Julkkikset

Eppu ja Kurt Nuotio kertovat Kotiliedessä elävänsä jälleen seurusteluvaihetta: ”Saamme nukkua lähes joka yö yhdessä ja herätä toistemme vierestä”

Taiteilijapariskunta Eppu, 57, ja Kurt Nuotion, 79, elämä on muuttunut moneen eri otteeseen. Viimeksi silloin, kun pariskunta palasi Berliinistä takaisin Suomeen Kurtin sairastumisen jälkeen.
17.10.2019 Teksti: Aino Haaparanta Kuvat: Heli Hirvelä

Eppu ja Kurt Nuotio kertovat uudessa Kotiliesi-lehdessä, kuinka he kokevat elävänsä jälleen seurusteluvaihetta suhteessaan. Takana on Kurtin vakava sairastuminen sekä muutto Berliinistä takaisin Suomeen.

”Seurustelemme nyt uudelleen. Meillä ei ole lapsiperheen huolia eikä yhtä paljon työkiireitä kuin aiemmin. Meillä on aikaa vain toisillemme. Saamme nukkua lähes joka yö yhdessä ja herätä toistemme vierestä. Kun lapset muuttivat pois, meille aukesi paratiisi”, Kurt kuvailee lehdessä.

”Järjestämme treffi-iltoja ja käymme ulkona syömässä tai kahdestaan koiran kanssa ulkona. On ihanaa, että lapsilla on jo omat elämänsä. He ovat aina tervetulleita meille, ja autan aina kun he tarvitsevat minua, mutta en roiku kenenkään nilkassa”, Eppu jatkaa.

Eppu ja Kurt Nuotio antavat rakkauden näkyä ja kuulua

Taiteilijapariskunta elää yhteistä arkea jo 35. vuotta.

Suhteeseen on mahtunut monenlaisia hetkiä, myös hetkellinen erillään oleminen. Sen jälkeen Eppu ja Kurt ymmärsivät, että läheisyys synnyttää läheisyyttä.

”Laitan joka päivä Kurrelle aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Hän syö aina saman aamupalan, joko puuroa ja marjoja tai itse tekemääni mysliä ja hedelmiä, sekä tummapaahtoista kahvia ja maitoa. Ruoaksi valmistan pääasiassa kasviksia ja kalaa”, Eppu kuvailee tapoja, joilla hän osoittaa puolisolleen rakkautta.

”Se on mahtavaa. Minun rakkaudentekoni eivät ole syötäviä. Sanon joka aamu herättyäni rakastavani Eppua. Ja illalla nukkumaan käydessä kerron, että sinä olet rakas ja paras asia maailmassa, mitä minulle on tapahtunut.”

Lue lisää Kotiliedestä!

Lue myös

Suosittelemme