Janina Fry

Tanssii tähtien kanssa kulissien takana

Teksti:
Janina Fry

Viimeisen viikon aikana onkin ollut aikamoista tanssii tähtien kanssa-hulabaloota. Jos et ole nähnyt tulevan kauden Tanssii tähtien kanssa-uutisointia kerron tässä, että päätin lähteä mukaan kilpailemaan tällä kaudella! Maanantaina alkavat tanssitreenit toden teolla ja luvassa on kovaa treeniä niin fyysisesti kuin henkisesti. Tässä kun on otettava haltuun täysin ennestään tuntematon laji. Odotan tosin innolla, että päästään treenaamaan. Minulla ei ole mitään hajua siitä miten tämä tulee menemään mutta olen päättänyt, että kilpailen ensisijaisesti itseäni vastaan ja luotan opettajaani. Ennemmin överit kuin vajarit. Siinä on mun motto. Tästä syystä olen tänä viikonloppuna levännyt ja nauttinut aurinkoisesta säästä, jotta olisin mahdollisimman rento ja pirteä kun treenit alkavat. Tuleva koitos jännittää tietenkin ihan hirvittävästi myös siksi, koska minulla ei ole minkäänlaista aiempaa kokemusta kilpatanssista. Ainoa kokemus mitä minulta löytyy on nuoruuden vuosien Cheerleading-harrastus.

Mahtava Tanssii tähtien kanssa uusi tanssiopettajani Anssi Heikkilä.

Uusi tanssinopettaja

Olen saanut opettajakseni uuden opettajan jota ei ole Tanssii tähtien kanssa-ohjelmassa ennen nähty. Hän on Anssi Heikkilä. Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien huomasin miten rento, huumorintajuinen, ammattitaitoinen ja energinen hän on. Kaiken lisäksi meillä on hyvin samanlainen musiikkimaku. Toivon todellakin, että pystyn pitämään ajatuksia kasassa ja, että oppisin koreografiat mahdollisimman sulavasti. Tästä tulee varmasti hauskaa vaikka ensimmäinen live jännittää jo nyt niin, että vatsaa kipristää. Anssi on luvannut oppimista kantapään kautta, hikeä ja mielikuvituksellisia koreografioita. En malta odottaa tulevaa syksyä tanssin parissa! Alla kuvia kulissien takaa pressi-päivästä viime torstaina. Näin ensimmäistä kertaa silloin muut parit, niin valloittavia persoonia kaikki. Tästä tulee niin kivaa. Covid-19 näkyy kulissien takana sillä tavalla, että kaikilla tuotannon henkilöillä paitsi tanssijoilla on nyt maskit päällä. Tämä on poikkeuksellinen kausi koronan takia mutta toivotaan, että kaikki kantavat vastuunsa, jotta pääsemme nauttimaan tanssin taiasta.

Harvoin näin monta kampaajaa ja meikkaajaa häärää ympärilläni samaan aikaan. Hiuksista vastaa Butik Helsinki ja meikin huippulaadun takaa ilmiömäinen meikkitaiteilija-legenda Raili Hulkkonen.
Hiljainen hetki ennen pressiä Kämpin peilisalissa.
Hetki ennen H-hetkeä.
Vappu the photobomber
Jännän äärellä.
Jo se, että saa olla Raili Hulkkosen meikattavana on vaan niin ihanaa.
X