Janina Fry

Hiukset ja asusteet sävy sävyyn

Teksti:
Janina Fry

Tämä talvi on ollut erikoinen sillä tavalla, että hyvin on pärjännyt villakangastakeilla. Untuvatakkia on tullut käytettyä lähinnä koiraa ulkoiluttaessa. Nyt kun näyttää siltä, että talvi on jäämässä lyhyeksi ja vähälumiseksi olen alkanut haaveilemaan keväisistä päivistä jolloin voi kävellä takki auki helmat hulmuten.

Villakangastakki, Sand Copenhagen, Laukku, Max Mara, Mokkasaappaat, Mango. Korvakorut, Zara. © Mona Salminen
Villakangastakki Sand Copenhagen © Mona Salminen

Tämä ruutukuosinen Sand Copenhagenin takki on mahtava piristys alkukevään katukuvaan. Se piristää yksinkertaisen tai muuten hieman tylsän asun ja tuo siihen tarvittavaa särmää. Toinen suosikkini on tämä krokotiiliprintattu Max Maran käsilaukku.

Krokotiili printattu laukku Max Mara © Mona Salminen

Konjakinväriset asusteet sopivat omaan hiusvärini kanssa ja ankkuroi asun. Tämän huomasin aikoinaan kun vietin enemmän aikaa Italiassa, että paikalliset naiset sovittivat varsinkin nahka-asusteiden värit sointumaan heidän hiusten ja ihonväriin. Se toimii aina, varsinkin arjessa. Silloin kokonaisuuteen tulee mielenkiintoista harmoniaa.

Saappaat Mango. © Mona Salminen

Saappaat ovat Mangosta ja olen yllättynyt siitä miten hyvä lesti näissä onkaan ja korko juuri sopivan matala, että se ei vauhtia hidasta.

© Mona Salminen
Hiusklipsi Gauhar Helsinki © Mona Salminen
X