Hyvinvointi

Testaajat arvioivat EA SPORTS™ Active -kuntoilupelin

Teksti:
Anna.fi

Haimme Elleissä kolmea innokasta henkilöä testaamaan EA Sports Active -kuntoilupeliä kuukauden ajan 30 Day Challenge –toiminnon muodossa.

Peli

Peli suunnittelee joka päivälle oman 20 minuuttia kestävän harjoitusohjelman, joka voimistaa sekä ylä- että alavartaloa ja parantaa yleiskuntoa. Harjoitukset muuttuvat haastavammiksi, kun pelaajan kunto kohenee.

Testaajien esittely

Tuija 48 vuotta:

Pyöräilykausi on jälleen alkanut ennen kesää: 2-3 kertaa töihin viikossa 17,5 km / suunta – mutta kahden vuoden tauko loukkaantumisen takia. Joskus soutulaitetreeniä kotona ja jumppapallo löytyy. On myös joogannut satunnaisesti. Laiska kausi (4 kk) takana = 0% liikuntaa.

Tanja 29 vuotta:

Liikkuu vuorotyön ja lapsiperheen ehdoilla epäsäännöllisen säännöllisesti. Liikuntakärpänen puraisee ajoittain enemmänkin, mutta keskimäärin liikuntakertoja kertynee viikon aikana 2-3. Liikuntamuotoina uinti, sauvakävely/kävely ja kuntosali. Ohjatut jumpat olivat aikaisemmin enemmänkin ohjelmassa, mutta nyt ovat jääneet aikatauluongelmista johtuen. Näiden päälle tulee tietysti sitten arjen arkiliikunta, jota olisi kyllä varaa lisätä huimasti.

Kirsi 56 vuotta:

Ylipainoinen aiemmin liikunta harrastamaton. Nyt liikkuu (sali, kävely, Wii fit) kolme, neljä kertaa viikossa. Kunto on kohonnut, mutta kun lähtee nollasta, ei se kovin hyvä ole vieläkään.

Aluksi kysyimme, kuinka paljon testaajat liikkuivat ennen testausta ja miten.

Testaajat kertoivat odotuksiaan peliltä ennen testausta.

Testaajat luettelivat harjoittelun hyviä ja huonoja puolia.

Testaajat olivat huomanneet kehitystä 30 päivän harjoittelun aikana.

Kaikki testaajat harjoittelivat pelin ohjeiden mukaisesti.

EA Sports

Jokainen testaaja valitsi oman suosikkiharjoituksensa.

Kysyimme myös, hyödynsivätkö testaajat Wii Fit -tasapainolautaa pelatessaan Activea.

Osa aikoo jatkaa pelin pelaamista.

Kaikki suosittelisivat peliä ystävälleen.

EA Sports Active

Facebook

X