Janina Fry

Emma gaala 2020 fiilistelyä

Teksti:
Janina Fry

Tänä viikonloppuna sain kunnian olla vieraana tässä viihdyttävässä gaalassa. Mieheni on Warner Music levy-yhtiön toimitusjohtaja joten gaala on hänen työvuoden huipentuma jolloin artistien kova työ toivottavasti palkitaan. Oma yhteys musamaailmaan löytyy historiastani. Pari levyä tehneenä ja biisejäkin sanoittaneena pidän sitä erittäin mielenkiintoisena seurata suomalaisten artistien luovaa kaarta. Ilta oli tällä kertaa Warnerin artistien. Vesala, Chisu, Lauri Tähkä, Ellinora ja puhumattakan JVG:n. Antti Tuisku teki huikean avausnumeron gaalassa. Hänen uusi levy on on saanut huippuarvostelut. Huikea artisti! Musiikki vaikuttaa minuun niin, että innostun kuin villivarsa kevätlaitumilla. Kuulostaa ehkä hullulta mutta näin se on. Myönnän. Alla muutama kuva ennen gaalaa valmistautumisesta ja itse gaalasta.

Tämä teddy-takki Max Mara.
Mekko on HM x Giambattista Valli yhteistyömallistosta.
Ihana Paula Vesala.
Ystäväni, Vanessa Kurri
Tein meikin ja hiukset itse koska olin niin viime tipassa päättänyt, että menen gaalaan joten onneksi pysyy pensselit kädessä. Eniten kärsivällisyyttä vaatii hiusten kihartaminen. Parhaat raudat hiusten suoristamiseen tai kihartamiseen löytyy Cloud ninelta.
Max Mara
Tämä Mert Otsamon suunnittelema iltapuku oli minun suosikkini. Luomuksia oli toinen toistaan makeampia mutta tässä osui kaikki kohdalleen.
X