Janina Fry

Mummini talviturkissa

Teksti:
Janina Fry

Näin ennen joulua tulee usein vähän nostalginen olo. Nostin täällä blogissa taannoin esille mummini pipon joka on lämmittänyt minua kun olen käynyt esim. talviuinneilla. Kun nyt saimme nauttia muutaman päivän pakkaskeleistä kävin läpi talvitakkejani ja mietin, olenko uuden takin tarpeessa? Löysin mummini vanhan talviturkin varastosta ja se sopii mun joulunostalgiaan jos mikä. Kaiken lisäksi se on ihana ja lämmin. Tämä siis rohkaisuna käymään läpi niitä aarteita mitä menneiltä sukupolvilta on jäänyt. Aina ei tarvitse ostaa uutta. Mummini turkki on Porvoolaisen Liisa Voiman käsialaa ja se on niin ajattoman kauniin mallinen, että en ole tarvinnut tehdä siihen mitään muutoksia.

Panta ja korvakorut Gauhar

Se sopii täydellisesti tähän joulunalusaikaan kun muutenkin tuntuu, että on ihana tuoda pientä ylellisyyttä kokonaisuuteen. Yleellisen ripauksen on antanut myös hiuspanta joka on ollut tällä viikolla aktiiivisesti käytössä. Pannan ainoa huono puoli on jos se vähänkään puristaa korvan takaa, siksi oli mahtavaa kun löysin tämän pehmeän vihreän pannan Gauharista. Tätä on pakko kehua kun kerrankin sellainen joka ei purista. Jos niin käy se lentää pois päästä alle vartissa.

Kävin kuvaamassa vanhoilla kotikonnuillani. Asuin muutaman vuoden Juhani Ahon tiellä vanhassa Eirassa ja nämä kuvat on otettu Engelinaukiolla. Olen ehtinyt asua Helsingissä muutamassa eri kaupunginosassa aikuisiällä ja lapsuuteni vuosina tuli hengailtua Kruunuhaassa isovanhempien luona.    Helsingillä on erityinen paikka sydämessäni, olenhan minä syntynyt täällä.

Farkut Reiko, Neule H&M, Saappaat Stuart Weitzman, Laukku Goyard, Aurinkolasit Ray Ban

Aurinkolasit sai myös piipahtaa käytössä kun kerran aurinkokin helli meitä muutaman päivän ajan. Varsinkin autoa ajaessa ovat lasit tähän vuodenaikaan tarpeen kun aurinko paistaa niin matalalta. Nyt laitan koneen kiinni ja lähden palaveriin joten kaunista keskiviikko iltapäivää kaikille.

Iloa ja joulun valoa,

Janina

 

X