Ihmiset ja suhteet

Näin viettelet miehen – Lue vinkit!

Teksti:
Anna.fi

Kun haluat vietellä kiinnostuksesi kohteen, kaikkein tärkeintä on osoittaa hänelle itsevarmuutesi. Nainen, joka on sinut itsensä kanssa ja uskoo omaan kauneuteensa, voi näyttää kauneutensa myös ulospäin.

Näin viettelet miehen

Katso peiliin, ja kohtaa se kaunis nainen, joka sinuun katsoo.  Vaikkei kuva olisikaan mielestäsi täydellinen, kiinnitä huomiota niihin kohtiin, joista pidät itsessäsi eniten – ovatko ne huulet, silmät, hiukset? Keskity parhaimpiin puoliisi ja tee niistä erityisen viehättäviä. Valitse yllesi jotain sopivan seksikästä, mutta muista ”vähemmän on enemmän” -sääntö: älä anna pukeutumisellasi vaikutelmaa, että olet helppo saalis.

Näiden alkuvalmistelujen jälkeen on aika ryhtyä tositoimiin. Nappaa alta vinkit talteen!

1. Varasta hänen huomionsa katsekontaktilla

Voit saada hänet omaksesi vain, jos hän huomaa sinut. Ensimmäisen katseen täytyy olla kuin vahingossa häneen suunnattu, mutta sen täytyy kestää pikaista vilkaisua pidempään. Et halua kuitenkaan vielä paljastaa, että olet hänestä kiinnostunut, joten älä lähde mukaan tuijotuskilpailuun.

Katso häneen, mutta katso muualle aina sen jälkeen, kun hän on katsonut sinuun. Se, ettei hän voi olla varma, katsoitko häntä vai jotain toista, tekee hänet uteliaaksi ja saa hänet kiinnostumaan sinusta.

2. Paljasta osa vartalostasi

Naamioi vahingoksi jokin pieni, vartaloasi paljastava ele. Jos sinulla on avara-aukkoinen paita, voit vaivihkaa kurottautua eteenpäin. Tai nosta pitkää hamettasi korkokenkääsi kohti kurkottaen – ja hups, paljastat samalla sattumalta sääresi.

3. Kommunikointi

Hänellä on jo käsitys ulkonäöstäsi – ja mahdollisesti myös kaula-aukkosi osittaisesta sisällöstä. Seuraavaksi sinun tulee vakuuttaa hänet keskustelutaidoillasi ja älykkyydelläsi. Avaa rohkeasti keskustelu kysymällä häneltä jotain tai yllätä hänet vaikkapa urheilutietoudellasi.

4. Kerro hänelle kohteliaisuuksia

Kaikki pitävät siitä, että joku huomaa meissä miellyttäviä asioita – olipa kyse sitten intensiivisestä katseesta tai lempeästä hymystä. Myös miehet rakastavat imartelua: se toimii aina! Kerro kuitenkin alussa vain muutamia kohteliaisuuksia, äläkä imartele häntä liian usein.

5. Hyödynnä huumoria

Huumorintaju viehättää useampia ihmisiä. Jos saat hänet nauramaan, hän on jo melkein omasi. Älä unohda nauraa myös hänen vitseilleen – hänenkin pitää tuntea olevansa sinun silmissäsi hauska.

6. Pyydä häneltä apua

Miehet pitävät siitä, että nainen kaipaa apua. Tämä tarjoaa hänelle tilaisuuden näyttää, kuinka fiksu, kiva ja kätevä hän on. Tee siis hänen olonsa tarpeelliseksi.

7. Ole ystävällinen hänelle ja hänen kavereilleen

Jaa huomiota hänelle ja hänen ystävilleen. Jos saat hänen ystäviensä arvostuksen, olet askeleen lähempänä myös häntä. Kaikki haluavat rinnalleen naisen, jota toiset ihailevat.

8. Älä anna hänelle jatkuvasti huomiota

Tämä tekee hänet hämmentyneeksi, ja hänen on pakko miettiä, miksei hän kuule sinusta. Osoita, että hänenkin täytyy olla aloitteentekijä.

9. Näytä naisellisuutesi

Muista, että nainen saa olla nainen. Monet miehet haluavat rinnalleen kumppanin, joka huokuu feminiinisyyttä. Miehet haluavat olla suojelijan roolissa, joten päästä sekä haavoittuvaisuutesi että voimasi sopivassa suhteessa esiin.

10. Tarjoa hänelle haastetta

Osoita, että muutkin miehet ovat sinusta kiinnostuneita. Ole kuitenkin varovainen: hänen täytyy olla vakuuttunut siitä, että hän on voittaja ja että hän on jo saanut sinut ja huomiosi puolelleen. Miehet ovat pelaajia ja taistelijoita, ja kun haluat hänet kokonaan itsellesi, sinun täytyy välillä antaa sopivasti haastetta hänen egolleen.

11. Unohda roolit – ole oma itsesi

Tämä on erittäin tärkeää, sillä kukaan ei pysty pitäytymään tietyssä roolissa kovin kauaa. Totuus tulee siis aina esiin, ennemmin tai myöhemmin. Muista, että olet ainutlaatuinen, ja jos hän rakastuu sinuun, hänen täytyy rakastua sinuun sellaisena kuin olet. Loppujen lopuksi ei ole olemassa mitään kauniimpaa kuin eläminen harmonisessa parisuhteessa, ilman naamioita ja valheita.

Lähde: lovingandrelationship.com

X