Muoti

Muuttumisleikki: Anna, 39, vaihtoi farkut hehkeään hametyyliin

Yleensä Anna Kuitusen jalassa ovat farkut, vaikka hän haluaisi pukeutua helmoihin. Muuttumisleikissä stylisti valitsi Annalle midipituisen hameen.
16.11.2017 Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia

Työ puheviestinnän opettajana ei vaadi erityistä pukeutumista, ja yleensä Anna Kuitusen, 39, päälle valikoituvat farkut ja siisti paita. Tampereella asuva Anna haluaisi kuitenkin käyttää mekkoja ja hameita, hän ei vain löydä oikeanlaisia. Hän pitää selkeistä linjoista, mutta kaipaa tyyliinsä jotain pientä uutta ja kivaa.

Muuttumisleikki

Annan asu: Kašmirneule Soft Goat. Hame Marita Huurinainen. Nilkkurit H&M.

Hiuksiin lisää tummuutta

Annan hiukset ovat luonnostaan vaaleat. Niihin on laitettu vaaleita raitoja viimeksi huhtikuussa. Siksi hiusten ja ihon sävy ovat niin lähellä toisiaan, että tukka ikään kuin sulautuu kasvoihin. Muuttuja-tiimi halusi hiukan tummentaa hiuksia, jotta ne kehystäisivät kasvoja selkeämmin. Värjäys tehtiin beigen eri sävyin. Siten saatiin lisää tummuutta, mutta yleisilme pysyi vaaleana ja pehmeänä. Tummempi sävy sai myös Annan kasvot näyttämään kapeammilta.

Meikkiin yksi vahva elementti

Annan arkimeikki on yleensä kevyt: ripsiväriä, poskipunaa ja vähän huulipunaa. Hänen oma värimaailmansakin on kevyt, siksi tiimimme halusi luoda hänen kasvoille yhden vahvan elementin, voimakkaat silmänrajaukset. Vaaleansiniset silmät korostuivat kauniisti tummalla rajauksella. Paksu musta rajaus voi olla arkimeikissä jopa hieman turhan dramaattinen, siksi sitä kannattaa pehmentää luomivärin avulla.

Tyylin aakkoset

A Käytä villapaitoja myös hameiden kanssa. Paidan helma kannattaa sujauttaa hameen alle piiloon, jotta vyötärö piirtyy esiin.

B Hiusten sävyä muuttamalla on helppo korostaa tai häivyttää kasvojen muotoa. Ihonsävyä tummempi hiusväri kaventaa kasvoja.

C Paksu silmienrajaus on helppo ja tehokas tapa piirtää silmät esiin.

Juhlava hame arkikäyttöön

Valitsin Annalle midimittaisen hameen ja sen pariksi pehmeän puolipooloneuleen. Kun neuleen helman sujauttaa hameen alle, vyötärö piirtyy kauniisti esiin. Juhlavakin hame muuntuu helposti arkikäyttöön neuleiden ja yksinkertaisten t-paitojen kanssa. Punaiset nilkkurit antavat lisäpituutta säärille ja hauskan väripilkun muuten harmoniseen sävymaailmaan.

Annan meikki

Lancôme/Ilkka Ruotsalainen. Pohjustusvoide Hydra Zen Beauty Essence & Cream. Meikkivoide Teint Idole Ultra Wear Stick, 02. Peitevoide Teint Idole Ultra Wear Camouflage, 110. Valopuuteri Belle de Teint, 04. Poskipuna Blush Subtil Cushion, 025. Rajausväri Liner Plume, 01. Luomiväri Hypnose Stylon, 25 ja 27. Ripsiväri Monsieur Big Mascara, 01. Huulikiilto L’absolu Gloss Sheer, sävy no. 222.

Annan hiukset

Kérastase/Jonna Pyykkö/Magnetic. Väri L’Oréal Professionnel Majirel 9.23 ja 7.8 sekä DiaRichesse 9.13. Hoito Kérastase Bain Densité -sampoo, Kérastase Fusio-Dose Concentré Densifique -volyymihoito ja hiuskuituja vahvistava Booster Vita-Ciment. Muotoilu Kérastase Spray á Porter -suojasuihkeella. Viimeistely Kérastase Laque Couture -hiuskiinteellä.

Sinustako seuraava Muuttuja? Klikkaa tästä ja hae mukaan!

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita Lancômen ja Kérastasen tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 175 e.

Tuotteet

1. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Camouflage -peiteaine pysyy iholla pitkään, 36 e.

2. Nestemäistä Lancôme L’Absolut Rôse -huulipunaa on sekä läpikuultavana että mattaversiona, 29 e.

3. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Stick -meikkivoide on pakattu käteväksi puikoksi, 47 e.

4. Kérastase Styling Laque Couture on kevyt ja helposti muokattava hiuslakka, 30 e.

5. Kérastase Couture Spray á Porter -rakennesuihke antaa hiuksille lämpösuojan muotoiltaessa, 33 e.

Muuttuja 7/2017

  • Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Julkaistu Annassa 46/2017.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi