Reseptit

Avokado pähkinöiden ja chilihummuksen kanssa

28.1.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

1

Arvostelu

Ainekset

1 kypsä avokado
25 g paahdettuja pähkinöitä ja manteleita
sitruunalohkoja
3 rkl hummusta
chilikastiketta (esim. sriracha)

Valmistusohje

Avokado on loistava eväsruoka. Tässä sen seurana on pähkinöitä ja chilihummusta.

1. Pakkaa avokado kokonaisena mukaan, ettei se tummu.
2. Mausta hummus chilikastikkeella makusi mukaan.
3. Paahda ja rouhi pähkinät.
4. Halkaise avokado, poista kivi ja lusikoi hummusta sekä pähkinöitä siemenkoloon.

Katso myös:

Kotiliesi.fi Raikas avokado-salaatti

Kommentit (2)

Hei Sedde,
Tässä reseptissä on ajatuksena ottaa avokado-ateria evääksi töihin. Jos teet niin, kannattaa halkaista avokado vasta, kun aiot sen syödä, ettei se tummu. Jos valmistat sen samantien syötäväksi, ei sitä tarvitse pakata:)

Pähkinärasian vieressä on chilihummusta.




0



0

Hei,

Haluaisin tehdä tuon, mutten ymmärrä tätä: 1. Pakkaa avokado kokonaisena mukaan, ettei se tummu.

Siis pakata minne? Mikä tuo pieni annos on, joka on pähkinöiden vieressä? Onko se sitä kastiketta?

Toivon kovasti vastausta niin pääsisin tekemään.

Kiitos




0



0

Hei Sedde,
Tässä reseptissä on ajatuksena ottaa avokado-ateria evääksi töihin. Jos teet niin, kannattaa halkaista avokado vasta, kun aiot sen syödä, ettei se tummu. Jos valmistat sen samantien syötäväksi, ei sitä tarvitse pakata:)

Pähkinärasian vieressä on chilihummusta.




0



0

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *