Mainos: Isku
Mainos | Isku Janina Fry

Sisustus pohdintoja

Teksti:
Isku

Kaupallinen yhteistyö Isku

Kun on monta kotia sisustanut elämänsä aikana on saanut punnita sisustus pohdintoja aina silloiseen elämäntilanteeseen sopivaksi. Oppii mistä todella pitää ja mistä toisaalta ei. Nyt kun lapset ovat isompia on aika tehdä vähän erilaisia ratkaisuja. Tein viime syksynä postauksen ajatuksista tulevan talon sävymaailmasta ja olen edelleen aika pitkälle samaa mieltä. Ainoa asia joka on muuttunut on se että emme käytäkään mustaa tehostevärinä muuhun kuin pienempiin yksityiskohtiin. Portaiden runko oli alkuvaiheen suunnitelmassa musta mutta se muuttui matkan varrella.

Helpotusta valintaprosessiin sisustussuunnittelijan avulla

Kävimme tutustumassa kotimaisen Iskun valikoimaan ja sovimme sisustussunnittelija Hanna Fäldtin kanssa tapaamisen talolle. Siellä paikan päällä oli hyvä nähdä erilaiset värivaihtoehdot juuri siinä valossa mihin ne tulevat. Alla näette fiiliskuvan olohuoneesta ja makuuhuoneesta joka on toiminut inspiraationa valintoihin.

Kodikas ja toimiva

Koska kyseessä on yksi suuri avara tila joka sisältää keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen halusin harmonisen värimaailman kokonaisuudessaan. Klassinen mutta silti modernilla tvistillä jossa myös pientä luksusta.
Tärkeää on myös, että kaikki tuolit ja sohvat ovat sellaisia joissa on miellyttävä ja hyvä istua.

Vasemmassa yläreunassa tilkku ruokailutilan matosta ja alla oleva kangastilkku on ruokailutuolien kankaan sävy. Oikealla malli keraamisesta pöytälevystä.
Valaisimet: ja kattovalaisimet. Pöytä Baron, keraaminen kansi, väri Nougat. Tuolit:

Olohuone joka kutsuu seurusteluun

Olen pitkään haaveillut ratkaisusta jossa kaksi sohvaa asetetaan vastakkain ja se toteutetaan nyt. Normaalioloissa on kiva kutsua ystäviä kylään, nauttia ihana illallinen mukavissa tuoleissa kiireettömästi ja sitten siirtyä olohuoneeseen seurustelemaan.

 

Sohvat: , Valaisin: Matto: . Pöytä: Innovation Living marble table.

 

Sänky: . Tuoli: Matto:

Makuuhuone joka sijaitsee samassa kerroksessa kulkee samassa harmonisessa greige-sävyssä kuin olohuone. En olisi varmaan löytänyt kaikkia hienoja vaihtoehtoja itse ilman sisustussunnittelijan ammattitaitoista otetta joka tuntee valikoimansa läpikotaisin ja osaa asiakkaan fiiliskuvien pohjalta löytää ne helmet sieltä.

Oona Österman

Tällaisia sisustus pohdintoja. Ihanaa kun on viikonloppu ja saa ulkoilla, levätä ja nauttia rennosta viikonlopusta perheen kesken. Ensi viikonloppuna onkin muutto täydessä vauhdissa. Nyt täytyy vain toivoa, että tämä kiihtyvä koronatilanne ei aiheuta mitään mutkia matkaan.

Janina🤎

X