Bindae duk eli korealaiset mungpapuohukaiset
Mungpapuohukaiset ovat täyttävää korealaista katuruokaa. Mungpapujen sijaan nämä letut voi tehdä myös jauhetuista kikherneistä tai soijapavuista.
Ainekset
- 4 dl keitettyjä mungpapuja
- 100 g hienonnettua keittokinkkua
- 1 dl hienonnettua kimchiä tai kiinankaalia + jauhettua chiliä
- 4 silputtua kevätsipulia
- 2 tl valkosipulisilppua
- 1 tl suolaa
- 0.5 tl mustapippuria
- 3 kananmunaa
Valmistusohje
1. Jauha mungpavut monitoimikoneessa. Lisää sen verran vettä, että saat sileää puuroa. Sekoita silputtu kinkku, kimchi tai kiinakaali ja chili, kevätsipulit, valkosipuli, mausteet ja munat.
2. Paista taikinasta lettuja öljy-seesamiöljyseoksessa. Jos taikina ei paistettaessa pysy koossa, sekoita joukkoon lusikallinen maissitärkkelystä. Tarjoa ohukaiset chilikastikkeen, soijan ja kimchin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous