Janina Fry

Syys-suosikit

Teksti:
Janina Fry

Kivaa torstai-iltapäivää!

Aurinko paistaa ainakin täällä ja olo on energinen. Kohta jo marraskuu kolkuttelee ovelle. Tämä jännä kuukausi jolloin kelit vaihtelevat jatkuvasti ja eletään tosissaan siirtymävaihetta talveen. Kesävaatteet on pakattu pois ja toivotamme tervetuloa talvisille kerroksille. Vaikka talvi tekee tuloaan yksi asia on varma. Hameista ja mekoista en aio luopua. Tällä hetkellä tykkään käyttää kaikenlaisia midi-mittaisia hameita. Mukavuus kunniaan! Lämpimät sukkahousut alle ja pitkä takki päälle ja hyvin tarkenee. Kun yhdistän t-paitaan asu on rento, töihin taas laitan paitapuseron tai pooloneuleen ja illanviettoon sitten vaikka joku ihana näyttävä toppi.

Metsänvihreää ja kultaa

Vihreä väri on jo pidemmän aikaan ollut minulle mieluinen väri. Yleisen uskomuksen mukaan se edustaa uudistumista ja tasapainoa sekä symboloi toivoa. Ei mikään ihme että, se puhuttelee myös minua. Yksi kauniimpia asioita Suomen luonnossa on havujen tummanvihreä sävy ja siitä inspiroidun aina uudelleen ja uudelleen. 

Neule: Cos Hame: Zara Hiusnauha ja korvakorut: Gauhar Helsinki (saatu) Saappaat: Stuart Weitzman

 

Valkoinen paitapusero frilla kauluksella: Gauhar Helsinki Neule: Cos Korvakorut: Gauhar Helsinki

Valkoinen paitapusero

Valkoinen paitapusero on iki-klassikko eikä niitä voi koskaan olla liikaa. Täydellisen sellaisen  metsästäminen on ikuinen projekti. Täydellisyyttä hipoo mielestäni tämä valkoinen kauluspaita jossa ihana frilla. Puhdas valkoinen kauluspaita päällä tunnen itseni itsevarmaksi ja raikkaaksi. Kunhan ei heti aamutuimaan kaada kahvit rinnuksille.

 

Valkoinen paitapusero frilla kauluksella ja kaulakorut: Gauhar Helsinki

Saappaita ja tennareita

Midi-hameen kanssa puen tänä syksynä mieluiten pitkävartiset saappaat tai siistit tennarit. Kenkätrendi on ihanan rentoa ja hyvännäköiset tennarit ovatkin arjen kätevä ja trendikäs valinta. Mulla vaihtelee ympäristö päivän mittaan duunikuvioista sujuvasti lasten harrastuksiin ja tästä syystä vaihtelen kenkiä lennossa. Puhumattakaan koiran ulkoiluttamisesta. Erehdyin kerran märkään ruohoon mokka-saappailla. Sitä virhettä en tee toiste ja sitä paitsi jaloille tekee hyvää kun välillä vaihtelee niitä kenkiä. Alla muutama inspiraatiokuva ruutukuosillisista hameista, korkeista saappaista ja tennareista: 

 

 

 

 

 

Tennarit: Steve Madden

Korkeat kauniit saappaat ovat kuin tehty midi-hameen pariksi ja nämä Arketin saappaat jotka löytyvät useassa eri sävyissä on aivan ihanat. Takakontissa mulla onkin tennarit ja korkeat kumisaappaat jotka vedän tarpeen tullen päälle koska hektisen arjen keskellä voi myös olla tarve ottaa happea. Myrskyinen syyspäivä merenrannalla on yksi voimaannuttavimpia juttuja mitä tiedän. Miten teillä?

Iloa ja valoa,

Janina

X