

Big John
84,00 €

ErosQuebec.com

Beate Uhse

Amerikkalainen Big John on varsinainen keskiyön cowboy.

Suomessa asuvalla Big Johnilla on tumma tukka sekä maalatut/printatut rintakarvat ja hiukset.

Tehoista ei tarvitse olla huolissaan. Big John vaatii AA- koon paristot jaksaakseen tyydyttää kumppaninsa. Vibratoiva järeä penis, joka käy nopeasti tai hitaasti – miten itse haluat.
Justin
23,76 €
Redvision boutique Porukan tiukkapeppuinen vaaleaverikkö, jonka pellavapää on käsin kosketeltavaa karvaa eikä rintakarvoitustakaan ole unohdettu. Varsinainen tehoepeli, joka osaa myös säädellä työntäjään. Vibratoiva penis ja monta eri työntönopeutta, liukas piukka peppu. Helppokäyttöinen.
Jason
251,75 €
Beate Uhse Aidon näköinen flirttipala, jolla on vaaleat ja aivan aidontuntuiset hiukset. Jasonin mieskunto vaatii AA- koon paristot. Ja sitten kyllä lähtee! Varustettu vibratoivalla
17,5cm peniksellä, jota voidaan myös käyttää miehestä erillään.

Teksti: Kyllikki Vihervaara

Kuvat:
Black Jack, Gorgeous Gavin ja MarvellousMaverick/Lemmenlaiva

Big John, Jason ja Jack Hammer/Beate Uhse

X