Appelsiinijuustokakut lasissa
Appelsiinijuustokakut lasissa syntyvä nopeasti ja vaivattomasti keksimurusta, appelsiinituorejuustosta ja kermasta.
Ainekset
Appelsiinijuustokakut lasissa
- 100 g grahamkeksejä murskattuina
- 50 g voita sulatettuna
- 1 tl appelsiinin raastettua kuorta
- 1 dl vispikermaa
- 200 g appelsiinin makuista tuorejuustoa
- 1 dl sokeria
- 2 rkl appelsiinimehua
- 200 g pääsiäissuklaarakeita rouhittuina
- 1 appelsiini viipaleina
Valmistusohje
Appelsiinijuustokakut lasissa tehdään helposti näin:
1. Sekoita voisula ja appelsiinin kuoriraaste keksimurskaan. Jaa seos neljään isoon juomalasiin tai annosmaljaan.
2. Vaahdota vispikerma.
3. Sekoita appelsiinituorejuuston joukkoon sokeri, appelsiini mehu ja 2/3 rouhituista pääsiäismakeisista. Kääntele joukkoon kermavaahto. Lusikoi seos keksimurun päälle. Koristele lopuilla karkkimuruilla ja appelsiiniviipaleilla.
Katso myös: Sitruunajuustokakku lasissa
Katso myös Kotiliesi.fi: Nopeat hedelmäiset juustokakut lasissa
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous