Banaani-suklaatiramisu
Tämä banaanilla ja kondensoidulla maidolla maustettu versio tiramisusta vie kielen mennessään!
Ainekset
Banaani-suklaatiramisu:
- 500 g mascarpone-tuorejuustoa
- 1 prk makeutettua kondensoitua maitoa
- 2 dl kuohukermaa
- 1 pkt savoyardi-keksejä
- 2 dl maitokahvia
- 3-4 kypsää banaania
- tummaa kaakaojauhetta
Valmistusohje
1. Notkista mascarpone kulhossa lusikalla. Sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito.
2. Vaahdota kerma ja kääntele se mascarponeseoksen.
3. Kostuta puolet savoyardikekseistä maitokahvissa ja lado ne keskikokoisen lasi- tai posmiinivuoan pohjalle. Kaada päälle puolet mascarpone-kermaseoksesta. Viipaloi banaanit ja levitä puolet viipaleista täytteen pinnalle. Tee toinen samanlainen kerros: kostuta loput keksit ja asettele ne banaanien päälle, sitten loppu macarpone-kermaseos ja lopuksi banaaniviipaleet.
4. Viimeistele pinta kaakaojauheella ja nosta vuoka jääkaappiin vetäytymään ja odottamaan tarjoilua.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous