Reseptit

Appelsiinijuustokakut lasissa

Appelsiinijuustokakut lasissa syntyvä nopeasti ja vaivattomasti keksimurusta, appelsiinituorejuustosta ja kermasta.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Appelsiinijuustokakut lasissa

  • 100 g grahamkeksejä murskattuina
  • 50 g voita sulatettuna
  • 1 tl appelsiinin raastettua kuorta
  • 1 dl vispikermaa
  • 200 g appelsiinin makuista tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • 200 g pääsiäissuklaarakeita rouhittuina
  • 1 appelsiini viipaleina

Valmistusohje

Appelsiinijuustokakut lasissa tehdään helposti näin:

1. Sekoita voisula ja appelsiinin kuoriraaste keksimurskaan. Jaa seos neljään isoon juomalasiin tai annosmaljaan.

2. Vaahdota vispikerma.

3. Sekoita appelsiinituorejuuston joukkoon sokeri, appelsiini mehu ja 2/3 rouhituista pääsiäismakeisista. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi seos keksimurun päälle. Koristele lopuilla karkkimuruilla ja appelsiiniviipaleilla.

Katso myös: Sitruunajuustokakku lasissa

Katso myös Kotiliesi.fi: Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa

X