Reseptit

Grillatut, täytetyt herkkusienet

4.3.2013 Teksti: Sirkka Hirvonen Kuvat: Jorma Marstio

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Grillatut, täytetyt herkkusienet maistuvat grillijuhlien ruokapöydässä. Tuorejuustoinen pekonitäyte kruunaa sienien maun.

Ainekset

10 kpl suurta herkkusientä
100 g yrteillä tai aurinkokuivatuilla tomaateilla maustettua tuorejuustoa
10 kpl pekoniviipaletta

Lisäksi:

cocktailtikkuja

Valmistusohje

Ison herkkusienen, portobellon, lakki kutsuu täytettäväksi ja grillaukseen.

Poista herkkusienistä jalat ja hienonna ne. Sekoita jalat tuorejuuston joukkoon ja täytä lakit seoksella.

Kiedo sienet pekoniin ja kiinnitä pekoni cocktailtikuilla.

Grillaa sieniä ritilän, folion tai vuolukiven päällä, kunnes pekoni on kauniin väristä ja rapeaa.

Julkaistu aiemmin

seura

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme