Mainos: Yhteistyössä Avène
Mainos | Yhteistyössä Avène

Golfaava nainen, tule mukaan Avènen aurinkotuotteiden testiryhmään!

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan Avènen aurinkotuotteita, mikäli olet lähdössä golfmatkalle huhtikuun aikana!

Yhteistyössä:
Avène

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan Avènen aurinkotuotteita, mikäli olet lähdössä golfmatkalle huhtikuun aikana!

Etsimme kahtakymmentä naista testaamaan Avènen tuotteita huhtikuun aikana. Jos olet lähdössä golf-lomalle huhtikuussa ja kaipaat matkalle mukaan aurinkosuojaa, tule mukaan testiryhmäämme!

Avène tarjoaa laadukkaita tuotteita suojaamaan ja hoivaamaan golfarin ihoa kesän aurinkoisina pelipäivinä. Testiryhmäläiset saavat käyttöönsä seuraavan tuotekattauksen:

Avène Very High Reflex Sun Protection

Aurinkoemulsio, joka sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti kasvoille ja herkille ihoalueille.

Avène High Protection Lotion

Kaikille ihotyypeille sopiva aurinkoemulsio kasvoille ja vartalolle.

Avène Thermal Spring Water in spray

Terveyslähdevesi rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa ihoa auringossa oleskelun aikana ja sen jälkeen. Lievittää ihon punoitusta ja ärsytystä. Tuote on hajusteeton ja säilöntäaineeton.

Avène High Protection Compact

Vedenkestävä, värillinen aurinkovoide, joka tuo iholle kauniin hehkun samalla, kun se suojaa ihoa UV-säteiltä. Sopii myös erittäin herkälle iholle.

Tiesitkö? Kaikki Avène-tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Avène ei kuormita vesistöjä ja on myös ekologinen valinta.

Hae mukaan testiryhmään!

Täytä alla oleva lomake 3.4. mennessä. Valitsemme testiryhmään mukaan yhteensä 20 naista, jotka ovat lähdössä golf-matkalle huhtikuun alkupuolella. Testiryhmään valitut saavat kokeiltavakseen neljä Avènen tuotetta, joita he sitoutuvat käyttämään säännöllisesti vähintään viikon ajan golf-matkallaan. Lähetämme testaajille sähköisen kyselyn, jossa he pääsevät kertomaan omista suosikeistaan ja testauskokemuksistaan. Lisäksi toivomme testiryhmäläisiltä aurinkoisia valokuvia matkalta. Testituloksia hyödynnetään muun muassa Anna Golf -lehdessä sekä Golflehdessä. Hae mukaan nyt!

X