Janina Fry

Rakkautta seinille

Teksti:
Janina Fry

Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa. Tiedän, että meillä on nyt paljon muuta ajateltavaa eikä ehkä sisustaminen ole just nyt päällimäisenä mielessä. Tässä ajassa kuitenkin ennen kun koronavirus tuli ja muutti kaiken olin ehtinyt tilata muutaman hauskan taulun piristämään keittiön ilmettä kevääksi. Olen viikonlopun aikana ripustanut niitä ylös ja sanoma: THIS KITCHEN IS FOR DANCING on juuri sitä mitä tarvitsen näinä vakavina aikoina. Vaikka omaehtoinen sosiaalinen vetäytyminen on suositus kaikille emme saa unohtaa huolehtia itsestämme. Liikuntaa kun voi harrastaa niin monella eri tavalla eikä siihen välttämättä tarvita yhtäkään välinettä. Hyötyliikuntaa voi harrastaa vaikka keittiössä tanssien kokkausvuorojen lomassa ;). Jos jotain olen oivaltanut vaikeiden kokemusten keskellä se on ronskin huumorin voima. Muistetaan myös tehdä arjesta ja tästä hetkestä siedettävämpää antamalla mustan huumorinkukan kukkia. Tehdään kaikkemme mitä voimme ja pyritään olla yhdessä siinä ketjussa joka auttaa katkaisemaan tämän taudin leviämisen.

 

Industrial-tyyli pehmenee vaaleanpunaisella

Meidän koti on hyvin graafinen 60-luvun atriumpihalla varustettu rivitalo ja halusin kunnioittaa talomme sanelemaa arkkitehtuuria ja myös pehmentää tiiliseinän yleisilmettä tuomalla vaaleanpunaisia sävyjä industriaalisen valaisimen ja mustien kehysten kontrastiksi. Keittiössä ollaan niin paljon ja haluan välillä tehdä pieniä muutoksia jotka säväyttävät arjessa.

Kodissa pitää olla kerroksellisuutta ja haluan myös että, historiamme näkyy ja siksi meillä on seinillä myös tauluja edellisiltä sukupolvilta. Isoisälläni oli paljon meriaiheisia taideteoksia joista moni päätyi myös teille tietämättömille mutta minulle hyvin rakas Jäälautta-taulu päätyi itselleni. Kerron siitä enemmän toisella kertaa.

Vasemmalla juliste, Almost kiss ja oikealla juliste, Antibes.

37-vuotta vanha piano

Piano jonka sain 10-vuotis lahjaksi vuonna 1983 seisoo meidän ruokailutilassa. Se on säilynyt mukana ja kestänyt monia muuttoja. Sen arvo on enemmän symbolinen. Tähän pitkään ruokailutilaan ajattelin tuoda jotain hyvin kepeää joten päädyin näihin kahteen piirustukseen. Hetki ennen suudelmaa – Almost kiss vasemmalla tuo muistoihin ensimmäisiä suudelmia ja hetkeä ennen sitä. Mikä sen parempaa? Siinä voi pimpotellessa antautua romanttisten muistojen vietäväksi ja antaa luovuuden kumpua.

Alekoodi “JANINAFRY” antaa -25% alennusta 17-19.3 välillä. Koodi ei koske kehyksiä eikä Handpicked- tai persoonallisia julisteita. Desenio.fi

Janina <3

 

X