Hedelmähillo
Itsetehty hedelmähillo maistuu aamuisen paahtoleivän päällä.
Ainekset
- 1 kg aprikooseja, persikoita tai nektariineja
- 4 tähtianista
- 1 vaniljatangon siemenet
- 500 g hillosokeria
Valmistusohje
Huuhdo ja halkaise hedelmät. Poista niistä kivet ja paloittele hedelmänpuolikkaat.
Pane hedelmänpalat, sitruunamehu ja tähtianikset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia.
Lisää hillosokeri ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia.
Jaa hillo puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja säilytä viileässä.
Kommentit
Heipähei
Hedelmähillon ohjeessa mainitaan sitruunamehu, mutta aineosaluettelossa sitä tai sen määrää ei ole kerrottu.
Ajattelin, että tuollaista hilloa olisi ollut mukava tehdä jouluviemisiksi, mutta kun on peukku keskellä kämmentä, niin pitäisi ohjeen olla täydellinen.
EN HALUA MAINOKSIA TAI MUUTAKAAN SÄHKÖPOSTIA ALLA OLEVAAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEENI !!!
Kommentit
Heipähei
Hedelmähillon ohjeessa mainitaan sitruunamehu, mutta aineosaluettelossa sitä tai sen määrää ei ole kerrottu.
Ajattelin, että tuollaista hilloa olisi ollut mukava tehdä jouluviemisiksi, mutta kun on peukku keskellä kämmentä, niin pitäisi ohjeen olla täydellinen.
EN HALUA MAINOKSIA TAI MUUTAKAAN SÄHKÖPOSTIA ALLA OLEVAAN SÄHKÖPOSTIOSOITTEESEENI !!!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous