heidi Klum
Julkkikset

Heidi Klumin uusi halpismallisto on täynnä kimallusta: ”Käytä vain sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi hyväksi”

Huippumalli Heidi Klum sanoo, ettei hän koskaan mieti, mitä mieltä muut ovat hänen käyttämistään vaatteista. – Mene vaatekaapillesi, pue päällesi ne vaatteet, joissa tunnet olosi hyväksi. Silloin päiväsikin on hyvä, Heidi sanoo.
Teksti: Pia Hagström

Huippumalli Heidi Klum on luonut jo toisen vaatemallistonsa Lidlille.

Ensimmäinen, syyskuussa julkaistu, mallisto sai aikaan somehysterian. Samaa on oletettavasti odotettavissa myös nyt, kun juhlakauteen suunniteltu, säihkyvää glitteriä ja sinistä samettia täynnä oleva mallisto saapuu kauppoihin maanantaina 4.12.

Erityistä Heidin Lidlille suunnittelemissa vaatteissa on niiden hinta: malliston kallein tuote maksaa 24,99 euroa.

–Halusin luoda muotia, joka antaa meidän kimaltaa juhlapyhinä ja on kuitenkin yksinkertaista ja eleganttia, Heidi Klum sanoo.

Heidin tyylivinkki: käytä vain sellaisia vaatteita, joissa tunnet olosi hyväksi

Anna tapasi Heidin syyskuussa New Yorkin muotiviikon aikaan ensimmäisen malliston julkaisun yhteydessä.

Kirkkaansiniseen jakkupukuun pukeutunut Heidi seisoi lavalla mallien ympäröimä ja näytti yllättävän pieneltä ja hennolta. Se osoittautui harhakuvaksi, sillä Heidin energisyys ja rentous täytti hetkessä koko tilan.

Mikä on Heidille tärkeää hänen omassa tyylissään?

– Ainoa sääntö on, että käytän niitä vaatteita, joissa todella tunnen oloni hyväksi. Jos itseluottamus on huono, voi kalliskin vaate näyttää päällä perunasäkiltä. Vastaavasti jos olonsa tuntee kantamassaan asussa hyväksi, voi halpakin vaate näyttää siltä, kuin se kuuluisi näytöslavoille, Heidi sanoo.

Heidi muistuttaa, että jokaisella on oma tyylitajunsa ja ainoa henkilö, joka meidän täytyy tehdä onnelliseksi, olemme me itse.

– Minä esimerkiksi rakastan käyttää leopardipukua ensimmäisestä Lidl-kokoelmastani. En mieti, mitä muut siitä ajattelevat. Kaikkien naisten pitäisi tuntea niin. Mene vaatekaapillesi, pue päällesi ne vaatteet, joissa tunnet olosi hyväksi. Silloin päiväsikin on hyvä. Muista, että sinun ei tarvitse miellyttää muita.

Entä mitkä ovat Heidin omat tulevaisuudensuunnitelmat?

– Lähitulevaisuudessa toivomuslistallani on Kiinan muurin näkeminen. Se olisi mahtavaa!

X