Viihde

Millainen on suosikkimeikkisi? Meikkisi paljastaa asioita persoonallisuudestasi

Vannotko luonnollisen meikin nimiin vai rakastatko punaisia huulia tai kissamaisia silmänrajauksia? Listasimme leikkimielisesti, mitä kaikkea suosikkimeikki voi paljastaa persoonallisuudesta.
Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Meiltä jokaiselta löytyy usein yksi suosikkimeikki tai -meikkityyli. Meikki voi peittää ihosi virheet, mutta persoonastasi se saattaa paljastaa enemmän kuin olisit arvannutkaan.

Mikä alla olevan listan meikeistä tai meikkityyleistä on eniten sydäntäsi lähellä? Valitse yksi ja lue, mitä se voikaan paljastaa persoonastasi.

Luonnollinen meikki tai ei meikkiä lainkaan

Joku saattaa pitää sinua tylsänä, mutta todellisuudessa sinua pitäisi onnitella! Tunnet olosi yksinkertaisesti mukavaksi omissa nahoissasi. Sinusta säteilee sisäinen kauneus ja itsevarmuus. Olet aito.

suosikkimeikki

Meikkiä? Ei kiitos!

Smokey eye

Olet intohimoinen ja henkisesti äärettömän vahva henkilö. Sinussa on salaperäinen puoli, mikä tekee sinusta entistä kiinnostavamman ja kiehtovamman.

suosikkimeikki

Jos suosikkimeikki on smoky eyes, se viittaa salaperäisyyteen.

Punaiset huulet

Olet rohkea, voimakas, itsevarma, peloton ja pirteä. Toisinaan saatat vaikuttaa hieman päällekäyvältä, mutta sinä tiedät, mitä haluat ja teet asioita saavuttaaksesi haluamasi. Vedät ihmisiä luonnostaan puoleesi.

suosikkimeikki

Rohkea, itsevarma ja punahuulinen.

Nudet huulet

Olet huumorintajuinen, etkä koe tarvetta miellyttää jokaista vastaantulijaa. Olet itsevarma, etkä pelkää, mitä muut sinusta ovat mieltä. Vaikka jokin menisi pieleen, löydät keinon nauraa asialle.

suosikkimeikki

Sinä et pelkää sitä, mitä muut sinusta ajattelevat. Tai nudesta huulipunastasi.

Kissamaiset silmänrajaukset

Kissamaiset silmänrajaukset eivät ole joka naisen juttu. Olet ilmeikäs ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Olet myös hyvä ystävä. Uskot vahvasti siihen, että todellinen kauneus tulee sisältä.

suosikkimeikki

Kissamaiset silmänrajaukset luovat persoonallisen tyylin.

Voimakkaat kulmakarvat

Olet luja ja vakuuttava persoona. Keräät katseet, missä ikinä liikutkin. Voimakkaat kulmakarvat vaativat paljon huolenpitoa, joten ei ole ihme, että olet todennäköisesti perfektionisti.

suosikkimeikki

Jos suosikkimeikkityyliisi kuuluu voimakkaat kulmakarvat, keräät taatusti katseet, missä liikutkin.

Pastellimeikki

Olet suloinen, viaton, naisellinen, romanttinen ja herkkä. Pyrit asettamaan toisten tarpeet omiesi edelle.

suosikkimeikki

Pastellimeikki on herkkä valinta.

Särmikäs ja värikäs meikki

Sinä et pelkää riskien ottamista, vaan olet aina valmiina uusiin haasteisiin. Imet inspiraatiota itseesi kaikkialta ympäriltäsi ja todennäköisesti oletkin niin vaatetuksessasi kuin meikeissäsikin trendien aallonharjalla.

suosikkimeikki

Maailma on sinun inspiraatiosi!

Glittermeikki

Sinä olet nuorekas ja tyttömäinen. Olet sähäkkä luonne. Haluat, että sisäinen loisteesi ja kipinäsi välittyy meikkisi kautta.

suosikkimeikki

Glittermeikki kertoo tyttömäisyydestä.

Lähteet: Beauty Riot, Elle Singapore, Rebel Circus

X