Chèvre-viikunacanapét
Chèvre-viikunacanapét ovat toimiva rapujuhlien tarjottava.
Ainekset
Chèvre-viikunacanapét
- 4 viipaletta grahamleipää
- 4 noin 1/2 cm:n paksuista vuohenjuustokiekkoa > kevytvuohenjuustoa (rasvaa 10 %)
- 4 tl herukkahilloa
- 1 tuore viikuna
Balsamicosiirappi:
- 250 g sokeria
- 1.5 dl punaviiniä
- 1 dl balsamiviinietikkaa
Valmistusohje
Chèvre-viikunacanapét tehdään näin:
- Tee ensin balsamicosiirappi. Mittaa sokeri, punaviini ja etikka kattilaan ja keitä siirapiksi. Anna jäähtyä.
- Ota leivästä vuohenjuustokiekkojen kokoisia pyöreitä palasia ja voitele hillolla. Paahda leipiä 180-asteisessa uunissa noin 5 min. Lisää päälle vuohenjuusto ja jatka paistamista, kunnes juusto hieman sulaa.
- Nosta leiville viikunalohko ja valuta päälle hieman siirappia.
LISÄKSI: 4–5 keitettyä rapua, sitruuna-jäävettä
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous