Caffè zabaione
Caffè zabaione tarjoillaan manteli- tai vohvelileivonnaisen kanssa.
Ainekset
- 4 keltuaista
- 2 rkl sokeria
- 1 dl vahvaa kahvia
- 2 rkl kahvilikööriä
- 1 tl raastettua sitruunankuorta
- 1 dl kuohukermaa vaahdoksi vatkattuna
- (vaniljasokeria)
- raastettua suklaata
Valmistusohje
Sitruunankuorella maustettu caffè zabaione sopii tarjottavaksi manteli- tai vohvelileivonnaisen kanssa.
1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi astiassa, jonka voi nostaa vesihaudekattilan päälle. Nosta astia vesihauteeseen ja lisää koko ajan
vatkaten vastavalmistettu vahva kahvi, kahvilikööri ja raastettua sitruunankuorta. Vatkaa vesihauteessa kuohkeaksi.
2. Kaada lämmitettyihin laseihin, koristele kermavaahdolla ja suklaarouheella. Kermavaahdon voit maustaa vaniljasokerilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous