Janina Fry

Päivä minun kanssani

Teksti:
Janina Fry

Ajattelin tehdä tällaisen postauksen. Idean ja vinkin tähän sain Sara Parikalta joka ennen bloggasi tässä portaalissa. Tavallaan instagram stoorit ajaa samaa asiaa mutta kokeilen nyt tämän tyyppistä blogia. Tänään olen herännyt 6.50 ja vienyt heti koiran ulos. Kuten kaikki koiranomistajat tietävät niin oli keli mikä tahansa niin ulos mennään. Tänään oli kyllä haastavaa. Ei edes Dusty halunnut mennä ulos vaan heittäytyi levyksi eteisen lattialle kun avasin ulko-oven. Tästä minulla ei ole kuvamateriaalia. Olin liian unenpöpperössä, että olisin muistanut napata kuvan tilanteesta. Tänään heitin poikkeuksellisesti lapset myös autolla kouluun. Yleensä he menevät jo omin avuin ja hyvä niin. Saavat hyvää hyötyliikuntaa. Aamulla join kahvin sijaan kuuma vettä inkiväärin, sitruunan ja hunajan kanssa koska tuntui siltä, että keho tarvitsee sitä.

Duunia

Heti kun pääsin koneen äärelle aloin editoimaan muutamia tulevia töitä ja huomasin, että kuvamateriaali ei riitä. Virittelin vähän valoja ja aloitin kuvaamisen. Täytyy todeta, että oli kyllä eräänlainen mission impossible kun luonnonvaloa oli nolla. Jokunen päivä sitten ajattelin, että nyt on varmaan tammikuun harmain päivä mutta tämän päivän harmaus oli ehkä vielä astetta harmaampi. No, sain jotain kasaan. Katsotaan miten toimii.

Onneksi minulla on tällainen tehokas lamppu apuna.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Samaan aikaan kun olin lounaspalaverissa käytin Dustyn vihdoin trimmauksessa. Hänellä on ollut aika villi look viime aikoina ja turkki ollut turhan pitkä näillä likaisilla keleillä. Toiseksi olen yrittänyt löytää hänelle sopivaa ruokavaliota koska silmänaluset ovat hieman värjäytyneet ja moni sanoo, että kyse olisi koiran elimistön ph-arvosta. Nyt hän on syönyt raaka-ruokaa viimeisen kuukauden ajan ja näyttää siltä, että silmät olisi vähän rauhoittuneet.

Kävimme lounaalla Anton & Anton liikkeessä Korkeavuorenkadulla. Heillä oli niin herkullisia lounasvaihtoehtoja, että vesi kielellä yritimme päättää mitä söisi.

Kahvileipä jaettuna.

Iltapäivällä puoli neljän aikaan ajan kotiin ja jatkan vielä hetken kotitoimistolla. Aikaa on vapautunut huomattavasti omalle tekemiselle kun esikoinen kulkee itse treeneihinsä ja takaisin. Ai niin, ja kuva trimmatusta Dustysta. Hän muuttui ihan täysin!

Valmistan illallista. Tänään teen pasta al’amatricianaa. Arkena tulee tehtyä aika usein pastaruokia. Sen jälkeen käyn viemässä kuopuksen fudistreeneihin.

Heillä on treenit ulkona ja kun lämpömittari näyttää +7°C joudun toppuuttelemaan kun poikani haluaisi lähteä shortseissa ”koska on niin lämmin”. Ei nyt sentään.

Treenien aikana käyn ruokakaupassa huomista varten ja heitän ostokset kotiin ja lähden takaisin kentälle.

Nyt on kello 20.30 ja pikkuhiljaa valmistaudutaan yöpuulle mutta ennen sitä.

Dusty iltapisulle.

Janina

 

 

 

X