Julkkikset

Mikko Leppilampi ja Beata Papp saavat vauvan – pariskunta kertoi onnestaan julkaisemalla hurmaavan kuvan sosiaalisessa mediassa

Mikko Leppilampi ja Beata Papp saavat ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pariskunta ilmoitti onnellisesta uutisesta sosiaalisen median tileillään.

Teksti:
Janna Nousiainen
Kuvat:
Sampo Korhonen

Mikko Leppilampi ja Beata Papp saavat vauvan.

Mikko Leppilampi ja Beata Papp saavat ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pariskunta ilmoitti onnellisesta uutisesta sosiaalisen median tileillään.

Juontaja-näyttelijä Mikko Leppilampi ja entinen taitoluistelija Beata Papp ovat saamassa perheenlisäystä. Pariskunta ilmoitti iloisesta uutisesta julkaisemalla omilla sosiaalisen median tileillään herkän kuvan. Kuvassa on kättä vatsallaan pitelevä ja hymyilevä Beata.

”Onnellisia uutisia, meille tulee vauva!” Mikko kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lapsi on pariskunnan ensimmäinen yhteinen. Mikolla on ennestään yksi lapsi.

Mikon ja Beatan uutinen on otettu ilolla vastaan, ja kuvien alle on sadellut paljon onnitteluja.

”Voi ihanaa!! Onnea!” muun muassa Anni Hautala onnittelee tulevia vanhempia.

”Jeee, onnea ihanat”, Heidi Sohlberg puolestaan onnittelee.

Mikko Leppilampi ja Beata Papp pitävät suhteestaan matalaa profiilia

Muutama vuosi sitten Mikko Leppilampi huomasi potevansa jonkun sortin ikäkriisiä. Hän kertoi viime kesänä Anna-lehdessä ymmärtäneensä tuolloin, että onnellisuus olisi kiinni hänen omista päätöksistään ja teoistaan.

– Nyt olen huomannut, että kun osaan rauhoittua ja arvostaa nykyistä elämääni, se houkuttelee puoleensa hyviä asioita. Elän terveellisemmin ja voin paremmin, Mikko pohti Annassa.

Mikko myös kertoi olevansa onnellisempi kuin aiemmin.

– Minulla on ihana tytär, perhe lähellä, innostavia työprojekteja ja kiva koti, jossa viihdyn täydellisen hyvin, sekä rinnallani upea kumppani. En voisi pyytää enempää.

Mikolle on tärkeää pitää parisuhteeseen liittyvät asiat yksityisinä. Hän ja Beata ovatkin pitäneet suhteestaan varsin matalaa profiilia.

– Sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni, Mikko kuitenkin vahvisti Annalle.

X