Janina Fry

Staycation - Irtiotto arjesta

Teksti:
Janina Fry

[Palvelu saatu] Aina ei tarvitse lähteä kauas, jotta tuntuisi pieneltä irtiotolta. Myönnän ett olen tosi huono lähtemään mihinkään itsekseni. Pidemmän aikaa olen kuitenkin kaivannut jotain vaihtelua tässä korona-arjessa, kuten varmaan kaikki. Toteutin siis tällaisen Staycationin Hotel Kämpiin. Kuvasin hieman tulevia yhteistöitä ja söimme illallisen huoneessa parin ystäväni kanssa joiden kanssa teimme kuvia. He lähtivät kotiin ja minä jäin nukkumaan King size-sänkyyn. Nukuin kuin prinsessa eikä patjan alla ollut hernettä😉 Oli niin inspiroivaa saada pientä maisemanvaihdosta. Suosittelen muuten pukeutumaan pienessäkin porukassa ihaniin vaatteisiin. Se tekee ihmeitä mielialalle.

Kuvan hame: Marina Rinaldi Yläosa: Kappahl
Hanna-Liisa Erkheikki
Ulla Hirvas

Aamiainen toimitettiin huoneeseen ja vietin koko päivän myöhäisellä check outilla huoneessani kirjoittaen ja fiilistelen. Nautin myös oikein pitkästä kuumasta kylvystä. Nyt olen valmis jouluun ja kaikkeen siihen hössötykseen mitä siihen liittyy vaikka tämä joulu tulee olemaan erilainen kaikilla. Olin koko vierailun ajan lähinnä omissa oloissa reilulla turvavälillä suhteessa muihin. Miten ihanaa välillä on olla ihan vain itsekseen. Itsensä kanssa on hyvä viettää aikaa ja tunnustella mitä oikeasti minulle kuuluu. Muistaakseni olen viimeksi ollut jossain muualla yötä poissa perheestä kun olin rintaleikkauksissa ehkä oli korkea aika tehdä jotain kivaa ihan vain itsekseen. Nuorempana en voinut sietää yksinoloa mutta nyt osaan todellakin nauttia siitä.

Hanna-Liisa Erkheikki
Hanna-Liisa Erkheikki

Ilokseni saan jakaa teille oman alennuskoodin. Varaa Staycation Hotel Kämpissä erikoishintaan 200 € / yö yhdelle ja 220 € / yö kahdelle, varattavissa 30.12.2020 asti ja majoitusaika 31.3.2021 asti. Edun voi lunastaa koodilla PROJANINA varatessa yöpymisen Kämpin verkkosivuilta: www.hotelkamp.com.

X