Janina Fry

Postikortti Tukholmasta

Teksti:
Janina Fry

Tässä loistava kimppuidea pääsiäispöytään.

Olen kirjoittanut harvakseltaan tänne viime aikoina. Elämässä on paljon uutta ja se kaikki vie mukanaan ja tunnelmia on välillä vaikea pukea sanoiksi. Osittain varmasti johtuu myös siitä, että olemme viime kuukaudet yrittäneet löytää kivaa kotia jossa voisimme viihtyä täällä pidempäänkin, koska tässä missä olemme nyt on vain alkuajan ratkaisu. Ollaanhan jo hengähdetty kohta vuosi joten kai sitä taas jaksaa muuttaa. Voisin varmaan pian järjestää muuttoon liittyviä konsultointikursseja. Haha!

Onneksi löysimme vihdoinkin täydellisen pidemmän ajan kodin johon pääsemme muuttamaan kesän aikana. Siinä on myös itselleni kookkaampi työhuone johon voin levittäytyä rauhassa kaikkien projektieni kanssa.                  
Kävelin tänään aamulla vähän eri reittejä Dusty-koiramme kanssa ja tuli napsittua paljon kuvia samalla.

Ohitin ihania sisustusliikkeitä jotka korvamerkkasin tulevia tarpeita ajatellen, kivoja kahviloita ja todella kauniin kukkakaupan. Heidän esillepano oli niin inspiroiva.

Tässä loistava kimppuidea pääsiäispöytään.

Djurgården

Kävelymme jatkui rantoja pitkin Djurgårdenin suuntaan. Täällä vierailimme veljeni ja hänen tulevan vaimonsa kanssa edellisenä viikkona sekä Vasamuseossa, että Nordiska museossa. On ollut todella antoisaa kun vieraita on käynyt Suomesta joten nyt nautin tästä rauhasta kun on muutama tunti omaa aikaa ja työt tältä viikolta tehty alta pois.

Kaikissa vuodenajoissa on oma kauneutensa.
Rakastan kulkea rantoja pitkin tässä kaupungissa.
Bongasin myös ensimmäisen kukkivan kirsikkapuun. En malta odottaa Kungsträdgårdenin kirsikkapuiden kukintoa.

Hyvää viikonloppua!

Janina ❤️

 

 

X