Janina Fry

Kuvia uudesta kodista - Aikaa kestäviä ratkaisuja Iskusta

Teksti:
Janina Fry

Kaupallinen yhteistyö Isku Koti

Vihdoinkin voin näyttää osia uudesta kodistamme. Yläkerran keittiö, ruokailutila, olohuone ja makuuhuone alkavat löytämään muotonsa. Vaiheessa ovat vielä leffahuone, työhuone ja piha-alue. Aiemmin keväällä esitin täällä sisustussunnittelija Hanna Fäldt suunnitelman meidän tähän yläkerran avaraan tilaan. Toiveena meillä oli maanläheiset sävyt ja kotoinen tunnelma joka toimii niin meidän perheen vapaa-aikaan kuin vieraiden kanssa seurusteluun.

Curve-sohvat ovat ajatonta kestävää suomalaista designia. Sohvan on suunnitellut Ilari Jääskeläinen ja ne valmistetaan käsityönä Suomessa Iskun tehtaalla Lahdessa.

Ruokailutilan tuolit ovat hurmanneet kauneudellaan ja mukavuudellaan. Pohjanmaan kalusteen Odense-tuoli vetää jopa vertoja nojatuoliin, niin miellyttävää siinä on istua. Varoitus: Illallisvieraat saattavat viihtyä jopa liian hyvin.

Niemekkeelle halusimme arkisen aamiaspisteen kahdella Manning-baarituolilla. Arkiaamuisin sen äärellä tullaan ja mennään. Tämän ympärillä voi helposti kokoontua ja kokata yhdessä. 

Makuuhuoneen kruunu 

Nyt oli myös aika päivittää sänky. Unelmien sänky löytyi Carpe Diem Bedsiltä jonka mallisto löytyy Iskun valikoimista. Jylhä amerikkalaishenkinen sängynpääty kruunaa makuuhuoneen ja sävymaailma saa soljua saman sävyisenä kuin olohuone. Se antaa rauhallisen ja yhtenäisen ilmeen kokonaisuudelle.


Yöpöytien lamput Reflection ja yöpöydät Melodia joissa laatikot kätkevät tavarat ovat Kiteen Huonekalutehtaan valmistamat.


Ulkotilat

Parhaimpia sisustusratkaisuja ovat olleet myös niinikään vastakkain asetellut sohvat terassilla. Terassilla komeilee jopa kaksi kulmasohvaa jotka luovat neliön joka kutsuu isommankin porukan viihtymään. Itseasiassa jopa meidän perhe plus toinen perhe täyttää kummatkin sohvat joten ei ole ollut yhtään ylimitoitettu ratkaisu.

Nautinnollisia kesäpäiviä toivottaen,

Janina

 

 

 

 

X