Janina Fry

Ensimmäinen Vappu uudessa kodissa

Teksti:
Janina Fry

Vappu tuli ja meni pienellä porukalla ja olikin mahtava juhlistaa vappua kunnolla.

Tyttäreni köksäntunnin donitsit onnistui hienosti.

Mekko päälle, ilmapallot, munkit ja kuplivat juomat. Tänä vuonna Pääsiäinen meni todella maltillisesti monesta syystä, mm. pakkaus ja muuttorumbasta johtuen mutta oli siinä muitakin käänteitä jotka hillitsivät menoa. Kirjoitan siitä eri postauksessa jossain vaiheessa.

Mekko: MIAM Clothing

Ensimmäinen vappu uudessa talossa oli tietenkin juhlistettava vaikkakin pienessä piirissä. Meillä kävi yksi perhe vappuaattona ja toinen ystäväperhe vappupäivänä. Ystävämme on ammatiltaan Sommelier ja meillä olikin pienimuotoinen samppanja tasting siinä vappuaattona.

Sen lisäksi nautimme sitruunaista jokirapu pastaa joka pohjautuu alunperin tähän reseptiin.

Jälkiruoaksi tein vadelma sorbet annokset kinuskikastikkeella. Päälle hieman marjamysli seosta antamaan tekstuuria, pikku tilkka Cointreau likööriä ja viimeistely tuoreilla vadelmilla ja mustikoilla ja se on siinä.

Vappupäivän brunssi

Vappupäivänä teimme yhdessä ystäväperheen kanssa salaatteja ja muita perinteisiä vappuherkkuja joista nautimme meillä. Tutustuimme myös uusiin naapureihimme  ulkosalla turvavälejä noudattaen.    

Nyt takaisin arkeen

Tuntuu siltä että on ollut niin riehakas vappu että ihan kiva palata normaaliin arkeen. Vappu on toisaalta ihana tekosyy riehaantua😄

Kivaa iltaa,

Janina

X